+1 oy
174 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (114 puan) tarafından
Kizlar ankara da otruyorum. Balkonda dün kene vardi 3 bucuk yasindkai oglum gordu mutfaga dogru ilerliyordu anne bak böcek dedi. Öldürdüm attm eldivenle balkonuda domestosla yikadim ama cam kapi açik yine gelirse diye korkuyroum 5. Katta otturuyorum bu arada. Belediyeyi aradm ilaclama caddeyi yapiyoruz bina bahcelerini yapmiyoruz dedi caddeyide ilaçlamadilar. Evde nasl bir önlem alayim bilmiyorum. Hergun parka gidiyrouz muhakkak vardir oralardada

4 Cevaplar

0 oy
(568 puan) tarafından

Kumrular kuşlar gelip konuyor ordan geliyor 

(114 puan) tarafından

Yaa karşi binanin çatisina yuva yapmislar ama onlarda birsey yokmus gormemisler. 

(568 puan) tarafından

Onlar görmezler ama kuşlarla keneler taşınıyor pencere kenarına konsa pencere açıksa gelir iceriye

-Reklam-
0 oy
(3,256 puan) tarafından

Tel yok mu canım yoksa tel taktırın

(114 puan) tarafından

Canm 5 . Katta otruyorum camlarim var ama hava sicak diye acmistm

0 oy
(1,870 puan) tarafından

https://app.hb.biz/GbDUfSTliySu.  Canım park bahçe için bu spreyi kullanıyorum. 

Verandayı kamelyayı bahçeyi falan da şöyle yapıyorum. Büyük ilaçlama aleti var bende. Onun içine okaliptus yağı, limon yağı, lavanta yağı, fesleğen yağı ve nane yağını suyun içine boşaltıyorum.  Bahçenin duvarlarından başlayıp çimene ağaca falan püskürtüyorum. Benim yeğenler ve çocuk sürekli bizim bahçede. Bir de 4 tane evcil hayvan var. Özellikle hayvan geçen yere çok çabuk gelirler. Bunu yaz aylarında ayda 1 kere tekrarlıyorum. 

0 oy
(746 puan) tarafından

Aman allahım ankara nın neresi karapürçekteyim aklım çıkıyor meşede bahçe var korkuyorum ama görmedik şükür

(114 puan) tarafından

Etimesguttayim bende

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 80 göst.
+1 oy
3 cevap 215 göst.
+1 oy
7 cevap 107 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
4 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mavi5830 (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,041 soru

24,067,040 cevap

330,434 kullanıcı

...