0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (1,022 puan) tarafından

Doğumun başlamasını hızlandırmak için ne öneriyorsunuz kızlar? 

5 Cevaplar

0 oy
(284 puan) tarafından

Canım hiç sancım yokken yatış vermişlerdi eve gidip ilişki sonrası sıcak duş aldım ve sıcak su dolu leğene oturdum sonra hastaneye gittiğimde sancima ve acilmamaya inanamamişlardi

(1,022 puan) tarafından

39 haftaya yaklaştım ne sancım var ne de açılmam.. 30 kilo aldım artık dayanamıyorum :( deniycem söylediklerini

-Reklam-
0 oy
(2,710 puan) tarafından

Ben iki kere 3 kat merdiven çıktım indim. 15 dk lik mesafeye halk otobüsüne bindim. İki kere 1 km yokuş indim. Eve geldim iki kere egzersiz yaptım. Çok afedersin ilişki oldu. Gece 2bucukta suyum geldi 😄 39+5 teydim annemle babam gelmişti doğum için 10 gün kaldı doğum olmadı bilet al ben gidicem dedi babam o öyle diyince doğurmak için elimden geleni yaptım bende 😄

(1,022 puan) tarafından

İlk gebelik miydi senin? Birde suyun geldikten sonra ne yaptın kaç dk da doğum oldu

(2,710 puan) tarafından

Yok ikinci olduğu için bu kadar zorladım. İlkinde bilmediğim için kendi gelsin diye beklemiştim. İlkinde de suyum geldi. 6 buçuk gibi suyum geldi sancım yoktu suni verdiler öğlen 1 buçukta doğum oldu. İkincide de gece 2bucukta suyum geldi yine sancım yoktu suni verin bana dedim sabah 7.05 te doğum oldu. Suyum gelince birşey yapmadım ped koydum eşimi uyandırdım annemi uyandırdım hastaneye gittik. 😊 

0 oy
(1,868 puan) tarafından

İlk hamileliğim de herşeyi denedim merdiven indim çıktım yürüyüş yaptım hurma anas ama hiçbir şey fayda etmedi doktor da ilk doğum olduğu için gec olması normal dedi 41 haftalıkken suni sancı verdiler yoksa daha geleceği yoktu

(1,022 puan) tarafından

Olmayınca olmuyor demekki.. 

0 oy
(3,778 puan) tarafından

Ben pazara gittim elimde postlerle 3 kat indim ciktim.mitfakta işlerimi halletim.pat suyum.geldi 🤣🤣

(1,022 puan) tarafından

Bunlara bünyem alışık benim 🤣🤣 etki etmiyo 😅

0 oy
(6,802 puan) tarafından

Hurma yemek açılma yapıyor denedinmi 

(1,022 puan) tarafından

Bir kaç gündür yiyorum ama henüz bir etkisi olmadı :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 69 göst.
+1 oy
2 cevap 125 göst.