0 oy
122 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (6,811 puan) tarafından

Kızlar adetim bitti bayramın ikinci günü bitti. Bayramın 4 gününde beri akıntım var çok yoğun ve beyaz yumurtlama olduğu zaman öyle oluyor ve genelde anlıyorum evde daha önceden kullandığım ovulasyon testi vardı öğlen yaptım çift çizgi çıktı bu kadar çabuk yumurtlama olur mu ? 

Yoksa doktora gitmeli miyim ? 

Adetim düzensiz oluyor geçen ay 20 günde olmuştum 1 hafta sürdü 

3 Cevaplar

+1 oy
(561 puan) tarafından

Olmuş test te çift cizgi ise daha ne olsun . Bende de aynı durum var düzensiz yumurtlama sorunu 🤦🏻‍♀️

(6,811 puan) tarafından

Çok erken gibi geldi canım da ondan sordum . Benim de aynı düzensiz adet ve yumurtlama takvim kullanıyorum ondan daha bu gelecek hafta sonu gösteriyor ama bende 3 4 gündür var bu belirti bugün ovulasyon yaptım pozitif çıktı ya 🤷 şaşırdım 🤷 

Hamile kalmak istiyorum ama olmuyor kaç aydır şaşırdım valla 😭

tarafından

Sakın kaçırma bu 3 günü. Boş geçme hemnde kalkma

(6,811 puan) tarafından

İnşaallah olur canım bu sefer dün yoktu da bu gece olur inşallah nasip olur senin nasıl gidiyor hamilelik. Ben artık olsun diye beklemiyorum nasipse olur inşaallah rabbim nasip etsin inşallah ♥️ 

(561 puan) tarafından

Valla bende çok uğraştım geçen ay ovulasyon denedim olmadı bu ay deneyemem galiba ama net bir şekilde hep tek çizgi.  Bende adet olamıyorum. Benim yumurtalarda çatlama sorunu var maalesef catlatma ignesi de bulamıyorum piyasada 

(6,811 puan) tarafından

Bende 2 ay önce denedim olmadı daha da denemiyorum rabbim nasip ederse olur benim de bir uzun oluyor bir kısa 

(561 puan) tarafından

Benim ki 2 ayda 1 veya 3 ayda bir bazen 3 ay düzenli değişik yani 

(6,811 puan) tarafından

Sebebi ne peki bunun 

(561 puan) tarafından

Sebepsiz yaani oldu olası hep duzensizdi benim regl. 

(6,811 puan) tarafından

Hamile kalmakta da zorluk cekiyorsundur

(561 puan) tarafından

Aynen öyle kalamıyorum zaten sadece 1 defa tedavi ile oldu onu da kaybettim 

(6,811 puan) tarafından

Rabbim kucağını doldursun inşaallah 

(561 puan) tarafından

Aminnnn 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Adetimin bittikten sonra 3. Gün yumurtlama oldu. Çünkü ovulasyon testi kullndim hatta o ayda iki ilişki tek oldu 3. Ve 4. Gün tek ilişki oldu. Ve hamilelik oldu

(6,811 puan) tarafından

Ben bakmıyorum canım akıntım çok olunca kalanlardan yaptım olursa olur nasip 

Hayırlısı ile kucağına al inşaallah 

tarafından

Ovulasyon testine gerek duymamak çok saçma ama. Bıraktım demekte. Çünkü ovulasyon stresi azaltır acaba bugunmu acaba yarinmi dekekten kurtarır. Bir ay denedin olmadi diye bırakma nekadr gerkeiyorsa okadar dene

(6,811 puan) tarafından

Onu yaptıkça ayy bugün hemen olsun bugün yapalım diyorum olsun diye bekliyorum o yüzden denemiyorum zaten ben anlıyorum yumurtlama olduğunu sadece bu kadar erken olması sasirti beni

tarafından

Bende senin gibi ben anlıyorum. Dedim. Akintiyla anladigmi dusnuyordum. İnan yukurtlama olduğunda akintim yoktu bile. Yumurtlama geçti yine o yumurtlama diye düşündüğüm akıntılar geldi. Tekrar ovulasyon testi yaptım fakat ovulasyon değildi. Tek çizgi gibi çıkmıştı. Ozamn anladım akıntı herzamn önemli değilmiş. 

(6,811 puan) tarafından

Ovulasyon yaptığım ay da böyle akıntı oluyordu bilmiyorum canım galiba artık umudum yok kafaya takmıyorum nasip se olur 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Yok mu bilgisi olan 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.

Kategoriler

1,472,768 soru

24,115,688 cevap