+1 oy
264 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,197 puan) tarafından

Sorum yukarda canlarım 🌸

8 Cevaplar

0 oy
(9,080 puan) tarafından

bu sene vok spontane gelisti olaylar bayramda kutladik

(3,197 puan) tarafından

En güzeli, daha az yorulmuşsundur 

(9,080 puan) tarafından

hic yorulmadim hatta :)sarma kavurma baklava borek konseptine bide pasta ekledik annemlerdeydik zaten 😂😂

(3,197 puan) tarafından

Ohh maşallah, bende annemde kutlamayı düşündüm ama kuzenleri gelemezdi . Analar sağolsun 🤭

-Reklam-
0 oy
(215 puan) tarafından

Kek bisküvi tatlısı pasta tuzlu kurabiye tatlı kurabiye cips patlamış mısır patates salatası kısır poğaça çekirdek kola bahçede kutladım balonlar 3 yaş balonu süsler 

(3,197 puan) tarafından

Tatlı ikramlık pasta varken yeniyor mu, ben pasta var diye hep tuzlu düşündüm 

(215 puan) tarafından

Yendi valla 15 kişi vardı toplam 

(3,197 puan) tarafından

Bizdede en az 16 kişi olcak. Sarma, patates salatası poğaça, pasta yeter diye düşünmüştüm ben

0 oy
(2,778 puan) tarafından

Ayın 15nde doğdu iki bebeğim birer sene ara ile..oyuzden maaş günü üstelik 🤪 bu gariban pastası keseriz diye düşünüyorum 

(3,197 puan) tarafından

Kızım 4 yaşına gircek, çok istiyor kuzenleriyle kutlamak. Elsalı yapmayı düşündük ama menü falan nasıl olsun diye araştırıyorum. Önemli olan bir arada mutlu harırlamaları, kutlama şart değilde çocuk işte 😄

0 oy
(1,221 puan) tarafından

image

Sarma mantı tuzlu kurabiye yaptım. Eti pufa büyük kürdan batırıp bardak içine koydum . Bir de pasta aldık yeter. Abartmadim 
(1,221 puan) tarafından

Şekerde batirmisim kurdana 

(3,197 puan) tarafından

İyi fikir, teşekkür ederim,  bende yapayım

0 oy
(14,515 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızım 3 yaşına girdi geçen ay 

Sahile karavan çektik çoçuklar uyur/kiyafet değişir diye 

Menüde görümcem kek mercimek köftesi yaprak sarması yapmiş pasta ve mangal vardı

Aile kalabalık zaten 3 kaynım zampara kayınpeder, kayınvalidem görümcem damat vardı 

(3,197 puan) tarafından

Maşallah size, açık havada çok güzel olmuş ya :)

(14,515 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🙏 ♥️

0 oy
(845 puan) tarafından

Kuru karışık dolma çiğ köfte elmalı kurabiye patatesli ıspnaklı börek poğaça yaprak sarma tavuklu şehriye salatası yaş pasta 

(3,197 puan) tarafından

Yok mu arttıran ;) galiba ben çok az düşündüm. Sarma patates salatası, poğaça, pasta yeter diyordum

(845 puan) tarafından

Fazla mı ki canım ben en son oğlumun doğum gününde bunları yaptım ortada bişey kalmamıştı:) bide o zaman dubai çikolatası çok modaydı onu yapmıştım:)

0 oy
(231 puan) tarafından

Bn elsa konsepti yaptım kendimce

Çardakta yapmıştım pastayıda kendım yaptım ustune elsa resmi koydum strecleyıp yerken cıkarsın tabi

Elsa resimleri cıkardım mavi beyaz balon aldım 

Fon kartondan elsa şatosu yaptım 

Kızıma mavi tacı yaptım elsa resmı yapıştırdım üstüne 

Menude pasta pizza pogaca mısır sigara böreği çi kofte 5 kişi cagırdık zaten oyuzden cok bişe yapmadım

Snada fikir olur belki 

Konseptine göre resim çıkar masayı suslersın tacda cok güzel oluyor 

(3,197 puan) tarafından

Ucuz elsalı süslemeler aldık, daha resim çıkarmam heralde. Sen baya emek harcamışsın, eminim çok güzel olmuştur. İkramlık neredeyse herkeste çiğköfte var, hazır alıcak gibiyim. Taç iyi fikir, bakayım. Teşekkür ederim 🌸

0 oy
(1,043 puan) tarafından

Oglumun 5yasinda etli sarma,kiymali pilav,borek,rus salatasi,pasta,dovga,sobada tavuk vardi.amma 1yas olsa daha cok olur 

(3,197 puan) tarafından

Dolu dolu bir menü daha, yorucu olmuştur

(1,043 puan) tarafından

Evet yorucu oluyor genelde bizim menuler boyle oluyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 150 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 141 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (817 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 60 göst.
24 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,471,708 soru

24,102,320 cevap

332,493 kullanıcı

...