+1 oy
996 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (83 puan) tarafından

image

bu fiş otel fisi ama otelde yemek mi oda mi ne fisi anlamadim? Bana yalan soylemesi de cabasi. Cok agliyorum hic iyi degilim

22 Cevaplar

0 oy
(83 puan) tarafından

ARKADAŞLAR SORDUM, gercekten oda tutmuş ama arkadaslariyla beraber gitmisler alkol almis biraz. Parayi geri aldim dedi, arkadaslarim kaldi dedi. Ilkten bir stres oldu bir seyler uyduracaktj ama bakti ki fiste gercekten yaziyor. Dogrulari öttü. Bende gelmeyebilirdim ama geldim dedi birde. Cok sinir oldum. Yinede yalan konustu bana

(1,536 puan) tarafından

Iİnandın Mı gerçekten erkek erkeğe otel tutacak 

Alkol alacak ve eve av gelecek

(83 puan) tarafından

Ay bilmiyorum birde gulup duruyor, uste de cikmaya calisiyor, diyoe ki bana "cebimi neden karistirdin?" Diyor

(1,536 puan) tarafından

Manipüle etmeye çalışıyor 

(83 puan) tarafından

Ediyor tabi bana bir suru sey dedi, cebimi neden karistiriyorsun dedi. Bende dedim ki "cebinde tanga kilot saklamazsin herhalde" dedim. Ne alaka yani. Insanin cebinde ne olabilir. Artik cebinde de birakmaz boyle seyleri tecrubelendi

(185 puan) tarafından

Malesef hersey ortada bu yalana 5 yaşında bir cocuk bile inanmaz malesef birseyler karıştırmış bu olayı lütfen yutma seni saf görmesin sanırım aldatma olsada boşanma gibi bir niyetin yok ozaman süründürmelisin bu konuyu böyle kapatıp gidersen yarın yine yapar aynısını ya boşancaksın ya süründürceksin

(83 puan) tarafından

Eşim bayaa bir cimti bir insan, para harcamaz bos yere. 5450 tl tek basina odaya vermez. O isi halledecek arabada veya arkadaalarinin evini kullanir bencede. O konuda o gece en azindan bir sey olmadigini dusunuyorum. Ama yalan konusu beni gercekten yıktı. Yalana cok takıldım. Güven sarsılmasi oldu. Bosanma dersen, cocugun buyumesini bekliyorum acikcasi okula baslamasini bekliyorum en azindan

-Reklam-
0 oy
tarafından

Muhtemelen bu ödeme otel konaklaması, hizmet veya restoran gibi bir harcama için yapılmış.

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,595 göst.
14 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 184 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 545 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 714 göst.