+2 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,043 puan) tarafından

Yaptıranlar memnun kalanlar yan etki görenler sonrasında dikkat edilmesi gereken bişey var mı? Medikal a siparişi verdim yarın alıp taktırcam inşallah ama kafamda halen soru işareti var 

2 Cevaplar

+2 oy
(1,143 puan) tarafından

Bende taktırmayı düşünüyorum şurada bekliyim🙄🙂 

Birde ne kadara aldın?

(11,043 puan) tarafından
+1

5250 lira. Medikala sipariş verdim yarın alıp taktırcam devlet Hastanesi'ne 

(1,143 puan) tarafından

Tamam canım çok sağol 💕

-Reklam-
+1 oy
(7,668 puan) tarafından

Ben 3 ay olacak taktıralı çok memnunum. 2 ay baya kanama gördüm son zamanlar da kesildi. Dr zaten ilk 3 ay kanamalar olacak demişti

(7,668 puan) tarafından

Bizede 5 bin dedi öyle indirim yaptı. Bende de spiral vardı kaydı çıkarır çıkarmaz bir hafta sonra taktırdım 

Bende 1 2 ay baya kanama vardı kesildi 

Lokal anestezi yapıldı hani dayanılmayacak bi durum yok zaten toplasan 2 dk bile sürmüyor takma işlemi yarım dk falan sürdü ama ağrı oldu bi kaç saate kadar ağrı tamamen geçti sadece 20 gün 1 aya kadar hassiyet vardı

Şuan aklıma bile gelmiyor 

Elleyince elinle hissediyosun

(262 puan) tarafından

Valla hapı eşim alıyor eczaneye bitmesine yakın sipariş veriyo o gün getiriyolar çünkü hemen almiyo ya 300 yada 500 TL öyle duydum galiba bilmiyorum ki  aslında evet yıl hesabı ile pahalı gelebilir de toplu 4-5 bin TL vercek kadar bütçem yok ondan dolayı ilerde belki olursa bütçem düşünürüm taktırmak 

(262 puan) tarafından

Banada hem kadın doğum hemde sağlık ocağı ilk dedi spiral takalım sonra ben kabul etmedim eşimde onay vermedi dedi batar kayar koyulmaz vs riske atmayalım sonra kadın doğum bana hapı yazdı 2 sezeryan var yaşım erken diye tüp bağlama yapmadılar yoksa kesin çözüm aslında 

(7,668 puan) tarafından

Bahara pahalıymış hap. 

(262 puan) tarafından

Evet ama aylık ancak bütçe buna yetiyo ilerleyen zamanlarda eğer yeterse bende implant düşünüyorum zaten daha mantıklı 3 senede bir en azından bu arada klavye yazmış da korumaz demek istemiştim orda ilk yorumda 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 122 göst.
+1 oy
4 cevap 200 göst.
+1 oy
2 cevap 114 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,466,949 soru