+1 oy
377 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (553 puan) tarafından

Kızlar iki kızım var 3.5 ve 1.5 yaşında ama ben bir tane daha olsun istiyorum kalabalık ailede büyüdüm ve bir tane daha isterim şuan değil ileri yaşlarda sizce ne zaman olmalı 

18 Cevaplar

+3 oy
(1,383 puan) tarafından

Bana göre en uygun zaman ; hiçbir zaman 😂😂😂

-Reklam-
+2 oy
(1,964 puan) tarafından

ikizlerim 2 yaş 4 aylıkken abla olacaklar inşallah. 3 numara ile jübile yapacağım. bence yaş aralığı ne kadar az ise o kadar iyi. bana sorarsan, eğer altından kalkabileceksen şuan yap aradan çıksın. hepsi büyüyünce gezer tozarsınız rahatça. öteki türlü birini büyüt kaç sene sonra ötekini büyüt derken habire çocuk büyütürken ömür geçecek.

(553 puan) tarafından

Evet ama biz şuan yurtdışı planlarımız var onlar olsun en az küçüğü 3 olsun istiyorum ama halen küçük mü düşünmüyor değilim

(1,126 puan) tarafından

Aradan çıksın hepsini büyütüp gezesin de eski gençliğin dermanın kalıcak mı o da var, 😄

(553 puan) tarafından

Yol oraya yerleşmeyi planlıyoruz orda doğurmak istiyorum ondan önce gezicem 

(1,964 puan) tarafından

tabi herkesin hayattan beklentisi, yaşam planlaması farklı :) siz zaten planı yapmışsınız. gönlünüze göre olsun inşallah..

benim hayatım için 3. nün olabildiğince erken olması daha mantıklıydı o yüzden öyle yorumladım

+2 oy
(1,650 puan) tarafından

Annemin 6 çocuğu var. 12-34-56 şeklinde geliyoruz.

89-90 senesinde doğan ilk ikiler. 96-97 senesinde doğan ablamla ben, 01-03 tarihinde doğan erkek ve kız kardeşim.

Başka türlü olsun istemezdim. Bence en iyisi bu düzen. Ben de bu düzende ilerlemek istiyorum.

Benimkiler 23-24 senedinde doğdular elhamdülillah. 29-30 senelerinde de düşünüyorum. Sonra da 35-36 gibi jübileyi yaparım diye düşünüyorum.

40 yaşında 6 çocuk sahibi olurum diye hayal ediyorum. Tabi Allah bilir.

Ben de geniş ailede büyüdüm, çok kardeş en güzeli.

(553 puan) tarafından

Ben şuan bile o kadar yararını görüyorum kü ben 27 kız kardeşlerim 23 24  ve çok iyi oluyor 

(1,650 puan) tarafından

Benim de 3 ablam, bir kız bir erkek kardeşim var. Canlarım ciğerlerim elim kolum resmen. Kurban olurum ben onlara. Arkadaşa da ihtiyacım yok, kardeşlerim yeter. 

tarafından

Kafam bi karışmadı değil öyle güzel güzel anlatmayın ben tek çocuk kalacaktım hahaha

(553 puan) tarafından

Yok ya bence en az 2 3 olmalı ya bu benim fikrim ama tek çocuk da zor 

tarafından

Ben şu an ne istediğimi hangi fikri benimsediğimi hiç bilmiyorum nötrüm. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah🌸

+1 oy
(1,183 puan) tarafından

Kızım 6 yaşına girecek ve 2.yi hâlâ düşünmüyorum 🤣

Maşallah size🧿

(553 puan) tarafından
+1

Ben istiyorum hep istedim 2 .numara da isteyerek oldu

(1,183 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşaallah canım ❤️ 🌸 

+1 oy
(15,558 puan) tarafından

3 cü çocuğu kaldıracak beynin ve vücudun sağlam mı 🙄 birde çok ufaklar önce 2 çocuğun büyümeli 

(553 puan) tarafından

Var çok şükür ama dediğim gibi biraz yaş aralığı istiyorum en az küçüğü 3 olmalı 

(15,558 puan) tarafından

3.5 ve 5.5 benimkiler bir bebek daha düşünemiyorum ☺️

+1 oy
(5 puan) tarafından

bende öyleyim bence şimdide olabilir doğum yapana kadar 1.5 yaşında olan 2.5 olur 

+1 oy
(22 puan) tarafından

Benim birinci çocukla ikinci çocugun arasında 2 yaş var ama 3çocukla 7 yaş var 

+1 oy
(980 puan) tarafından

Cesaretine hayran kaldım. Şu bebek bi büyüsün hayatımı yasayacam. Doya doya kahve icecem, banyo yapicam, gezcem, para harcicam. En önemlisi uyuyacam 😃😃😃

(980 puan) tarafından

Kafan gürültüden rahatsız olmuyorsa , ev işinde bunalmiyorsan, gece uykusuzluğa dayanıyorsan yap . Hayırlısı olsun. 

Ha bide maddi imkanın varsa en önemlisi o

(553 puan) tarafından

Yani bilmiyorum ama çok istekliyim şuan bir kaç planımız var onlar olsun bir iki sene içerisinde getirmeyi düşünüyorum 

(553 puan) tarafından

Manevi olarak eşim çok destekli o konuda rahatım birde ben çok sıkı değilim sadece  6 aya kadar zorlandım ama şuna iş güç yemek herşey yerişebiliyprum çok şükür kahve içecek zaman da buluyorum 

(980 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin. Ben sezeryanliyim ondan da korkuyorum. 2 oglum var zaten yeter 🙂

(553 puan) tarafından
+1

Evet bide o da var ben sezeryanlıyım ondan en az 3 diyorum 

+1 oy
(3,268 puan) tarafından

Bence yaşları küçük canım daha acele etme derim 

+1 oy
(23,417 puan) tarafından

Çocukların okul çağı gelince muhtemelen yaşın da gençtir bu cesareti ona yoruyorum. Benim 3.5 yaşındaki oğluma kardeş yapmaya cesaretim hala gelmedi :) 

(553 puan) tarafından

28  yaşındayım kızlarımı 24 26 da doğurdum 

+1 oy
(3,453 puan) tarafından

Kızım 2 yaşına girdiği sıralar hamile kalmışım 3. Ye. Abisi 4 yaşında. 2. Kızım geliyor Ağustos başında. Oğlum hariç diğerleri sürpriz oldu ama dünyanın en güzel sürprizleri. Evet zor oluyor baya zorlayacaktır ama birini büyüt sonra hoop baştan diğeri daha zor olur gibime geliyor. Çünkü çocuklar büyüyor ama sorunlar zaten bitmiyor

(553 puan) tarafından

Ay ben sürpriz olsun çok isterim ya ben baya baya 3.çocuğa hazırım

(3,453 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin inşallah canım. Hevesli olman bana cesaret veriyor. Herkes 3. Mü püü kaka falan iyi cesaret diye tepki veriyor bize sanki çocuk yapmak kötü bişeymiş gibi

(553 puan) tarafından

Bence çok güzel anne olmak kesinlikle çok yanlış bakılıyor 

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Oncelikle masallah. Maddi-manevi en onemlisi psikolojik olarak hazir hissediyo musunuz bi bebege daha. 

Benim 1 tane cocugum var 3.5 yasinda. Baska dusunmuyorum. Suan bi bebegim olsa ikisine yetemem ozellikle buyugu cok ihmal ederim gibime geliyo. 

Sizin 2 tane ve ikisi de ozellikle kucuk olan size daha cok muhtac. Bence en az 5 yas olmali cocuklarin arasinda. Buyuk biseyleri anlayacak bilince ulasmali. En azindan yarim gun krese gitmeli sosyallesmeli. Bunlar hem anne hemde cocuklar icin onemlidir. 

Ayy bilemiyorum yani bende mi sorun var hic mi uykusuz kalmadin hic mi yorulmadin ben mi cok tembelim :D tek cocukla ozgurlugum cok kisitlandi. 

+1 oy
(3,114 puan) tarafından

Hicbirzaman tabikide 

+1 oy
(420 puan) tarafından

22 aylık kızım var 19 haftalıkta hamileyim ikinciye nasıl bakacağımı düşünüyorum😂iyi cesaret valla hep derim bakabilenler yapsın gerçekten bebişler güzel şeylerr😂

+1 oy
(205 puan) tarafından

19 yaşımda evlendim 20 yaşında 1.ci kızımı doğurdum 24 te ikinci 28 de 3.cü 4 aylık 33 yaşına kadar getirecek inşallah 😁 iki de oğlum olsa çok güzel olur tabi Allah'ın bileceği hayırlı sağlıklı evletlar olsunlar bende kalabalık seviyorum eşimin beş kardeşi var benim 4 anneme bazen derim az getirdin keşke iki tane daha getirseymişsin 

+1 oy
(4,002 puan) tarafından

Kaç yaşındasın canım psikolojik açıdan kendine güvenin varsa ikisi biraz büyüsün öyle düşün derim

(553 puan) tarafından

28 yaşına giricem canım psikolojik olarak hazır hissediyorum 

+1 oy
(376 puan) tarafından

Kızım 10, oglum 5,5 yasında 3.ye hala cesaret edemedim. Esımde istiyor. Belki son 1 tane daha olabilir yasım 30 olmadan son hakkimi kullanayim diyorum☺️Öncelikle zayıflamam gerekiyor kısa doğru düşünüyorum nasıpse. 

0 oy
(7,466 puan) tarafından

3 çocuğada aynı imkanları sunacak maddiyata sahip misin ben onu merak ettim. Mesela 3 cocuguda sanatsal kültürel yada spor alanında bir yerlere gönderebilir misin yada amaaan dümdüz büyüsün okula gitsin yeter mantığında mısın 

(553 puan) tarafından

Tabi ki bunu düşünerek yola çıktım maddi anlamda yeteceğimi düşünmesem 3. Çocuk düşünemem

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 483 göst.
+1 oy
1 cevap 76 göst.
+3 oy
2 cevap 79 göst.
+2 oy
7 cevap 370 göst.

Kategoriler

1,469,407 soru

24,071,977 cevap