0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

Saçıma daha önce hiç keratin bakımı yaptırmadım keratin bakımı yaptırmayı düşünüyorum saçımı kestirdim önüne de kahkül kestirdim saçım çok dalgalı kabarık olduğu için kötü bir görüntü oluşuyor saçımı topladığım zaman sağdan soldan kabarıp kabarıp saçlar çıkıyor ben de saçlarım düz olsun istiyorum düz saçlılara çok özendiğim için keratin bakımını duymuştum keratin bakımı yaptırmaya karar verdim 6 ay kadar dayandığını biliyorum ama suya ne kadar dayanıyor onu bilmiyorum sürekli duşa girip saçımı yıkadığım zaman keratin bakımının etkisi ne zaman azalır 6 ay etkisi varsa bu süre daha da kısalır mı onu hiç bilmiyorum malum durumlarda saçımı tüm vücut iyi yıkamam gerekebilir arada saçımı yıkamaya sadece vücudumu yıkayabilirim bu durumda ne yapmam gerekiyor sizce yaptırmalı mıyım keratin bakımı yaptıranlar bana bilgi verebilirler mi

1 cevap

0 oy
(9,821 puan) tarafından

Ya çok sık yıkamanın etkilemiyor bence ben de iki günde bir duş alıyorum hemen kurutman gerekiyor yani ıslak bırakmaman gerekiyor ıslak bıraktığın zaman onun süresi bayağı bir kısalıyor öyle demişti kuaför bana 4 ay ile 6 ay arası gider dedi yaptıralı 2 ay falan oluyor memnunum şimdilik

(9,080 puan) tarafından

yikayip normal kurutunca fönlu gibi mi duruyor?  benimde niyetim kuaföre degilde kendim yapmak evde  keratin bakim paketi alip becerebilirmiyim bilmiyorum diye bekletiyorum. yika kurut ve dumduz duzlestiricili gibi duruyosa guzel

(9,821 puan) tarafından

Evet canan öyle oluyor evde olmaz bence ya ben beceremezdim yani git yaptır uğraşmaya değmez 😅

(9,080 puan) tarafından

olemi diom ozaman bi tatile gtmeden once yada tatil sonrasi hem bakim olur . havuzun kloru saci oerisan edio tatil sinrasi bi denim bakim

(1,346 puan) tarafından

Birazcık detaylı anlatma şansınız var mesela fiyat olarak ne kadara yaptırdınız Bir de yaptırdığınız zaman ilk 72 saat çok önemli su değememesi ısı değmemesi lazım diyorlar o konu hakkında bir fikriniz var mı yani yaptırdığınız zaman ne kadar süre sonra saçınızı yıkayabiliyorsunuz ben de zaten saçımı her gün yıkamasam da mesela bir gün yıkıyorum diğer gün yıkamıyorum ya da iki gün yıkamıyorum diğer gün yıkıyorum vücudumu yıkıyorum ama saçımı sürekli yıkamıyorum bu konu hakkında biraz fikir verebilir misiniz

(1,346 puan) tarafından

Yani mesela duştan çıktığın zaman kurutup da taradığın zaman sürekli bu bir problem olur mu bir de evin içinde sürekli yemek yaparken falan iş yaparken dağınık saçı sevmediğim için sağlık saçı sevmediğim için sürekli tokayla topluyorum bu keratin bakımını bozar mı

(9,080 puan) tarafından

son soru guzel aynen toka izi falan sorun oluomu acaba . 

(1,346 puan) tarafından

İşlem kaç saat sürüyor 

(9,821 puan) tarafından

Boyada yaptırdığım için 2400 falan ödedim 6 saatte yaptı yere göre değişirmi bilemem sadece keratin 1500 den başlıyor diye konuşmuştuk saç boyuna göre değişir 

Tesettürlü biriyim genelde saçlarım toplu bağlarken çok sıkmadan saten toka kullanıyorum evdede şu lotus tokalar varya ondan takarım genelde toka izi yok bende bana 24 saat yıkama toka takma demişti öyle yaptım 

(1,346 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için 

(1,346 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben de şimdi kuaföre gittim 2.200 TL yaparım dedi  benim saçım zaten kısa hiçbir boya işlemde yok yapılmayacak da sadece keratin bakımı yapılacak saçım da çok da uzun değil yani bir buçuk saate yaparım yani dedi ben de yarım falan ertesi gün 2-3 gün sürüyormuş gelmem gerekiyordu yok gerekmiyor dedi evde kendim duzlestiricin filan varsa dedi düzleştirebilirsin dedi sorun yok dedi sizce bir buçuk saatte ya da bir günde yatması normal mi siz iki gün falan gitmişsiniz ama

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
8 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Humi12 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 627 göst.
12 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Ruyam1212 (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.

Kategoriler

1,472,935 soru

24,118,012 cevap

333,329 kullanıcı

...