+1 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (713 puan) tarafından

image

yarin oğlum 1 aylık olacak sağlık ocağına kontrole goturecem bu kanguruya koyup götürsem olur mu erken mi yoksa kullanım için 

9 Cevaplar

0 oy
(719 puan) tarafından

Bilmiyorum ama lütfen dikkat et kalça çıkığı için götürene kadar dünya hali belli olmuyor Rabbim sana bağışlasın inşallah 🥰 

-Reklam-
0 oy
(9,083 puan) tarafından

sling kullandim ilk 3 ay . rahatti bunu bilmiyorum

0 oy
tarafından

6 aydan önce bu tarz kanguru ve slingler kullanılmaz varsa pusetle götür canım. 

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Kalça çıkığı kontrolünden geçtiniz mi?eğer gitmediyseniz önce onu yaptırın riske atmayın  Ben 2 aylık 4500 gram iken kullandım bildiğim kadarıyla 4 kılo altı önerilmıyor 

0 oy
(435 puan) tarafından

Canım bence 5 6 aylık olana kadar bu tarz kanguruları kullanma derim.1 aylık bebiş çok küçük bacakları sürekli ayrık duracak bunun içinde sling kullanabilirsin kucağına yatırarak

0 oy
(6,307 puan) tarafından

Bence zararlı bunlar 

0 oy
(2,831 puan) tarafından

Bilimsel verilere göre bebeğin 3 kiloya erişmesiyle birlikte kanguru kullanımında herhangi bir sakınca yok. yeni doğan bebeklerde kanguru kullanımı, doğru pozisyon seçildiği müddetçe sorun teşkil etmez. Bazı bilim insanlari kanguru kullanımına 2. aydan sonra başlamak gerektiğini söylüyor. 

İlk 3 ayda yenidoğan desteği ya da ek pedler ile bebeklerin baş ve boyun desteği sağlanarak kullanılmalı. Bebeklerin başlarını dik tutmayı öğrenmeye başladığı 3-6 ayda ve bebeklerin öne bakarak oturabilecekleri pozisyonları tercih ettikleri 6 ay ve sonrasında da rahatca olduğu gibi kullanabilirsiniz.

Bu kanguru da boyun desteği var sanırım oval geliyor düz değil boyun kısmı oyuzden baş boyun bölgesini sarıyor ise koyabilirsiniz ayakları m şeklinde ve size dönük olarak. Yoksa koymayın baş çevresini sarmiyor ise

0 oy
(24,467 puan) tarafından

Kız 1 aylık diyorsun daha çok küçük kanguru için bebek arabası yok mu onunla götürsen 

(713 puan) tarafından
+1

Bebek arabam yok asansörüm yok 5.katta oturuyorum almadim biraz da durumum yok alamadım 

0 oy
(2,286 puan) tarafından

3 aydan önce öneriilmiyor cnm alma. Ben 3 aylıkken bel destekli kanguru aldım. Ona rağmen aşırı belim ağrıdı. Hiç sevmiyorum bana hiç kullanışlı gelmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde iaue.16 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 328 göst.
17 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Kvsrkcdy123 (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,285 soru

24,096,546 cevap

332,112 kullanıcı

...