+2 oy
189 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (628 puan) tarafından

Kızlar haklısınız her bebek emzik tutmak zorunda değil ve bebeği zorlamamakta lazım o konuda da haklısınız ilk kızımda asla kızımı zorlamadım sakin bir bebekti genel anlamda ama ikinci kızım 27 günlük ilk 10 gün emzik vermedim biraz sarılığı olduğu için sık sık emzirdim sütüm hemen gelmedi bu yüzden sürekli ama sürekli emzirdim bu seferde memesiz asla durmuyor sürekli emmek istiyor ve bu durum beni çok yıprattı hic bir işimi gücümü yapamıyorum birtane daha kızım var onunla ilgilenmek durumundayim eşim aksam gelince ilgileniyor ama benim hiç hayatım kalmadı uyurken bile kucağımda emerek uyuyor buda beni yıprattı bibs avent ultra air ve soothie emzigi denedim hiç işe yaramadı bazen aventi göğsüme dayayıp veriyorum ama öğürüyor sürekli ne yapmam gerek

8 Cevaplar

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Almıyorsa almiyordur . Bende herseyi denedim almadı bıraktım. Birde ilerde vazgeçirmeye ugrasicam

(628 puan) tarafından

Haklısınız ama sadece memede uyuyor ve çekince uyanıyor bu beni yoruyor

(1,223 puan) tarafından

Sallayarak uyumuyormu

(628 puan) tarafından

Yok maalesef ya

-Reklam-
0 oy
(25,205 puan) tarafından

Ben sadece Philips avent vermiştim ilk direkt onu tuttu devam etti sonra 8 aylıkken kendiliğinden bıraktı emziği bir daha da çıkarmadım ortaya 

(628 puan) tarafından
+1

Şekerli suya batiricam en sonunda galiba benim kafam iyice yanıyor asla yapmam dediğim herseyi yapiyorum ya

0 oy
(9,080 puan) tarafından

kendimi parcaladim gene olmadi. sekere bandim bala bandim sutume bandim bantla yapistirdim vocugun yanagina yarabandinpara bandi sac bandi iple tutturdum pandemi maskesi ierinile kulagindan astim yok ne denersem denim emmedi . en az 4 ceyrek altin alinirdi cesit cesit emzikler her marka her model en dandiginden en pahalisina hepsi cop

(628 puan) tarafından

Haklısınız tutmayan tutmuyor ya

0 oy
(1,385 puan) tarafından

Görümcem hemşire o öğürdükçe geri çekip gene verdi öğürmek refleks gibi yabancı tanımadığı birşey giriyor ağzına sonuçta erinme uğraş 2 güne alışır ben de  o şekilde alıştırdım kızma şimdi de bıraktırmaya uğraşıyorum 2 yaşını geçti 🤦🏻‍♀️

(628 puan) tarafından

Ya sürekli deniyorum hiç bir şekilde tutmuyor sürekli atıyor ağzından 

(2,495 puan) tarafından

Kaç yaşında emzik bıraktırılmalı benim kız 1 yaşına girecek ykuya geçişte verıyorum sadece 

(628 puan) tarafından

1 yaş diye öneriyor uzmanlar 1 yaş sonrasında diş yapılarında bozulma oluyormuş

(2,495 puan) tarafından

Hımm 1 ay içinde bnde bıraktırrım olmadı

0 oy
(2,495 puan) tarafından

İlk ay bende 6-7 emzik denedim sonra pes ettım 5 aylıkken gece tommie tippe emzik vardu verdim tuttu çok işime yaradı uykuya geçiş ve aşı zamanı sizde bekleyin sonra deneyin

(628 puan) tarafından

Evet bazıları belli aydan sonra da tutuyor diyorlar

0 oy
(1,827 puan) tarafından

İll başta benim kızım da tutmadı aventin emzigine kadar aldım her çeşit denedim sonra anladım ki markayla alakası yok tutmak isteyen bebek her türlü tutar ama uykusuzluk beni bitirmisti tek çocuk olmasına rağmen zorlandım o yüzden seni anlıyorum kızım attı ben verdim kızım attı ben verdim sütümü damlattım en sonunda tuttu ama 4 ay da kendi bıraktı zaten sonrasında da uykusu düzeldi 

(628 puan) tarafından

İnşallah benimkide öyle olur ya çok inat bir bebek emerken bile memeyi tutarken ağlıyor bazen ayakta emziriyorum

0 oy
(1,516 puan) tarafından

Yilmadan vereceksin sekerli su yap  icine ban ver emdikten sonra atar emzigi sen tekrar banip vericeksin bir ama karni tok olsun tatli su da hosuna gider hem  ben oyle tutturdum canim

(628 puan) tarafından

Dûn demedim 5 dk tutuyor sonra atıyor normalmi

(1,516 puan) tarafından

Normal benim ki o kadar bile tutmjyodu tatlisini emdikten sonra atiyodu devam et canim

(628 puan) tarafından

Nekadar süre devam ettiniz 

0 oy
(760 puan) tarafından

Diş ağrısından sonra 3. Ayında tuttu bizimki 

(628 puan) tarafından

Bazıları 3. Ayindan sonra tutuyor galiba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 213 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 717 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,066 göst.
29 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,471,792 soru

24,103,298 cevap

332,548 kullanıcı

...