0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Kızlar kızım var 3 yaşını geçti evimiz çok soğuk yaz kış ondan lavaboya hem alıştıramadım hemde denedim baktım hapşırıyor kaldı öyle şimdide memlekete geldim köydeyiz lazımlık falan yok birkaç kere denedim üst üste özellikle bugün yok yani sabah götürdüm 2 saat önünde durdum ki bi çiş yapsın diye yok anne çiş yok diyor bende gittim geldim baktım ayakta bırakmış bak anne çiş dedi  neyse çıkardım en sonunda her yarım saatte bir hadi gidelim dedim gidiyoruz yine yok anne diyor sordum algılaması falanda iyi yani varmı çişin dedim yok anne dedi 1 dk geçti baktım altına yapmış ve hiç demiyor ben görüyorum bugünden belli en az 7-8 kere götürdüm yani geçen denedim direk altına bırakıyor bahçeye götürdüm o da altı açıktı salıyor direk şimdi gel gidelim tuvalete diyorum yok gelmem çişim yok olunca söyle diyorum tamam diyor altına bırakıyor demeden. napıcam bilmiyorum ya kafayı yemek üzereyim hiç umrunda bile değil kızmıyorum da bilmiyorum napacağımı annem biraz yaptı yanında durdu baktım o da kızıyor kızıncada ağlıyor ya bana fikir verin kızlar napabilirim.Normalde de çişe gidicem götür diyordu bana hazır yani herşeye.

4 Cevaplar

0 oy
(15,099 puan) tarafından

Var mı değil her yarım saatte bir sen götüreceksin arada salacak o kas kontrolü yavaş yavaş oluşacak. 

(1,494 puan) tarafından

Evet öyle yapıyorum artık sürekli gitmektenmi neyse istemedi en son girmedi bile tuvalete varmı dedim yok dedi baktım yine altına bırakmış yarın yine yapıcaz ya istemiyor zaten rahata alışmış belli istemediği ya da birşey var yani annem anlamıyor dedi banada bilemiyorum yani

-Reklam-
0 oy
(701 puan) tarafından

Sabır sabır sabır en önemli şey pes etme bir hafta dişini sık Alışana kadar yoksa dene bırak dene bırak olmaz

(1,494 puan) tarafından

İnan canım geçende altı full açıktı bahçede full yaptırmaya baktım anlattımda şöyle böyle Yapman lazım başta dediğime geldi sonra saldı oynarken direk bırakıyordu bugün tamamen açayım dedim aynı anlattığım gibi yaptı çök yapalım diyorum hani kırk takla attım yarım saatte birde götürüyorum yani bekliyoruzda baya çiş varmı diyorum yok diyor çıkıncada bi bakıyorum ki yapmış anlamıyormu anlayamadım yani bezimizde bitti diyorum da tık yok az önce yine götürdüm yok diyor nerdeyse ağlıycaktı bende kıyamıyorum ama isteği yok elimden geleni yapıcam yarına bıraktım denemeleri yaptık bugün baya hemen alışmasını beklemiyorum ama bir anormallikte var 

0 oy
(23,596 puan) tarafından

Benim üç buçuk yaşında bir yıldır eğitimi olan oğlum bazen pipisini tutuyor çiş mı var diyorum yok diyor sonra ya yetişiyoruz ya kaçıyor çocuktan çok şey bekliyorsun o demeden veya ondan beklemeden senin götürmen gerekiyor 

(1,494 puan) tarafından

Ben götürüyorum yani demeden hadi gidelim diyorum gidiyoruz nerdeyse başında 1.5 saat duruyorum yok çıkıncada altına bırakıyor direk anne çiş yaptım diyor arada keşke biraz daha bekleseydim diyorum ama annemde anlamıyor bence tuvaletin ne olduğunu diyor annemde kızdı diye şimdi tuvaleti istemiyor bende yarına  bıraktm belki tuvaleti ister çünkü şuan adım bile atmıyor tuvalete

(1,494 puan) tarafından

Peki siz nasıl eğitim verdiniz neler dediniz. 

(23,596 puan) tarafından

Gidip o kadar durması da normal değil ki sık sık gidecek yapsa da yapmasa da dönecek  o şekilde günü tuvalette geçer bıkar istemez ben lazımlığa beş on dakika bekletiyordum bir kaç gün çok kaçırdı sonra öğrendi 

0 oy
(1,824 puan) tarafından

Ben bu konu da tecrübeli değilim ama ilk gün normal kaçırması zamanla alışıyorlar bide hem mahremiyet açısından hem de psikolojik açıdan senden başkası götürmesin çocuğa kızarak korkutur 

(1,494 puan) tarafından

Evet ya ağladı baya şimdide götüreyim diyorum yok anne istemiyorum diyor yarın bir daha deniycem bakalım sonuç ne olucak

(1,824 puan) tarafından

O şekilde çocuk da travma kalır yanlış bir yöntem kendiniz sık sık götürün ben kızıma bir kere denedim güzel de gidiyorduk ben pes ettim şarkı söylerek oyun yaparak götürüyordum sık sık sorma bunalır bebeğin çişi gelmiş de şarkı söyle oyunlastir ödül ver o zaman heveslenir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
0 oy
5 cevap 191 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 131 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,927 soru

24,092,172 cevap