0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından

1 haftadır kabızlık yaşıyorum gaz sancım var afedersiniz yapamıyorum zorlayınca kan geliyor aciyor  3 aylık bebeğim var emziriyorum evde libalaks lavman var bebeğim için vermişti doktor kullansam kendime bebeğe zarar verirmi hiç bilmiyorum napabilrm mahvoldm günlerdir 🥴😶

5 Cevaplar

0 oy
(9,081 puan) tarafından

ne alaka kiz emzirmekle lavman baglantisi yokki. lavman bebege de direk kullanilir. hamileyken de kullanabilirsin . emzirirkende . sut ile ne alakaki alt tarafi sivilasmis sabun

zaten direk bebege yapilabilen bisey sute emzirmeye ne alaka ya i direk bebege yapilan bir urun emzirme bagi ile bebege napsin direk bebege uygulaninca zarar vermioda😂

(467 puan) tarafından

Ay bilmiyorum dedim ya 😄 tamam bn yapm o halde🥴

-Reklam-
0 oy
(1,840 puan) tarafından

Emzirirken kayısı yenir miydi bilmiyorum ama kayısı çözebilir 

(467 puan) tarafından

Yedim fayda etmiyor 

0 oy
(44 puan) tarafından

Canım ben doğum yaptıktan sonra öyle böyle kabızlık geçirmedim. İki kere telrarlamdi doktor lavman verdi kullandım. Kabızlık ilaclarida kullandım bebeğimde emzirdim hiçbir şey olmadı yani

(467 puan) tarafından

Tamam canım 

0 oy
(794 puan) tarafından

Sabah öğle akşam hoşaf iç . Tencereyle iç hatta . Bence bu dersin devası kayısı hoşafı. 

(467 puan) tarafından

Yaptım bugün hoşafı 2 tabak içtim yarın devam ederse lavman kullanacağım 

0 oy
(129 puan) tarafından

Bak beni iyi dinle zorlama basur falan olursun daha kötü olur sıvı gıda ye ve sabah aç karna ılık suya birkaç kaşık zeytinyağı bunu gün içinde de aynı şekilde iç bak nasıl yapıyorsun bana dua edersin ben hep bu yöntemle kabız olsam bile hemen yumuşayıp cikiyorum tuvalete 

(467 puan) tarafından

Valla kaç gündür baya zorladım hatta bugün makatta çatlak oluştu sanırsam kanamam oldu benim zaten ara ara normal yapincada kaniyordu bu defa baya kanadı bugün azda olsa çıkarttım gaz sancısı yapıyor sol tarafıma sanırım kabızlıktan dolayı oldu dediğini uygularim geçmezse lavman kullanacağım ara ara  olurduda bı kacgunde gecerdi bu kadar zorlanmazdim ilk defa böyle kötü oldum ve uzun sürdü 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
16 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaakyuz (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,468,167 soru

24,054,614 cevap

329,844 kullanıcı

...