0 oy
188 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (596 puan) tarafından

İyi akşamlar hanımlar. Ev yaptırıyorum taban döşemesi Seramik mi olmalı laminat mı? Hangisi daha iyi daha kullanışlı olur sizce?10 aylık ve 3 yaşında çocuklarım var seramik  soğukta ısınma açısından sorun olur mu ve düşme riski? Laminat olursa böcek karınca riski olur mu? Avantajları dezavantajları nelerdir? Bu arada yerden ısıtma var evde

4 Cevaplar

0 oy
(14,126 puan) tarafından

Benimde alttan ısıtma yeni yaptırdım seramik sıcağı daha iyi tutar daha iyi yayar dedikler için her yer seramik yaptırdık doğalgaz açılırsa kışın bakicaz artık nasıl olcak ama kullanan kişiler genelde memnun ben 1.5 ay oldu daha 

(596 puan) tarafından
+1

Teşekkür ederim yorumunuz için 

-Reklam-
0 oy
(14,925 puan) tarafından

Derzli parkeler var canım Bi araştır normal parkelerden daha dayanıklı ama mutfak ve koridora fayans öneririm 

(596 puan) tarafından

Ben de mutfak ve koridorlar seramik diğer yerler laminat olsun diye düşünüyorum

(14,925 puan) tarafından

Öyle mantıklı canım dediğim gibi bide 1. Sınıf derzli parke varmış onlar çok güzel benim eltimin ondan yerden ısıtmalı çok iyi su dökülüyor yere hiç örün etmiyor biz hemen aman şişmesin diyoruz

0 oy
(9,679 puan) tarafından

Mutfak fayans olmalı diğer yerler laminat parke .çok güzel parke modelleri var geniş derz aralıklı falan

(596 puan) tarafından

Cumartesi bakacağız modellere

0 oy
(1,833 puan) tarafından

Benim mutfağım fayans diğer odalar laminant hiç karınca sorunu yaşamadım böcek de dışarıdan geliyor evim müstakil olduğu için laminantim değişilecek yine laminant yaptırmayı düşünüyorum alttan ısıtma yoksa seramik soğuk olur derzli laminantı da hiç tavsiye etmem aklında bulunsun belirli bi süreden sonra araları kirli gibi duruyor ben yaptıran bir kaç kişiden gördüm duydum güzel durmuyor eşim de ustası olduğu için ona da aynı sikayetler geliyormuş yaptıran tekrar değiştirmek istiyor diyor

(596 puan) tarafından

Alttan ısıtma var ama kışın bir iki ay açarız sonra yine zemin soğuk olacak yazın bile soğuk olur çocuklar için sıkıntı diye düşünüyorum gönlüm parkeden yana 

(1,833 puan) tarafından

O zaman parke daha kullanışlı olur senin için bende parke kullanıyorum dediğim gibi hiç karınca sorunu yaşamadım 5 senedir oturuyorum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 170 göst.
0 oy
16 cevap 356 göst.
25 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 592 göst.
13 Eylül 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,979 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,472,095 soru

24,106,980 cevap

332,754 kullanıcı

...