0 oy
236 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,554 puan) tarafından

Iki gundur aciyla kivraniyorm kolum.kanadim kalkmiyor bugun kalbim daraliyor carpiyor solugumu zor aliyorm basim agriyor

Ben dusmanimdan duymadigimi kardesimden duydum dusmanum yuzume bunlari konusmadi 

Bu konuyla ilgil8li postta actm 

Haram olsnmus minnet duymamisim yalakalik uapip onu somyrecekmisim.neler neler 

Allah im nolur canimu alda kardesime muhtac etme nolur Allah im kim kimsesizim bir kardesim var diyodum asabide olsa var d9y9dm ama.yokms 

Arkadaslairmin yaptigi iyilige Allah razi olsn demisim diye bile.masil ezikledi el gider ama senin gibi de hancer vurmaz.

Cigerlerim yaniyo oglani okyla z9rla goturdim eve geldim.zor serildim koltuga zaten psikolojik destekle yeni yeni kendime gelmistim yerle yeksan etti kendime guvenim8 sevgimi ezdi elime verdi oturdum agliyotm yasam.sevincim gitti 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bu kadar sinir stres olacağını bilseydin gitmezdin olan olmuş kendini harap etme yavrun için 

(3,554 puan) tarafından

Elimde degil karisinin yaninda oyuncak gibi gurrum onurimla.oynadi bude suna muhtac oldugumu dusunun kalbim agriyo gelfim agliyorm kendiem gelemedm Allah beni onun kapisina muhtac etmesin

-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından

Bacım kendine yaparsın bosver derse desin yarın. Aklı başına gelir anlar hatasını sen kendini üzüp hasta etme bak evladından varmış delidir ne yapsa yeridir de üstünde durma 

(3,554 puan) tarafından

Icimden cikmiyo valla zor zar kendime gelmistim iki gundur adim atasim bile yok Rabbim muhtac etmrsin kapisina nolur Allah im bir gun muhtac etmesin

0 oy
tarafından

Önce kalk elini yüzünü yıka bir abdest al namaz kıl sağlığım yerinde, evladım var, eşim var de kardesini de çıkart hayatından herşey onun etrafında dönmüyor sonuçta evin ayrı gitme konuşma duyma onu bir süre niye bu kadar karalar bağlıyorsun niye kendine bu eziyeti yapıyorsun Allah aşkına 

(3,554 puan) tarafından

Beni kendisj.yanjna cagirip oyle hakaretler etti ki oyle gururumla.oynadi ki dunayda ana babam yok bir karddskm.vardi kocam asker yanimda yok bir evladimla yalnz yasiyodm bi sekilde gifiyofu hayat ama.gitmeseydm kapisina gitmeseydm psikoterapiyle bir adim ilerleme de gosteritordm beni ozguvenjmi inancimi herseyimi kirdi Rabbim ne onu bana muhtsc etsin heleki.nede beni ona tek.dilegum bu 

0 oy
tarafından

Çocuğun için güçlü olmak zorundasın bacım 

Allah hiç kimseyi kimseye muhtaç etmesin gülüm 

Dualarda buluşalım olurmu?

(3,554 puan) tarafından

Dua edin nolur.dua edelim evet son nefesime kadar beni ona muhtac etmesin eger ondan once olursem tabutumu.tasimak icin omuz vermesi bile nasip olmasin bunun yaptigini dusman yapmaz bunu soyledigini dusman soylememz.

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Ay sende bı toparlan ya ,zaten düşman dediğimiz hep en yakınımiz oluyor .senin oğlun var evladın var ona tütün yaşam sevincin kaynağın herşey evladn yada evlatların .bunca lafı soylediyse sende ne ara ne sor ne git ne gel arana ör bir duvar ne gelene nede gidene eyvalalhin olmazsın .

Benim kardeşim de aynini yaptı evlendi die beni sildi ne aradım ne sordum kendi tıpış tıpış aradı ama ne eski sevgim kaldı kardeşim olmasina rağmen sevgim yok artık bitirdi çünkü bende ağladım filan sonra döndüm ddim o eşiyle mutluken ben niye evimde huzursuzluk çıkarıyorum aldım engeleldim hayatıma baktım o günden sonra .RABBİM e dedim sen eşimin ayağına taş değdirme bana yarda o esde o arkadaşda birde evladım .kapımı herkese kapattım .sende öyle yap kendini toparla kendini bilmezlerin sözlerini birde kafaya takıp yorgan dusek yatmanın anlamı yok .insanoğlunun nefesi sayıli o ne ddi bu ne ddi buna uzul şuna üzül ömür bitti.bosver kız kalk sabır zikri çek sonra aç bir Mezdeke dök kurtlarini 

(3,554 puan) tarafından

Haklisimz ama ben zaten saglikli degilim zatem depresyon,kaygi tanisi almis jnsanim psikoyrrapi.psikiyatriyle bir nebze ilerkeme kaydetmisitim ama asla gorusmek istemiyorm 

Simdi yeni.kaygim.olustu ya ona.muhtac kalirsam 

Dilerim.Rabbim ona.muhtac etmez basimin agrisi kalbimin carpintisj gefmiyo psikoterapim ta ayin 26 sinda ne yapcam blmiyorm.

Esim asker yalnzda yasiyorm bir evladom var  sadece ona saril9y0rm.

Dua edin beni Rabbim kardesime muhtac etmesin 

0 oy
(613 puan) tarafından

Baktım postlarina baban annen ölmüş tek erkek kardeşin varmış su dediğimi unutma bütün dünya erkek kardeşinin bile olsa bütün mirası o alsa bile dünyanın bir yerinde bir kardeşi var asla sen olmadan tam olmaz küstün evet ama bence küsme belli ki o da senin bir şeyler sahibi olmanı çok kafasına takmış sevmese değer vermese bunları kafasına takip ruh hastasi olmaz  bak arama sorma kendi gelir emin ol

(613 puan) tarafından

Bir ev az para değil bir de yeni galiba 

(3,554 puan) tarafından

Evet cn 5 yillik

(613 puan) tarafından

Hemen avukata git sor ne yapacağınızı anlatır şimdi abin satarsa sana zırnık koklatmaz hemen git şerh köydür ki satamasin 

(613 puan) tarafından

Evi kendi parasiyla aldığını kanitlayamazsa ki almamış direk sana da düşüyor yarısı ama sen enayilik edip ses etmezsen en az 1500 milyon kaybın olur 

(3,554 puan) tarafından

Haklisiniz yarin gidecegim arkadasim var abisj avukat onlarla gorusecegim

0 oy
tarafından

İyileşme süreci inişli çıkışlı olur. Şu an düştün diye her şey boşa gitmedi merak etme. İnan biraz daha iyileşince kendin ve ailen için güzel yaşamayı öğreneceksin. Bu acıyı bir an önce atlatmaya bakıp kendine güzel uğraşlar bul. Zorla da olsa bir hobiye ve kitap okumaya başlarsan zamanla sana iyi gelen bir alışkanlık olur. Normalde de yapıyorsundur belki ama bazen küçümsüyoruz bunları hatırlama olsun. Rabbimizin yolundan da ayrılmayalım tek sığınağımız O en güzel şifa kaynağı ibadetlerimiz  Rabbim bir an önce iyilik versin ❤️

(3,554 puan) tarafından

Kendjmde guc bulursam.kpss ye asilicam kpss calisacam torpilim.yok ama vekilim Rabbim.olsn insAllah artik eziklenmekten hor gorulmwkten biktim.

Ilac tedavisine yeniden baslicam en hizli nasil olacaksa ayda bir psikoterapiye gidiyorum 

Dua edin nolur kardesime muhtac olmayayim hicbir konuda gucleneyim suan evim ayakta duruyo halim yok takatim yok ocaga yemek koyacam oglumun okuk saati geliyo bu olay beni cok sarsti 

tarafından

Her şey Allahtan hem kardeşinin hem senin sınavın. Kaldıramayacağını bilmese sana bunu yüklemezdi. Doktorun ne derse ona göre ilerle. Bazen biz çok kötüyüz diye diye kendimizi dibe çekiyoruz bel çabayla çıkabileceğizdir ama biz uğraşmıyoruzdur İnsanlar ezdiği için değil sen ne istiyorsan onu yapmaya çalış. Sen kafanı değişmezsen en yüksek seviyeye de gelsen içten içe ezilirsin

Bak bunlar yüzünden bize verilen nimetleri göremiyoruz. Yuva vermiş yoldaş vermiş sağlık vermiş biz bunlara hürmetle yaşamak yerine hüzünle yaşıyoruz. Yine üzül ama bi yere kadar üzülüp değişmeyen şeyler için ömrünü heba etme. 

(3,554 puan) tarafından

Haklsiniz cok sukur saglikli evladim var ins ileride isim de olur  Rabbjmden dilegim  serefli onurlu bi yasam surdurmem.

Modum dustu oglm dondurma istiyo simdi belki carsoya inerim ins az da olsa iyi gelir

tarafından

Seni tamamen tanımıyorum ama zaten öyle bir insansın bence 

Gelir gelir hatta her gün çıkmak lazım

(3,554 puan) tarafından

Nasil bi insanim m3raktan soruyorm

Yemegimizi yedik ama agirliktan kalkamiyrm yerimden 

tarafından

Şerefli onurlu yaşam dedin ya onun için dedim zaten öylesindir diye

Kalk kalk evde durdukça çöker ağırlık 

(3,554 puan) tarafından

Gezmeyi sevdigimi hissettin sandm ben oglimla disarida cok vakit gecirririm.burda cok paylasmadjm ama 

Kalkayim madem memlekettede kene belaso var instada gordugum doktorun dedugi yaglari alip kenesavar sprey yapaym

tarafından

Ne güzel işte çocuğa da iyi geliyodur

İnşallah çocukları da bizi de ısırmaz bende alıcam fırsat olursa

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 81 göst.
+1 oy
7 cevap 195 göst.
+1 oy
3 cevap 84 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde MehSinOz (241 puan) tarafından soruldu
+1 oy