+1 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (216 puan) tarafından

Kızlar oğlum yaz kış neden hep hasta anlamıyorum çok dikkatli bakıyorum yazın bile sıkı sıkı giyidiriyorum ama hep hastalanıyor dün acile gittik antibiyotik verdi boğazında enfeksiyon var diye kanında var neden oluyor bu durum canımı çok sıkıyor 😞

7 Cevaplar

0 oy
(725 puan) tarafından

Bilmiyorum ki ne yazık ki her bebek bir olmuyor bağışıklığı çok zayıf olmalı kaç yaşındaydı yakışıklı 

(216 puan) tarafından

3 yaşında bilmiyorum gerçekten elimden geldiğince çok iyi besliyorum meyve sebze yoğurt et çerez günlük vermeye çalışıyorum iştahsız olmasına rağmen vitaminler sürekli kullanıyorum 

(725 puan) tarafından

Gece uyumadan önce ballı süt içir belki işe yarar ve çok sıcak giydirme sıcak enfeksiyon dostu diyor bazı doktorlar havalar da ısındı terlerse daha kötü olur eğer ki doktorun ilaçlarından sonra özele götür veya başka bir şehre götür iyi bir doktor görsün 

(216 puan) tarafından

Öyle yapacam sağolun 

-Reklam-
0 oy
(803 puan) tarafından

Bağışıklığı düşüktür. Yazın da sıkı sıkı giydirme . Hatta kışın bile sıkı sıkıya giydirilmez. Ortama sıcaklığa bulunduğu yere göre değişiklik gösterir. 

Benim çocuklar öyle iri yarı boylu poslu değiller zayifta değiller ama pek hasta olmazlar . Beslenme alışkanlıklarına dikkat ediyorum. Bazı sağlıklı bilinenleri alışkanlık haline getirmek lazım . 

(216 puan) tarafından

Ne gibi sağlıklı alışkanlıklarınız var tavsiye verin bana da bağışıklığı nasıl güçlendirmek lazım 

0 oy
tarafından

Terlemesine izin verme özellikle terledikten sonra atletini hemen değiştir

0 oy
(176 puan) tarafından

Aslında cevabı kendin vermişsin yaz kış sıkı sıkı giydirmek en büyük sebebi soğuktan hasta olmaz insan yani mesela kışın tişört ve şortla dışarıda bir saat kalmadığı sürece bisey olmaz yazında uzun kollu ve pantolon giydirmeye  terler sogur hasta olur.demem o ki kışın üç iplik değil normal mevsimlik giydir.yazinda tişört şort yada tayt bide tekrarlayan boğaz enfeksiyonunun sebebi kulağa şu kaçması banyo yaptırırken pamuğa vazelin sür kulağını tıka kulak çubuğu kullanma demir vitamininin mutlaka baktir 

0 oy
(8,824 puan) tarafından

Bağışıklığı düşük demek ki zıplamak bağışıklığı güçlendiriyor. Ayrıca ocean multi vitamin kullanmanı tavsiye ederim. Benim kızımda hep hasta oluyordu bu vitamini düzenli kullanınca artık nadir hasta olur 

0 oy
(74 puan) tarafından

Benim oğlumda öyle polen alerjisi olduğu için böyle oluyormuş doktor dedi

0 oy
(1,879 puan) tarafından

Bağışıklığı düşüktür ama yanlış giydirmek de hasta ediyor yazın sıkı sıkı giydirirseniz terler fazla sıcak da insanı hasta eder ortam sıcaklığına uygun giydirmek gerekir çok fazla enfeksiyon geçiyorsa da bu durumu çocuk doktoruyla konuşmanız gerek altında ki yatan sebebi araştırmak için yönlendirme yaparlar benim kızım da krup olmuştu çok ağır atlattı ben demeden doktor doktoru dedi çok ağır atlattı araştırılsın diye

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 254 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 96 göst.
20 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde haticekurt (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (1,933 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 343 göst.

Kategoriler

1,475,534 soru

24,156,311 cevap

335,123 kullanıcı

...