+1 oy
979 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Tüm sorulara hemen cevap veremeyebilirim çünkü bir girdiğim vakit tekrar girmem günlük telaşelerden dolayı epey zaman alıyor kimi zaman 1 2 gün sonra dahi girdiğim oluyor o yüzden geç cevap verebiliyorum. 

Eşinizin kıyafetlerini siz mi ütülersiniz yoksa kendisi mi ?

49 Cevaplar

0 oy
(5,517 puan) tarafından

Ben ütülerim tabiki de 

Eşim ne anlasın ütü yapmaktan 

tarafından

Anlar anlar kız öyle deme işine gelmiyorduuur

(5,517 puan) tarafından

Calissaydim ortak yapardık ama çalışmıyorum 

O yüzden yaptirmam ben yaparım 

tarafından

Ben de çalışmıyorum Zeynoş fakat fırsat bulamıyorum çoğunlukla o ütülüyor

(5,517 puan) tarafından

Eşim burnu yere düşse almaz valla ona söyleyene kadar kendim hallederim :)))

-Reklam-
0 oy
(7,114 puan) tarafından

Ben tabiki Allahtan cok utüsü olmaz bu sicakta asla cekilmiyor ütü

tarafından

Çok ütüsü olmaması güzel 🌹sıcak olsun soğuk olsun ben sevmiyorum ütülesem jilet gibi ütüleyemiyorum 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

0 oy
(1,545 puan) tarafından

Çok nadir bir kaç kıyafet var onları da ben utulerim geri kalan hepsi ütü gerektirmiyor

tarafından

Ay rahatlık desene biz iç çamaşır çorap dahil her şeyi ütülüyoruz. 

(1,545 puan) tarafından

Bende onları saymıyorum kız çarşaf falan hepsi ütülenir bende onlar mecbur ama üst baş ütü istemeyen alıyorum 

0 oy
(6,797 puan) tarafından

18 senelik evliyiz hep eşim ütüler bizimkileride ütüler 

tarafından

MaşaAllah abla sen hakikatten nasibliymişsin MaşaAllah❤  🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

(6,797 puan) tarafından

Bekarken öğle alışmış öğle gitti sağolsun evde büyük temizlik yapacağımız zamanda beraber yaparız 

0 oy
(1,124 puan) tarafından

Eşim her sabah evden çıkarken ne giyiyorsa veriyor ben ütülüyorum

tarafından

Zor olmuyor mu ki öyle geceden karar verip ütületse mesela🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

0 oy
(1,863 puan) tarafından

Garibim 5 sene yurtdışında yaşamış tek başına. Yemek temizlik zora düşmeden asssla yapmaz ama ütüsünü hep kendisi yapmış. Zaten tekstilci, takım elbiselerle haşır neşir. O yüzden biliyor.

Ama ona bırakmayıp ben yapıyorum çünkü ev işleri arasında en sevdiğim şey ütü yapmak. 

tarafından

Ütü yapmayı seven varmış demek anaa MaşaAllah sana ne güzel 🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

(1,863 puan) tarafından

Kız durduğun yerde elini çalıştırıyorsun sadece. Tembel karı işi kdkdkdkddkd

tarafından

AAy benim elim kolum kopuyor resmen tembellik seviyemi sen düşün

0 oy
tarafından

Pantolon hariç herseyini ben ütülerim 

İç çamaşır corap dahil.

tarafından

MaşaAllah ne güzel. Ben de çorap ve iç çamaşırı ütülerim🌹5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

0 oy
(23,242 puan) tarafından

Ben utulerim. Bütün ev işleri bende malesef. Eşim sadece alışveriş ve fatura ödemesi yapar 😒 

tarafından

Kendi huyu kız ben nasıl yaptırayım yapmayınca mecbur yapıyor. Yapmayınca bana kızıyor sana iş yaptıramıyorum benimle ilgilenmiyorsun kıyafetlerim temiz mi pis mi ütülü mü ütüsüz mü bakmıyorsun diyor. Eşin senin o kadar yapıyor ne güzel hazır sofrası açık 🌹

tarafından

Hahaha sofra olayı harikaymış

(23,242 puan) tarafından

Tembellikten altına yapacak yakında benimki kız ne güzeli 🤣🤣

tarafından

Yok ha daha neler yapmaz kıız sus aaov 

(23,242 puan) tarafından

🤣🤣🤣

0 oy
(11,592 puan) tarafından

Ben tabi kii :)

tarafından

MaşaAllah ne güzel 🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

0 oy
(14,605 puan) tarafından

Ütülerim. 

Eğer ben müsait değilsem yada yoksam ayı kendi yapar 

tarafından

MaşaAllah ne güzel 🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.

(14,605 puan) tarafından

Eskidendi ütüleyip asardım çoçuklar iki olunca çikarken seçtığını ütüluyorum artık😀

tarafından

Ben de ütüleyip asıyorum onları diyoe yine ütüle kırışmış

(14,605 puan) tarafından

Hahahh canları sağ olsun ömur paylaşıyoruz ütüden ne olacak ♥️

0 oy
(15,933 puan) tarafından

Anlık ütülüyorum şükür öyle ütüle diye zorlamaz 

Gömlek giyeceğim der ütülerim oda onda çocuklardan birini giydirir ☺️

0 oy
(3,821 puan) tarafından

O an evde kim varsa o . Ben dolaba utuleyip kaldırmam alttakini alırken üsttekini mahveder sinir olurum . Ne giyecekse çıkartır benim işim varsa ya da evde yoksam kendi ütüler giyer ama onun işi varsa acelesi varsa duşa falan girecekse ben utuler hazirlarim

0 oy
(3,770 puan) tarafından

Hepsi bende tek bi rutu yapmaz 😀 bende utusuz sevmem

0 oy
(6,542 puan) tarafından

Utu yaparken oyle ayirmayiz kiyafetleri. Esimin,benim ,cocugun utusu olur. Kim musaitse o yapar. Ama genelde esim yapar. Cunku onun utulenecek kiyafeti daha cok oluyo ve benden daha cok utuleme ihtiyaci hissediyo. Utuyu acinca da utulencek ne varsa utuleriz kisacasi.

0 oy
tarafından

Allah kolaylık versin yaa biz ütüyü sadece özel günlerde çıkarıyoruz. Bazen içimden geliyor ütüleyip koyayım sevinsin gariban diye düşünüyorum ama daha hazır değilim ahshah aslında eşim ütülü sever de işinden dolayı çok önemsemiyordu ama bi kaç aya işi rahatlar gömlek falan giymeye başlarsa yaparım inşallah 🤲🏻🌷❤️ bugünlerde aramız iyi çok şükür geçen hafta olsa böyle demezdimm

0 oy
tarafından

Ben yapıyorum hemde severek yapıyorum 

0 oy
(379 puan) tarafından

Ben ütülüyorum kendisi de yapar belki ama hiç yap demedim. Çünkü onun gömleklerini ütülemek hoşuma gidiyor 😅

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Ver donunu da kendi ütülesin canım o kadarda değil 

Ütü gerektirmeyen kıyafet giyer kafam rahat o yüzden ki ütümde bozuldu istese de ütü yapamam😂

tarafından

Kız ütülemeyince mecbur ütülüyor

0 oy
(5,074 puan) tarafından

Bi kaç kez bana yük olmamak için ütüledi sonra dolaptan aldım hepsini tekrar ütüledim becerisi hiç yok o yönden 

0 oy
(375 puan) tarafından

Bütün ev işini yapar ama ütü yapmaz beceremez nedense. Unideyken ev arkadaşına utulettirirmis. Ben toplu yapıyorum 1 2 ay götürüyor bizi yada o an gerekse 2 dk tutuluyorum. Genelde tshirt olduğu için pratik oluyor. Esıme kalsa utusuzde giyer ama ben bırakmam tabıkı. Evde herseye yardım eder. Bulasıkları boşaltır yıkar dizer

Cam, perde ondadır. Cay seker yag asla ben doldurmam bitmeden ekler üstüne ☺️Mesela bugün kalın halıları yıkadı elimi vermedim. Kurutup kaldırır. O yüzden bende ne dese yaparım esımın. Benm işimi hep kolaylaştırır. Allah razı olsun ondan

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 232 göst.
0 oy
3 cevap 214 göst.
6 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 335 göst.
10 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyladh (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 450 göst.
28 Şubat 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤ⒶⓈⓀ❤Böceğim (1,508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,236 soru

24,136,419 cevap

334,316 kullanıcı

...