0 oy
346 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,801 puan) tarafından

Annemle babam 15  gündür bendeydi. Bugün gittiler burnumun direği sızladı ağlamayacam dedim ağlarsam annemde ağlar babam üzülür tuttum kendimi. Gurbette olmak ne zormuş. Ben gidip gelince bu kadar üzülmüyorum ama evden birinin çıkması daha üzücü oluyor. Birazdan iki çocukla koşturmaca başlar alışırım ama şuan çok üzgünüm. 

10 Cevaplar

0 oy
(1,214 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canm tez zamanda tekrar kavuşursunuz inşallah.

Yaz tatilinde siz gidin.

Rabbim yokluklarini göstermesin 

(2,801 puan) tarafından

Allah razı olsun oğlumu öyle ikna ettim zaten bizde gideceğiz oğlum diye. Biletleri al o zaman dedi işini garantiye almak için kuzum. 

-Reklam-
0 oy
(24,206 puan) tarafından

Gidene değilde kalana zor olur bende terk edilme korkusu var biri evden gidince bunalıma giriyorum hemen o yüzden ailemin gelmesindense ben gitmeyi tercih ederim 

(2,801 puan) tarafından
+1

Evet bencede öyle evden giden olması daha zor. Evde durasım gelmiyor biri evden çıkınca. Ben gidip gelince böyle olmuyorum. Ama bayramda benim gitme imkanım yoktu siz gelin dedim sağolsunlar geldiler yalnız bırakmadılar. 

(24,206 puan) tarafından

Rabbim tekrar kavuştursun 

(2,801 puan) tarafından

Amınn hepimizi 🤲

0 oy
(1,586 puan) tarafından

En azından hayattaymis. 

(2,801 puan) tarafından

Yaa çok üzüldüm Allâh sabır versin 🤲

(1,586 puan) tarafından

Bnmki de hayatta. Ama hayatta olamayanlar var onu kastettim 

(2,801 puan) tarafından
+1

Evet çok şükür Allâh olmayanlara sabır versin diyelim o zaman 

0 oy
(24,227 puan) tarafından

Bende ailemden çok uzaktayım babaannemin bir sözü vardı ne zaman böyle durumlarda uzulsem o gelirdi aklıma dağ ardında taş altında değil ya yine gelir Allah izin verirse derdi . Ben bunu düşünüp kendi kendimi teselli ederim hep ❤️🌹

(2,801 puan) tarafından

Allah yokluklarını göstermesin. Yine kavuşuruz ama ilk çıktıkları an insan üzülüyor. Şimdi oğlum yaramazlıklarına başladı ona yapma dur derken kafam dağılıyor 

0 oy
(6,055 puan) tarafından

Ben gittiklerinde değil de onlardan dönerken daha çok üzülüyorum. Onları öyle ardımda bırakmışım gibi. Bayramdan dönerken çok zorlandım. Her sene biraz daha zor geliyor onlardan ayrılıp Ankara'ya dönmek...

(2,801 puan) tarafından

Birde yaşlanıyorlar her geçen yıl. Annem şükür iyi ama babam Parkinson hastası her geçen gün daha çok çökmüş gibi geliyor. İçim parçalanıyor dağ gibi babamı öyle görünce. 😔 birkaç sene içinde birden bire yaşlandı. Önceden dünyayı yerinden oynatırdı şimdi 😔

(6,055 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah. İşte hepsi zorlu yaşam koşullarının bir anda patlamasından. Çok çilekeş yaşamış çoğumuzun anne babası, Allah kalan ömürlerini kolay etsin. Bazen anlatıyorlar, Allahım ben bunları yaşasam isyan ederdim bu kadın bu adam nasıl dayandı diyorum.

(2,801 puan) tarafından

Öyle gerçekten 

0 oy
(287 puan) tarafından

Benim de annem bugün yanımda olacaktı iki hafta bende kalacaktı bazı aksiliklerden gelemedi üzülüyorum bende. Bir aydır gelecek diye plan yapıp gelmemesi daha kötü.

(2,801 puan) tarafından

Aa evet sen geçen post açmıştın değil mi akrabanla gelecekti o vazgeçince annende gelemedi. Evet planlayıp heveslenip olmayınca daha kötü. 

0 oy
(15,968 puan) tarafından

Bende öyleyim 7 senelik evliyim 2 çocuğum var Annemler gidince ağlarım hep 

Şimdi birde tayinimiz Bingöle çıktı çok uzaklara gidiyoruz annemlerin yanımda mutlu gibi gösteriyorum ama yalnız kalınca ağlayasın geliyor 😔 

(2,801 puan) tarafından

Bende anneme çaktırmadım ama üzüldüm. Allah sağlık sıhhat versin onlara da tekrar kavuşalım. Bende maraş tayım ailem istanbul da 

(15,968 puan) tarafından

Amin 🤲 

Ailem Bursa da temmuzdan itibaren biz de Bingöl de olacağız 

Kütahyaydık yakındık 😔

(2,801 puan) tarafından

Evet birkaç saatlik yolmuş şimdi uzağa düşmüşsünüz. Siz yine tayincisiniz belki annenize yakın yere düşersiniz bir sonraki tayinde benim öyle bir şansım yok eşim aşka gitmez İstanbul a 😒

(15,968 puan) tarafından

Sen oraya mı gelin gittin 

(2,801 puan) tarafından

Evet buraya gelin geldim. Pandemi sırasında işsizlik yaşadık İstanbul a gittik bir buçuk iki yıl orada kaldık abimle çalıştı ama hayat şartları zor kira yüksek mecbur geri geldik bir daha da asla gitmez sanmıyorum

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Iyiki annemlerde bir mahaledeyiz haftada bir gidiyorum yoksa napardim cok ozlerdim.Zor aileden uzak olmak

(2,801 puan) tarafından

Annemlerle aynı mahallede otursam hergün olmasa da birgün durup birgün anneme giderdim heralde 😊

(1,121 puan) tarafından

Calistigim zaman hergun giderdim oglumu annemlere koyardim isden geldiyimde biraz dinlenir annemlerde oyle eve donerdim.Simdi 4aylik bebeyim var isdende izne ayrildim o yuzden haftada bir gidiyorum

(2,801 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. İki çocukla bir yere kıpırdamak zor oluyor. Benimde 9 aylık kızım var 6 yaşında da oğlum 😊

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Bende gurbetteyım aile evıne geldim 20 gün oldu kaldı bir 20 gün daha aynı burukluk ve üzüntüyü yaşayacağım tek başıma çocuk bakmaya çalışacağım

(2,801 puan) tarafından
+1

Evet. Tek. Başına çocuk büyütmek çok zor annem geldi evi çekti çevirdi gitti şimdi aynı olacak 

0 oy
(1,127 puan) tarafından

evet evden onların gitmesi daha üzücü canım bende çok yaşadım şuan bile gözüm doldu 

gurbettekiler gelin sarılalım 🥹

(2,801 puan) tarafından

Vay gurbet ne zormuşsun 😢 kaç yılda alışılıyor acaba 😄ya birde ev hanımı olunca zor ise gidip gelsek anlamayız ama evde insan tek bütün gün sıkılıyor

(1,127 puan) tarafından

aynen birde komşum da yok tamamen tekim çooooooookk zor 

(2,801 puan) tarafından

Benim bir tane komşum var şükür çok 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 598 göst.
0 oy
10 cevap 675 göst.
6 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 756 göst.