Teyzem yeni ev aldı hediye olarak ne götürebilirim yada para ne kadar verebilinir. Kuzenlerim1000tl verecek eşim çok diyo sizce normal değil mi
Bütçeniz bilir . Bence de normal
Bence normal bide teyzeniz yabanci değil ki ev hediyesi en az 200 den başlıyor ama sizin maddi durumunuzu bilemem canım durumun müsaitse kuzenlerinden altta kalma derim
Herkesin bütçesi farklıdır canım. Kimine göre çok kimine göre az bir miktar 1000 tl. Benim eşime de sorsan çok. Bana sorsan iyi. Çünkü parayı o kazanıyor. Kardeşinin oğlunun doğum günü oldu hediyelere baktık baktık ben kaliteli şeylere bakıyordum o gitti uygun fiyatlı büyük bir araba aldı. Göz doldurucu ama uygun fiyatlı boşver dedi.
Aranızda ki diyaloga bağlı benim teyzem de trabzondan olduğumuz yere geldi ev aldı ne hayırlı olsun diye aradım ne hediye aldım hiçte umursamadım
Yav ne çoğu ben arkadaşa giderken 500 telden aşağıya birsey bulamıyorum
Eşimin amcası ev aldı ben çaydanlık almayı düşünüyorum. Saat tablo tarzı şeyler evin ihtiyacı gibi gelmiyor. Kahve içiyorsa fincan seti de alabilirsin ama bunlar 1000 TL üstü maalesef.
Uyguna fincan takımları da 500 600 tlye
bizim hep toplasilir para verilir. kalabalik aileyiz herkes kuzenler tyzeler falan 300 500 verse 15 bin 20 bin civari para edio. iyi kotu evinin bi ihtiyacini giderebilir
Eşimin teyzesine bakır tepsili fincanları kapaklı olan çift kişilik fincan takımı aldık öyle daha pahalı bütçene göre uygun hediye bulursan al bulamazsan da hediye için ayırdığın parayı teyzene ver.. Düşünmek önemli olan ne aldığın ne kadar para verdiğin değil..
Bin liradan aşağı hediye de alınmaz ki. Bardak takımı bile üç yüz lira ki düz bardak.
Bu tamamen sizin maddiyatınıza ve aranızdaki bağa bağlı
1,472,313 soru
24,109,772 cevap
332,913 kullanıcı