+1 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (2,198 puan) tarafından

Boy, kilo kaç?

Kaçta uyanıyor 

Kaç saat uyuyor 

Kendisi mi yemek yer

Seçtiği yemediği seyelr var mj?

Gün boyu ne aktiviteler yapar

Okul, kurs vs var mı?

Teknoloji, ekranla arasi nasıl

Ne izler ne oynar?

Öfke , stres durumu nasıl, zorluyor mu?

3 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

boy kiloyu hatirlamiyorumda  oglen uykusunu severdi benim kizim anasinifina 56 aylikken basladi . zor braktirdim hala da okuldan geldikce uyudu. ayan 2. ainif hala uyuklar yani 😂😂5 yas kocaman cocuk kendinistedigini yapar . anasinifina gtti. evde boyama moyama yapti tv izler telefn tabletle oynar . oyun hamuru falan oynar . oyuncaklarla oynar . erkek ise zaten insani yasam standartlaei a yeni yeni erismeye calisacagi icin hala evi dagitip yaramazliga devam eder . kiz ise 15 yas ve 5 yas arasinda bir fark yok benim kizim 5 yasinda oturakli kocaman genckizdi. oglum 3 yas suan hic umudum yok insana donusmeai icin bi 20 yasina falan gelmesi lazim galiba

-Reklam-
0 oy
(1,376 puan) tarafından

Benimki 6 yaşa girecek 

Boy 110 cm kilo 18 

Sabah 10 - 11 i buluyor kalkması

Akşam biz uyumadan uyumaz 12 yi bulur yatması çoğu zaman.

Kendi yemeğini yer çok şükür hasta olmadığı sürece.

Çok yemek seçmez.

Gün içinde resim çizme,oyuncaklarla oynama,sayı sayma, şarkı söyleme, odasını toplama , varsa kıyafetini katlama gibi aktiviteler var.bazen parka gideriz Yada market turu yaparız .

Okul kurs yok bu sene okula başlıyacaz inşallah 🌼 

Teknoloji sabahları 1 saat televizyon akşamları 1 saat telefon veriyorum.

TRT diyanet çocuk izliyor telefonda da oyunlar var onlara bakar.

Öfke stres yerine göre var,çok inatçı kızım maalesef 🙄 

0 oy
(375 puan) tarafından

Boyunu bilmiyorum uzun zamandır olcmedik ama yaşıtlarına göre uzun boyuna veriyor hatta.5.5 yasında, Kilosu 20. 

Cok yorulursa gunduz uyuyor 1 saat, akşam 10 da uyur. Gunduz uyumazsa 8 9 gibi uyuyor. Sabah 7 de uyanır mutlaka 

Kendi işlerini yapar. Kıyafetini kendısı giyer oyuncaklarını toplar, bisiklet sürüyor, top oynuyor. Okula gitmiyor oglusum ☺️

Ara ara iştahsızlık oluyor. Her yemeği yemiyor, sevdiği yemekleri güzel yer.

TV bakar sever ama fazla izletmem asagıda oynuyor genelde yaz da gelince hep dışarıdayız. Telefon vermiyorum versem cok izler cok çok isterse 10 dk veriyorum gunluk. 

Normalde uysal sakın bı cocuk ama biri sinirlendirince tutamıyor kendini hircinlasiyor. Asırı hareketli hiç durmaz yerinde. Masallah oglusuma😊🌺

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 73 göst.
+2 oy
11 cevap 294 göst.
23 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (4,076 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 497 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,413 soru

24,168,933 cevap

335,767 kullanıcı

...