Tüm sorulara hemen cevap veremeyebilirim çünkü bir girdiğim vakit tekrar girmem günlük telaşelerden dolayı epey zaman alıyor kimi zaman 1 2 gün sonra dahi girdiğim oluyor o yüzden geç cevap verebiliyorum.
Eşinizin kıyafetlerini siz mi ütülersiniz yoksa kendisi mi ?
Hocanin cübbesine kadar ütülerim oda çocuklara bakar✅
MaşaAllah ne güzel🌹 hiç arada kendi ütüler mi ?
Vakti olmuyor ki buruşuk giyer
Ben utulerim tabi ki . Çalışmayan kadınım. Üstelik eşimin ev işi becerisi yoktur 😀
E çalışmıyorsun diye de evde keyif yapmıyorsun sayısız işin var. Ben çalışan kadınım, evdeyken daha çok yoruluyorum ofiste dinleniyorum hafite alma hiç evdeki işini :/
Orası öyle ama çalışan kadınlar daha çok yoruluyor. Ev işi de cabası
Becerisi vardır işine gelmiyordur ben de çalışmıyorum fakat 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Ben ütülüyorum benim kendi kıyafetlerim ütü gerektirmeyen kıyafetler oluyor genelde bu yüzden sadece eşimin kalıyor
Ben de kendi kıyafetlerimi ütülemem lakin eşimin iç çamaşır çorap dahil hepsinin ütülenmesini istiyoor 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
O kadar abartılı olmamalı bence ne fark eder sanki çorap iç çamaşırı tişört gömlek ütüle yeter bence
Genel itibariyle ütü sevmiyoruz ütü isteyen kıyafetlere karşıyım ama yazın özellikle giydigimiz tişört ve gömlekleri ütülüyoruz yaz tatilinde toplu ütü yaparım ama normal zamanda dışarı çıkarken ne giyeceksek sadece onları ütülüyoruz kime denk gelirse bazen o yapıyor bazen ben
Yani o benim kıyafetimi bir kere ütülemişliği yok fakat ben onunkini ütülemeyince sorun oluyor hususi ütülememezlik yapmışım gibi benimle ilgilenmiyorsun diyor ee diyorum ben kendi kıyafetlerimi de ütülemiyorum kii kendimle ilgilenemiyorum yeri geliyor bir ütü için bu kadar kızması üzüyor vakit bulunca zaten yapıyorum. 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Yani çayı çorbası kendisi ütüsü her şeyi ile biz mi ilgilenmek zorundayız onlar bizle ne kadar ilgileniyorlar acaba
İlgilenmiyor diyemem hakikatten her şeyi düşünür eder alır yapar ev ile alakalı tamir tadilat asla şu bozuldu yap demem hemen yapar fakat benim de işim bana hiç azmış gibi gelmiyor ki yeri geliyor çok yoruluyorum. Düşün sabah kahvaltı için 2 saat mutfaktayım 2 saat temizlik 2 saat akşam yemeği günlük 2 saat spor ee gün bitti çoğu zaman çocuğumla ilgilenemiyorum sürekli iş iş yani bitmiyor. Çocuğumu sadece yedir içir giydir yıka bu hale geldim oturayım oynayalım diyeceğim bir vaktim yok olsa da zaten pilim bitmiş oluyor. Ee iki bulaşık olsa tezgahta laf oluyor. İşten geliyor çocuğu başıma salıyorsun diyor halbuki çocuk oyun istiyor ben demiyorum git babanın başına diye. Ben den hem çocuğa bakayım hem mutfak alışverişi yapayım hem yemek yapayım hem ütü yapayım hem evi çiçek gibi temiz yapayım istiyor. Tüm bunlar senin işin kusursuz yapacaksın diyor. Robot muyum yav robot olsa bunları yaparken bozulur arada error verir. Ben de o misal arada ütüleyemiyorum ütülemedim diye de beni üzüyor.
Kendisi ya da kuru temizleme. Yetişkin ve eli kolu tutuyor çok şükür. Bir sürü ütüsü oluyor, yapamam kusura bakmasın :)
Bende 1 haftadır ceza olarak ütülemiyorum. Çok sardı
Puhahah niye bu cezayı reva gördün adama pikiii
Oğlumun eğitimiyle ilgili rahatsız olduğum(eşiminde rahatsız olduğu) durumlar var. Benim görüşmemei istemiyor,kendi erteledikçe erteliyor ve inan üstüne başka birşey daha ekleniyor😑 bu nedenle resti çektim.
Rabbim selamet versin oğlunun eğitimi hakikatten önemli
Amin cnm. Sağolasın. Aynen öyle. Bu zamanları kimse geri vermeyecek bize
Ütü gerektirmeyen kıyafet giyer çok fazla ütü yapınca içime bunalti geliyor sinir basıyor sadece ütü değil örgü falan yapınca da aynı şeyleri yaşıyorum o yüzden eşimde çok nadir gömlek giyer onu da ütülerim ama ütüleme dim diyelim kuru temizleme yada terziye götürür ütü yaptırır sağolsun
Biz de tişört pantolon günlük çorap iç çamaşır dahi ütülenir. Gömlek de yazın hemen hemen her gün giyer. 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Ben utuluyorum çiçeğim ama çocuklar fırsat vermişse utulemedigim zaman sorun yapmaz
Benim yapar yav Sevgi çok sorun yapıyor
Vallahi o zaman otursun kendisi yapsın kadınız diye köle değiliz çocuk duruyorsa vaktim de yetmişse yaparım benimki aybarsin emekledigi süreçten beri ağzını bile açmıyor çünkü biliyor çok yorucu
Allahtan ütü derdim yok😂 nadiren gömlek giyer. onu da ben ütülerim. ha böyle sürekli takım giyeceği bir işi olsaydı, eşime öğretirdim 😂
Kız takımı vs geç iç çamaşır çorap dahi ütülemsin istiyor fırsat bulunca ütülüyorum fakat 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
niye kendisi utulesin ki😂camasir yikanir kurur katlanir utulenecekler utulenir dolaba yerlestirirlir. zaten tek tek utu yapmam yani gomlek lazimsa utule demem ki ben kotlari poli yaka tsortleri kendi elbiselerimi falan utulerim. egerki utusuzlerde daha utulenmeyi bekleyenlerdeyse ya kendi utuler ya ben o an bos degilsem utuler de ben bossam ben utulerim
Niye kendisi ütülemesin ki elleri vaaa netice dee 🌹🌹🌹
varda sonucta ben camasirlari yikiyorum katliyorum utuluyorum kaldiriyorum. sirf esime utuleticem diye ortaliktami tutayim kenininkileri utulesin diye😂 musait oldugumda hepsini halledip toparlayip yerlestiriyorum daginiklik kalmasin diye. suan mesela kurutmada camasirlar. katlicam uyulucem kaldircam birazdan bitince.:) ben yapmassan esime desem illaki yapar da onu mu beklesin daginik sekilde ev aksama kadar
Hangimiz denk gelirse ütüleri bazen o yapar bazen ben
MaşaAllah ne güzel 🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Bazen ben bazen eşim genellikle eşim ütüler zaten sadece kendi kıyafetleri ütüleniyor.
MaşaAllah ne güzel sorun etmiyorsa 🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Eşim memur haftalık ütü işim oluyor haftanın bir günü hepsini ütülüyorum ütüleyemediysem vs gerektiğinde kendisi ütüler ben ütü yaptığım süreçte çocuklara bakar veya başka bi işime yardımcı olur evdeyse.
Benim memur değil lakin haftada 3 gün ütüsü muhakkak yapılır ben yapmasam kendi yapıyor ve kendi yapınca sorun ediyor. Neymiş erkekler ütü yapmazmış.
Normal canım erkeklerin geneli böyle zaten yapan da zoraki yapıyor benimki dahil ben ütü işinden nefret ederim bunu biliyor yoksa ütüye elini bile sürmez eşim aftalık toplu yaptığıma şükretsin valla biraz işleri paylaşsınlar hiç ses çıkarmayınca hiçbir işe el atmazlar
Ütülemıyoruz genelde eşim tshirt sweat vs gıyınır kumaş pantolon vs nadir giyer bemde hep evdeyım katlarken eşimle düzeltirim ütüye gerek duymayız ama illa ütü olacaksa gömlek felan ben ütülerim eşim bilmez yakar felan ütüme yazık
OOvv biz hepsini ütülüyoruz sadece gömlek olsa keşke
Akşamdan giyeceklerini ütülerim genelde ama ütülemediğim zaman sabah kendi ütüler
Çok güzel MaşaAllah🌹
Çoğu kez kendi canım klasik giyiyor ve ben açıkçası jilet gibi ütüleyemiyorum
Ben de güzel ütüleyemem lakin yine de çabalarım 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Çalışan kadinim ben de. Ama ben utulerim zaten beceremez. Ama genelde çamaşırları makineye ben atar, çalıştırırım, eşim çıkarır asar, katlar, ben de ütülenecekleri ütüler, katlanan çamaşırlari yerine yerleştiririm. İş bölümü gibi düşün 😂
Becerir kııız bırak arada ütülesin dicem de zaten ne güzel diğerlerini yapıyormuş MaşaAllah ne güzel 🌹 ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Yok canım o ütüsüz kırışık giyer gene utulemez 😂 sonra karısı kötü derler 😂 hem o kadar yuklenmemek lazım sagolsun yapıyor yine biseyler 😂
Allah razi olsun çok tatlısın 🌹
Teşekkür ederim canım Allah senden de razı olsun 🥰❤️
Ben ütülerdim kızım olana kadar
Ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum. Peki ütü yapmadığın için kızıyor mu ?
Hayır kızmıyor ama yapmamı istiyordu. Bakıyor ben yapmıyorum kendisi yapıyor. Yirmi aylık kızım var ev işi yemek biraz da dikiş derken ben pek fırsat bulamıyorum bide çok da yüklenemem kendime benim de dinlenmem lazım yoksa stresli oluyorum bu da kızıma yansıyor
Pek ütümüz olmaz ama oluncada ben yaparım
MaşaAllah ne güzel🌹 bizim eşimin ütüsü oluyor ben de 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Tabiki ben ütülerimm
Severek ben ütülerim kot pantolonlarını bile
MaşaAllah ne güzel 🌹ben de severek ütülerim yeterki fırsat bulayım ütüleyemezsem kızmasa daha çok seve seve ütülerim 5 kere eşim ütülüyorsa 1 kere ben ütülüyorum. Ancak fırsat bulabiliyorum.
Eşim kotları ütüleme gerek yok der ama olsun mis gibi giyinsin
1,475,373 soru
24,153,377 cevap
335,020 kullanıcı