+3 oy
1,066 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,127 puan) tarafından

kızımı böyle giydirdim diye linç yedim🤦🏼‍♀️

tamam oğlan çocuğu gibi olmuş denebilir lafım yok ama kız çocuğunu böyle giydirme, alışmasın ilerde kendini erkek gibi hisseder azarı işittim 😂

benim kızım araba seviyor, arabalı her şeye bayılıyor. ben de bu yüzden araba desenle birkaç kıyafet aldım. özellikle şu 2 yaş sendromu kıyafet giymeme durumunda kurtarıcım oldu, arabalı tişörtü görünce giyiyor itiraz etmeden, bi de micky mouse. 

image

38 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından

Benimki kız değil oğlan çocuğu o zaman 😁 ne alaka yaa ne saçma... Yok oğlan gibi hisseder falan.. Benim kızım 3 yaşında.. Daha eline bebek almadı sevmiyor.. Kepçe kamyon dozer beton mikseri ekskavatör bunları seviyor hemde inanılmaz derecede.. Daha ekskavatörün ne olduğunu bu yaşta bilmezdim ben kızımdan öğrendim 😆 inşaat taşıtlarına aşırı ilgisi var.. Oyuncakçıya gidiyoruz bak kızım barbie bebekler ne güzel diyorum yok istemem bana kamyon al kepçe al tırmık al kova al kürek al der.. 😁 

-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından

Paran yoksa abisinden kalma şeyleri giydirebilirsin ama çocuk büyüdüğünde bu tarz erkek tişörtü vb şeyleri giydiği fotoğraflardan nefret edecek annem babam abimin eskilerini giydirmis diye de düşünecek çocuğun ilgisini çekecek desende çok kıyafet var sen komple erkek çocuk gibi giydirmissin cinsiyet kimliği oluşuyor dikkat etmek lazım 

(4,127 puan) tarafından
+1

benim kızım tek çocuk abisi falan yok. tişörtleri de baya kendini beğendi aldı.

2 tane tişört giydi diye cinsiyet kimliği bozulmaz. bu tarz şeyler doğuştan gelir. anne karnında oluşur. lu an üstünde onu erkek çocuğu gibi gösteren tek şey tişört. ayakkabı beyaz, pembe, şort kız çocuk şortu. Üstüne bu tişörtü değil beyaz, pembe bi tişört giyse erkek çocuğu gibi olmayacaktı. 

zaten hep böyle de giymiyor, elbise giymeyi de seviyor

0 oy
tarafından

Ya ne fark eder kız olsun ister erkek 

Ben ayırım 

Gayrım yapmam 

Cocuk o Ya..

Sen kendi bildiğini yap kızım 

Bosver 

(4,127 puan) tarafından

2 tişört giydi diye cinsiyet kimliği bozulurmuş 😂 buraya da yazmışlar 

tarafından

Yok be güzelim hiç öyle şeyler olurmu 

0 oy
tarafından

Ben küçükken erkek kuzenimin kıyafetlerini giydirirlerdi hiç erkek gibi hissetmedim 😀

(4,127 puan) tarafından

ben hala gider erkek reyonundan kıyafetler alırım 😂

tarafından

Ayy geçen ben de  baktım valla salaş tişörtler çok hoştu ☺

0 oy
(2,981 puan) tarafından

Ben kızımı pespembe giydiriyorum yine ikizlerimde kız erkek ayrıt edemiyorlar milleti bisber aman.

(4,127 puan) tarafından

gerçekten yaranılmıyor kimseye

0 oy
(14,758 puan) tarafından

Arabalarla, sokak maçları yaparak büyüdüm ben. Sıfır beden olmasam ergenligimde bile erkek tişörtü giyebilirdim erkek parfümleri kullanarak geçirdim 😁

Hala içimde var erkek gibi miyim hayır ama gücüm yettiği kadar erkek işleri dahi yapıyorum bununla da gurur duyuyorum 🥰

(4,127 puan) tarafından

yani işte gel de anlat

0 oy
(14,422 puan) tarafından

Boş geeeç kimseyi memnun etmek zorunda değilsin o prenses mutlu olsun istediğini giysin kalanlar önemli değil 

(4,127 puan) tarafından

bana yapılan yorumlarda da var 🤦🏼‍♀️

0 oy
(577 puan) tarafından

Bende giydiriyor bir ara pembe zibini vardı çok yakışıyor diye giydiriyordum  küçüldü şimdi salı pantolon falan giydiriyorum ne olacak kızı erkeği mi var bu devirde millet abartıyor yani bizler bile erkek eşyası giyiyoruz 

(4,127 puan) tarafından

ya hep böyle de giydirmiyorum, prenses gibi de giydiriyorum. 2 tame tişört giydi diye mi cinsiyet kimliği değişecek sanki gel de anlat🤦🏼‍♀️

(577 puan) tarafından

Bosver cahil halden anlamaz ben de giydiriyor yakışıyor diye oğlana sarı pembe zihin çok yakisiyor

0 oy
(4,824 puan) tarafından

Ben zamaninda oglumin saclarina kiyamayip bagliyodum gozde belki gormussundur sonradan bebimde hosuma gitmedi erkek cocugu erkek gibi giyinsin istedim simdi saclari subay tirasi oluyo hep ha pisman miyim degilim onu da yapmadim demem bu benim gorusum ama benim oglan sacini bagladim diye gay mi olacak sacma geliyo bana da bu bizim kucuk olgan kardesim kucukken embe severdi herkes sen kiz misin derdi ama yok seviyodu cocuk simdi aslan gibi delikanli oldu hala seviyo pembeyi bi gor ablasi kapidan sigmaz ama elinden tesbihde dusurmez artist 19 yasinda 

(4,127 puan) tarafından

adaklı çocuk derler ya, uzun süre çocuk olmayınca veya erkek istedikleri için erkek olunca, erkek çocukların saçını ilkokula gidene kadar kestirmeyenler var. babamın da öyleymiş 3 kızdan sonra oğlan olunca kesmemişler saçını. hiç de kadın gibi hissettiğini düşünmüyorum şahsen 😂😂

2 tişört giydi diye de kızım erkek olmaz. doğuştan gelir böyle bir şey varsa

(4,824 puan) tarafından

AAdak olayini bilmiyorum kusum ya da giyim cocugu etkileyebilir mi bence olabilir ama bu yaslar cok erken bence çünkü benim halamin oglu vardi onun kucuklerini giydirirlerdi bana yoktukta nolcak sokakta oynarken falan giydiririrlerdi hatirliyorum benim kafami da hep kazirlarmis mesela babanem hep soyler sokakta oynarken yanimdan araba gecerse kafami kollarimla sararmisim kel demesinler diye babaneme de cok kiziyorum bu konuda ama konumuza donersek cok sukur kadinim yani 😂

0 oy
(53,810 puan) tarafından

evet oglan cocugu gibi duruyo sari kafam cok tatlı duruyo ☺️ millet konusur canim hic susmuyorlar

(4,127 puan) tarafından

burda da var o susmayanlardan 😂 hayır komple erkek çocuğu gibi de giydirmiyorum, yeri geliyor prenses gibi de giydiriyorum yani 

(53,810 puan) tarafından

ela bebekken minibüse binmistik biri demisti aa kizmis kupeleri var☺️ yani kiz rengiydi hep salla gitsin zaten bir giydikleri sirtlarima yapismiyo parka gidince bir saat surmuyo cikariyoruz terliyo kirletiyo

(4,127 puan) tarafından

öyle zaten  benim en büyük yeğenim erkek. saçı biraz uzasın, kız gibi olurdu güzel bir bebekti. erkek kıyafeti içinde bile kız zannederlerdi. 18 yaşında tam bir hanzo erkek oldu şimdi😂😂

0 oy
(1,692 puan) tarafından

Ay kim ne derse desin ya ne yplm yani şimdi bnmde oglm var kızım olcak inşallah abisnn kıyafet lerini o da giyecek ne derse desin millet herşeye bişi bulur onlar 

(4,127 puan) tarafından

yani 1 tişörtle erkek olmayacak kızım. bence çok da güzel vir tişört. ama gel de bu kafalara anlat. 

bana yapılan yorumlarda bile var

(1,692 puan) tarafından

Ne bacım çocuk bu ya yani bir kıyafetle çocuk farklı düşünecek hali yok zevk meselesi karakter meselesi yani şu insanları gerçekten anlamıyorum ne olacakmış Bir arabalı tişört giydi diye olabilir saçma sapan işler herkese kafamıza takarsak vallahi boş ver nasıl istiyorsan öyle giydir çocuk da duruyorsa yani artık çünkü çocuklar yüzünden çok bunalıyoruz laf dinletemiyoruz onunla kanıyorsa gayet güzel hem her kız çocuğu böyle kokoş olmak zorunda değil

0 oy
(5,679 puan) tarafından

Ben ogluma evcilik takimi ariyodum, hamurlarla oynarken yemek yapiyomus gibi yaptigi icin. Hep pembe renklerdeydi, mecbur bende aldim. 2,5-3 yasina kadar oynadi. Sonra ilgisi azaldi oynamadi bi daha ama ben pembe renk kendini kiz hisseder diye dusunmedim. Suan 7 yasinda gayette erkek oldugunun farkinda :D annem kucukken benide bazen erkek gibi giydirirmis. Saclarda kisack tam erkegim yani ama cok sukur erkek olmadik. Takilma.

(4,127 puan) tarafından

işte gel de anlat, bak yapılan bir iki yoruma 🤦🏼‍♀️ bu tarz şeyler doğuştan olur, sonradan özenme ile veya kız oyuncağı ile oynadı diye olmaz. 

0 oy
(1,288 puan) tarafından

Baya erkek çocuğu gibi olmuş ama ahahahahah bi yerde laf diyenler haklı şuan kimlik oluşturma yaşında 3 yaşında kendi cinsel kimliğini tanır karşı cinsi merak etmeye başlar çocuklar, bu yaşta ortak şeylerin ilgi çekiyor olması kendi kız kimliğini oluşturmakta zorlanmasına neden olur ilerde evet erkek gibi davranmak onun hoşuna gitmeye başlar ki maalesef şuan toplumda bu sapkınlığa çok kolay düşebiliyor gençler çok rahat zemin hazırlandı bunun için eskisinden daha çok özen göstermeliyiz bu konuya yurtdışında çocukları elinden alıyor devlet artık çocuk kendini nasıl hissediyorsa o cinsiyette olucakmış onun hakkıymış falan filan bu yüzden şuan seni kurtarıyor olabilir bu durum ama ilerde sana sıkıntı çıkarmanın temellerini atıyorda olabilirsin şuan 

(4,127 puan) tarafından
+1

cinsiyet kimliği daha anne karnında oluşur, dışarıdan 2 araba kıyafeti giydi diye kendini erkek hissetmez. 

aman kime neyi anlatıyorsam 

0 oy
(1,275 puan) tarafından

Arabayla da erkek çocuğuna benzemez ya

(4,127 puan) tarafından

benzermiş baksana bana yapılan yorumun birinde de var, ilerde utanırmış bu fotodan 

0 oy
(712 puan) tarafından

Bende kızıma 2 abisinden kalan kıyafetleri giydirdim hiç tepki almadım alsaydımda kimene derdim.

şuan 6 yaşında artık abi işi giydiremiyorum prenses gibi yakılıyor 🤩

(4,127 puan) tarafından

ben o kadar çok duydum ki şiştim artık 😂

0 oy
(562 puan) tarafından

image

cocugun araba seviyor olabilir bu çok normal böyle erkek tişörtü alacağına bu resimdeki gibi araba resimleri olan bir dünya kız çocuk tsortu de vvar
(4,127 puan) tarafından
+2

bunu o an görsem alırdım ama sırf mavi bir tişört diye erkek tişörtü olmuyor işte. renklere takılmıyorum ben, renklere cinsiyet de yüklemiyorm. erkekler de uzun zamandır pembe giyiyor. pembe de giysin kızım, mavi de yeşil de

0 oy
(6,947 puan) tarafından

Ne alakası var o elbiseyi bile çocuğuna giydiremeyen bir sürü insan var kimseye kulak asma gayet iyi yakışmış 

(4,127 puan) tarafından

anlatamıyorsun ki, neymiş erkek olurmuş 😂 1 tişörtle 😂

(6,947 puan) tarafından

He cnm o diyenlere şöyle kıyafet alın ben giydireyim

0 oy
(2,154 puan) tarafından

Benim kızımın da dinozor desenli tişörtü var ve giydiriyorum. Kime ne ki?

(4,127 puan) tarafından

seviyorsa ne güzel, kime ne doğru diyorsun 😅

(2,154 puan) tarafından

Benim kız anlamıyor şuan daha 1 yaşında ama istediğim gibi giydiririm 😌 sende kim ne demiş umursama bence 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 882 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 2,385 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,576 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 233 göst.