0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (3,308 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ben yasmin hapıyla korunuyorum 1 senedir. Bugün yeni kutuya başlamam gerekiyordu ama köye geldik ve ben hapı yanıma almayı unuttum. Burada hap alma şansım yok. Cumartesi dönecez eve, cumartesi günü 4 hapıda aynı anda içsem ve normal kullanmaya devam etsem korunmakla ilgili sorun yaşar mıyım? Eşim hapı kullandığımı bilmiyor, o yüzden ona şuanda aldıramam

3 Cevaplar

0 oy
(9,083 puan) tarafından

yeni kutu al o dort hapi ordan ic . sinraki ay da evde unuttugun paketten tamamlarsin dort hapi. cunku hem duzenin sasar . hem korumaz seni on gun biyunca . hemde dot hapi ayni anda icemessin. hormonlarinin ve döngunun icine edersin . ben olsam asla cesaret etmezdim buna. yeni kutu alip unuttugun haplari yeni kutudan tamamla

(3,308 puan) tarafından

Hapı burada alma şansım yok. Eczaneye arabayla 15 dakikada gidiliyor. Eşimde yasmin kullandığımı bilmiyor. O yüzden evet gidene kadar hapı bulma şansım yok

(9,083 puan) tarafından

ozaman eve gidince bence bi tane ic ust uste 4 hap asla icilmez. normal eve gdince bir bir hergun icmeye devam et ama korumaz bir hafta on gun kadar . ara verildigi icin hap korumaz o surece dikkat etsen iyi olur

(3,308 puan) tarafından

Evden çıkarken acele edince unuttum ya. Hiç tehlikeye atmak istemiyorum korunma şansımı. 1 ay eşimi yanıma almamak en iyisi 😂

-Reklam-
0 oy
(6,656 puan) tarafından

Dört hapı aynı anda içemezsin iki tane birden alıp normal içmeye devam edebilirsin ancak bu durumda yeni ilaç al kaldığın yerden devam et sonra evdeki hapıda bir daha ki ay kullanılırsın üzerinde ki tarih ve günler önemli değil hepsi aynı ilaç

(3,308 puan) tarafından

Kız köydeyim, ilacı gidip kendim alma şansım yok. Eşimde kullandığımı bilmiyor ki, ona da söyleyemem alması için

(6,656 puan) tarafından

Eşinden gizli olunca tâbi sorun senin için kaç tane hap kaldı az ise zaten adet tarihin de yakındır c.tesiye kadar eşin sana bir yaklaşımda bulunmazsa bir şey olmaz eve gittiğin zamanda bir ilişki olursa ertesi gün hapı alırsın bu şekilde gebelik olmasını önlersin başka yapacak bir şey yok

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Saçmalama ben doktor gözetiminde kullandım ameliyat geçirdim rahimde kanama vardı onu durdurmak için kullandirdi bana da ölüyordum baş dönmesi mide bulantısı kusma kalkıp tuvalete gidemedim 

(3,308 puan) tarafından

Unutunca 2-3 tane içebiliyorız diye 4 tanede içerim diye düşünmüştüm

(6,811 puan) tarafından

Yok canım 2 den fazla içme . Bana doktorum dedi ki eğer kusarsan yada baş donmesine dayanamazsan koş gel hastaneye 2 iç yeterli 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 261 göst.
0 oy
1 cevap 142 göst.
0 oy
17 cevap 812 göst.

Kategoriler

1,471,042 soru

24,093,422 cevap

331,906 kullanıcı

...