Tünaydınlaar☀️🥰
Napıyorsunuz nasılsınız kızlar?
İşlerim bitti bı yemek kaldı.bi kahve keyfi yapalım dedim.☺️
Güzel kahve tariflerimiz varsa alırım 🌸
Afiyet olsun canım💖 benim bebe uyudu ilk defa ne yapacağımı şaşırdım😂 kahve yeni içtim işim de yok defter kitap uğraşıcam biraz🌷
Teşekkür ederim 😊 Allah iyiliğini versin 😅 sanada afiyet olsun canım kolay gelsin💕
Teşekkür ederim canım🌸 bu arada filtre içmeni öneririm kahvesini çok koyarsan daha yoğun olur yine süt ekleyip içebilirsin. Ben soğuk demliyorum yarım litre kadar bi kaç gün gidiyor. Tatlı seviyorsan tüfekçiydi sanırım internetten bakabilirsin onda farklı aromalar var
Ben neskafe ile yaptım canım.fitre kahve hiç denemedim 🙂bakıyım bi sağolasın 🤗
Canim kahvede garanul bibtatli kasigihina bibtatli seker koyunca tam guzel olcu oluyo bide az dondurma oluncada mukemmel tat oluyo
Sağol canım 🫶🌼
Dün evimize döndük bavul yerleştirme dolap yerleştirme işleri anca bitti
Eşim çocukları çıkardı Bende biraz dinleniyorum uzun zamandır Kadir izleyememiştim ☺️
Afiyet olsun ☺️
Maşallah 🧿 sağol canım 🌸 bende 3 gün oldu geleli memleketten bol bol dinleniyorum😃iyi seyirler sana da😊
Annem ve kavlidem de daha çok dinleniyordum kendi evimde iş güç bitmiyor 😂 eşim çocukları çıksrmsa keyif neyime ☺️
Sağlık olsun 🙃 öyle ama kendi evin gibisi de yok ne yapacan😁
Konuyla alakasiz canim evinin rengi çok hoş hangi boya acaba
Hiç bilmiyorum canım eşim ile Boyacı almıştı
Çok az bir toz şeker ve 1 kaşıkla dondurma koyarım çok güzel oluyor canım 😁 afiyet şifa olsun bende az önce içtim
Sanada Afiyetler olsun 🌸 teşekkürler 🌼🥰
Teşekkür ederim
1,463,026 soru
23,980,062 cevap
326,450 kullanıcı