0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde (124 puan) tarafından

Arkadaşlar ben kilo almaya çalışan bir insanın boyum 1.65 şu an kilom 64 kilom belli mi yoksa zayıf mı görünüyorum sizce  65 kiloda olanlar sizin kilolarınız nasıl görünüyor her vücutta farklı görünüyor kilo gerçekten

image

16 Cevaplar

+3 oy
(1,365 puan) tarafından

Allah baska dert vermesim bacim ne diyim:)))

(124 puan) tarafından

😢😢😢😀

-Reklam-
+1 oy
(14,912 puan) tarafından

Aksine göbeğin de var biraz iyi duruyorsun zayıf değil

(124 puan) tarafından

Valla zor aldım o kiloları İnan bana emeğimi gören biri var burda tabi teşekkür ederim 

(14,912 puan) tarafından

Kız ben hakaret etmedim Kadın kilo almak istiyorum dediği için yazdım ben zaten kilo sorunu olan bir insanım 😅

(9,079 puan) tarafından

yok iste ben senin dedigini kendime hakaret kabul ederim ama arkadasin hosuna gitmis😂 bana iyyy ne igrenc bi deri hi kemik kalmissin desen onu kendime iltifat sayarim 😂 beklentiler nekadar farkli🤣

(14,912 puan) tarafından

Ben de senim bu noktada kilo vermek için anam ağlıyor🥲

(9,079 puan) tarafından

image

son 3 dk kicimdan terler akio suan

0 oy
(18,446 puan) tarafından

Kilo alma bence gayet güzel kilon var boyuna göre.

(9,079 puan) tarafından
+1

kotu bisey dememis ki iltifat etmis fit zayfsin demek iltifat. sisko patatese dinusmussun dese daha mi hosuna gidecekdi😂😂niye bozuldunki o kisi sana iltifat etmis sevincten zil takip oynaman gerek. niye kilo almaya calisiyorsunki derdin ne yani😂 patatese dinmussun dense daha cok mu hisuna gdecekki anlamadim ciddein normalsin yani ne cok zayif ne sisman ortasin

(124 puan) tarafından

Ama sen zayıf mısın demeye getirdi 

(9,079 puan) tarafından
+1

ne guzel iste zayif olmak kotu bisey degilki evlendiginden beri kilo almamissin masallh ne guzel

korumussun kendini demek istemis cocuk digursanda bekar kiz gibisin demek istemis

(4,125 puan) tarafından

Allahım nolur birileri beni de sen zayıfmışsın diye küçümsesin, benimle dalga geçsin 😂

(9,079 puan) tarafından

hele bana ölü gelin gibi olmussun nihal candan kadar kalmissin falan desinler de belki dua saati olur uc bes kilo veirirrim 😂😂😂

0 oy
(17,006 puan) tarafından

Gayet iyisin böyle. Alip verme, kilonu koru. 

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Bence gayet güzel bende bileydim ikinci doğumdan sonra aldım boy kilomuz aynıymış şuan 78 oldum masi vericem bilmiyorum 

(124 puan) tarafından

70 olsan güzel olur

(2,166 puan) tarafından

Bu ara zor sütum az kesilsin istemiyorum kızımda çok zor bi bebek gece uykusu yok gecede sürekli memedeecbur gece atistiriyorum ek gıdaya başladık kendini iyice kurtarsın veririm inşallah .

0 oy
(4,802 puan) tarafından

Niye istiyorsun kilo almayı 165 boya 64 kilo ideal zaten 

kilolu olunca ne geçicek eline bol bol yağ gececek selülit gececek gıdı gececek

Kıyafet desen dert heleki belin kalın göğüs büyükse dahada dert 

0 oy
(2,746 puan) tarafından

Benim boyum 170 ve 63 kiloda kendimi kilolu hissediyorum 

0 oy
(562 puan) tarafından

Ne şişman ne zayıf ideal kilodasin boyun son iki hanesi ideal kilodur ama hafif göbek problemi görüyorum 

0 oy
(23,050 puan) tarafından

Almaya ihtiyacın var gibi durmuyor boyun 1.65 ise ideal kilonun üst sınırındasın zaten yani zayıf değilsin 

0 oy
(1,372 puan) tarafından

Nasıl kilo aldın 

(1,372 puan) tarafından

1 ayda kaç kilo aldın 

(124 puan) tarafından

Ben baya kaç ay sonra aldım bilmiyorum 

(1,372 puan) tarafından

Eylül ayına kadar 5 6 ay kilo almak istiyorum 

(124 puan) tarafından

Bu tarifle alırsın mutlaka gerçekten ben çok iyi kilo aldım ve daha da istiyorum tadı çok güzel bir başlangıç yap hemen içmek istersin ama muz nerde bulunur bilmiyorum 

(1,372 puan) tarafından

Pazar market muz kaynıyor 

0 oy
(4,821 puan) tarafından

MasaAllah canim fizigin duzgun daha da alsan kilolu olursun bence ki 64 kilo daha nolcak iyisin bence bozma keske 50 kilo olsam diyorum bende zayifim 

0 oy
(191 puan) tarafından

Seninle tam aynı boy aynı kilodayız geçen vücut kitle endeksime baktım çok güzel boy kilon dedi doktor ama ben sana göre daha kilolu görünüyorum *** göbek var maalesef bende ince belli olmak isterdim 

(124 puan) tarafından

Bu neden kaynakli olabilir peki 

(191 puan) tarafından

bilmem vücut yapısı benim doğumdan sonra hiç göbeğim gitmedi 

0 oy
(11,419 puan) tarafından

Ben 8 aylık hamileyim ve 65 kiloyum bende 165 boyundayim kilo aldım diye üzülüyorum 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Kız aynıyız ya tabi farklılık olur :) 

0 oy
(6,540 puan) tarafından

Yok canim ne zayifi gobegin bile cikmis :) 60 kilo ideal olur sana fazlan bile var :D

Bende 1.60 boyundayim 59 kg yim. 63 ten dustum. 56-57 olmak istiyorum bu bile fazla geliyo.

0 oy
(869 puan) tarafından

Gayet iyisin daha fazlasini alma.benim genc kizlik kilom 65 simdi 80e ciktim inemiyom

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 352 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
6 Temmuz 2025 Moda kategorisinde Kalbinur0703 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,156 göst.
0 oy
5 cevap 246 göst.
25 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,932 cevap

329,225 kullanıcı

...