+1 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

Hanımlar otobüsle 20 saatlik bir yolculuk yapacaz yanlız bebeğim 2 buçuk aylık bebek otobüsde cekilirmi yaşayan yazsın lütfen uçak biletleri çok yüksek olmuş 

20 Cevaplar

+8 oy
(8,253 puan) tarafından

bebek osuruk gibidir herkes kendininkine katlanir.  ama otobustekiler icinden sana ana avrat sover😂😂😂

20 saatlik yolu ben tek tabanca camdan baka baka muzik film dinleyerek uyuyarak bile goze alamam bebekle senin goze alman yurek yemek😂😂

-Reklam-
+7 oy
(4,979 puan) tarafından

Çocuksuz da gidilecek yol değil 20 saat. Neredeyse koca bir gün. Senin sağlığın için de iyi değil. Yeni doğum yapmışsın, sık emzirmen gerek alt açman gerek, beline yazık. Gerekirse gitmem ama o kadar yolu otobüsle çekmem. 

+3 oy
(1,488 puan) tarafından

Canım biz kendi arabamız la 20 saatlik yola gittik gece dinledik keyifle gittiğimiz halde mahvolduk yani düşün otobüsle aşırı aşırı zor emin ol mecburi değilsen küçük çocuğa yazık yani geçen aileme 8 saatlik yol diye gittim gelene kadar mahvolduk yani o da kızım 3 yaşında olmasına rağmen birde 

+3 oy
(2,492 puan) tarafından

Koca insan bile dayanamaz o kadar yola. Uçak sansi yoksa ben asla cesaret etmezdim. 

+3 oy
tarafından

Çok zorlanırsın ben 10 saatlik yol gittim akşam çıkıp sabah vardık ama birde bana sor emzire emzire gittim perişan oldum imkanın kısıtlıysa gitme yada imkanını zorla uçakla git havlarda ısındı perişan olur bebek 

+3 oy
(291 puan) tarafından

2 buçuk aylık 20 saatte kaç kere ağlayacak herkes şikayetlenir canım

+2 oy
(1,192 puan) tarafından

Şahsi arabayla gittik bunalinca duruyorduk

+2 oy
(2,929 puan) tarafından

yolda çekeceğin çileye para ver daha iyi. o derece diyorum tamam bebeğin küçük ama bir ağlama krizine girse sen perişan olursun 

+1 oy
(619 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında Ankara'ya gidecez otobüsle 2 bin TL fark var sadece gözüm kesmedi otobüs oyuzden uçak aldık 

+1 oy
(1,691 puan) tarafından

Bebeksiz de hoş olmaz bence 20 saatlik otobüs. Uçak yok mu canım

+1 oy
(1,498 puan) tarafından

Çok zorlanırsın o kadar uzun yol gitmedik ama 2 saatlik yolda bile kızım çok zorladı 

+1 oy
(2,099 puan) tarafından

Asla gitmem geçen ay 1 saat 40 dakikalık uçak yolculuğu ile memleketime geldim uçakta bazı kişilerin çocukları yaramazlık yaptı susmadı yaşlı bir amca çileden çıktı bağırdı çağırdı yerini değiştiler ettiler kavga çıktı yani bebeğin küçük ağlar eder rahatsız olurlar 

+1 oy
(4,696 puan) tarafından

İlk oğlum 4 aylıkken 18 saat yol gittim akşam 6 gibi yola çıktım gece full uyudu arada kıpırdanınca emzirme örtüsü örtüp emzirip geri uyutuyordum sıkıntı olmamıştı 

+1 oy
(303 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam gitmem yani yanlis anlama da 20 saat iki aylık bebekle gitmek için deli olman gerekiyor o çocuk saniye başı aglayacak sen huzursuz olacaksın yanındaki otobustekiler en çok da bebek mahvolacak benim çocuk bir yasindayken uçaga bindim o bir saat mahvoldum ağlıyordu millet nasıl bakıyordu yok şöyle yap yok niye ağlıyor yok bilmem ne 

0 oy
(6,523 puan) tarafından

20 saat çok çok fazla hem bebege hem sana yazık rezil olursun. Pahalı falan deme uçakla git mecbursan

0 oy
(9,180 puan) tarafından

18 saat falan yapmışlığım var sıkıntı yaşamadım 

0 oy
(4,788 puan) tarafından

20 saat çok uzun bi saat bence 

Ben olsam göze alamazdim 

Heleki çocuğun çok küçük 

0 oy
(2,121 puan) tarafından

20 saat bebekle otobüs yolculuğu yapmak olur mu Allah aşkına. Hele de keyfe keder gidilen bir yolculuksa macera arama derim. 5 saat arabada arka koltukta 7 aylık bebeğimle yolculuk yaptım. Mahvoldum

0 oy
(1,571 puan) tarafından

Ben gitmezdim bebeğim 6 aylık 5 saatlik yolu bile çekmemek için gitmiyorum 

0 oy
(4,167 puan) tarafından

20 saatlik yolculukta şoföre bile katlanamam, muavine pis pis bakarım herkese nefret kusarım herhalde.  Bebekle Gidecek kadar yürekliysen eğer Allah hem senin hem de otobüstekilerin yardımcısı olsun. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
1 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 469 göst.
21 Nisan 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 381 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 700 göst.
2 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,589 soru

23,935,528 cevap