Kızlar kızım var 3 yaşını geçti evimiz çok soğuk yaz kış ondan lavaboya hem alıştıramadım hemde denedim baktım hapşırıyor kaldı öyle şimdide memlekete geldim köydeyiz lazımlık falan yok birkaç kere denedim üst üste özellikle bugün yok yani sabah götürdüm 2 saat önünde durdum ki bi çiş yapsın diye yok anne çiş yok diyor bende gittim geldim baktım ayakta bırakmış bak anne çiş dedi neyse çıkardım en sonunda her yarım saatte bir hadi gidelim dedim gidiyoruz yine yok anne diyor sordum algılaması falanda iyi yani varmı çişin dedim yok anne dedi 1 dk geçti baktım altına yapmış ve hiç demiyor ben görüyorum bugünden belli en az 7-8 kere götürdüm yani geçen denedim direk altına bırakıyor bahçeye götürdüm o da altı açıktı salıyor direk şimdi gel gidelim tuvalete diyorum yok gelmem çişim yok olunca söyle diyorum tamam diyor altına bırakıyor demeden. napıcam bilmiyorum ya kafayı yemek üzereyim hiç umrunda bile değil kızmıyorum da bilmiyorum napacağımı annem biraz yaptı yanında durdu baktım o da kızıyor kızıncada ağlıyor ya bana fikir verin kızlar napabilirim.Normalde de çişe gidicem götür diyordu bana hazır yani herşeye.