0 oy
272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,466 puan) tarafından

Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun kızlar. Kaç gündür giremedim yoğun bir bayramdı benim için. Memlekete gittik geldik sonrada misafirdi bayram gezmesi derken simdi kahvemi aldım oturdum. Dünde ekşi maya yapmıştım 24 saat geçti baktım mayam uyanmış çok mutlu oldum tekrar besledim yerine koydum 3 gün güzel giderse ekmek yapmayı düşünüyorum inşallah 🥰 siz nasılsınız neler yapıyorsunuz görüşmeyeli anlık alayım dedim ♥️

image

image

10 Cevaplar

0 oy
(3,210 puan) tarafından

Temizlikkkkkkk

(7,466 puan) tarafından

Kolay gelsin ben her yeri hallettim bayramdan önce 🥲

-Reklam-
0 oy
(4,832 puan) tarafından

Seninde gecmis bayramin muberek olsun hayatim valla nolsun bizim normal gecti bayram ya oyle ahim sahim yogun gecmedi 2 gun yogun 2 gun bos gecti dunden hep yorgundum hep uykusuz hemde uzgundum basima vurdu agri kesici ictim biraz toparlandim gibi tam gecmedi bi mutfagi topladim tarhana makarna yaptjm salon yine daginik ama ben yatiyorum kafamdan cocugu uyuturken bende utuyacam nasipse 

(7,466 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et boşver ev dağınık kalsın canından önemli değil 

(4,832 puan) tarafından

Sagol cicegim Allah razi olsun 

0 oy
(1,841 puan) tarafından

Sağol canım senin de geçmiş bayramın mübarek olsun 🌺. Biz de köydeydik bol yorulmacalı günler yaşadım 😂. Oğlumun çamuru kumu suyu bitmedi sağolsun benim pertimi çıkardı 😅. Ben kurban etine vs karışmam yiyiciyim yapıcı değil 😂😂😂. 3. Günü kuzenimin sözü vardı nasıl olmuşum kız ? 😜 

imageNazara geldik valla öyle grip oldum ki bugün ikinci günü ölüyorum hastalıktan cuma günü de Sakarya ya gideceğim nasıl gideceğim bilmiyorum 🫠

(7,466 puan) tarafından

Yaa bende memlekette o kadar iyiydim ki kızım bana bulaşmiyordu hiç eve geldik yine kedi köpek gibi didişiyoruz 😀 bu arada çok hoş gözüküyorsun elbise ve bu renk çok yakışmış sana 🤌🏻🥰

(1,841 puan) tarafından

Ben de kafa dinliyordum ama 3 4 kez üst değiştirmek zorunda kalıyordum falan elini yüzünü yıka  merdiven in çık vs 😂 zorlandım açıkçası …

Teşekkür ederim ❤️

tarafından

Bebek bebek 😘💜

(1,841 puan) tarafından

Teşekkür ederim hülyoşum ❤️

tarafından

Offf mutişsin 🧿🧿🧿🧿☺️ masallah

0 oy
(3,046 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bnde çamaşır astım  oğlan uyudu  kiz okulda   dha yemek yapicam  dondurma yiyorum bnde 

image

(7,466 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun 🥰 

(3,046 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 🌸

0 oy
(1,383 puan) tarafından

Geçen hafta pazartesi günü dedem vefat etti memlekete gittik pazartesi akşamı eve geldik yığınla çamaşır yıkadım dün bugün de sabah kahvaltı yaptım anneme geldim ev temiz kalsın diye :)

Şuan kızımla dayısı oynuyor bende onları izliyorum 

(7,466 puan) tarafından

Başın sağolsun. İnsanin annesinin yakın olmasi ne güzel bişey benimki uzakta 

(1,383 puan) tarafından

Saol canım 

Evet güzel bir şey çok faydasını görüyorum yorgun olduğumu hissettiğim an anneme gidiyorum 

0 oy
tarafından

Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun canım iyiyim çok şükür hemde çok çok iyiyim 🥰 ne yapayım soğuk bir kahve yaptım içtim yağmur bir başladı üşümeye başladım 😁 şimdi ocak başında yemek yapıyorum 😁 afiyet şifa olsun bu arada 🌸

(7,466 puan) tarafından

Ne yağmuru kız Antep yanıyor valla 40 derece. 3 ay napacam burda diye kara kara düşünüyorum 

tarafından

Vallahi çok güzel yağıyor çok şükür ortalık azcık serinledi 😁

0 oy
(1,155 puan) tarafından

Seninde mübarek olsun inşallah 🌸 Afiyet şeker olsun 🤍🌼

Benimde çok yoğun geçti memleketteydik Konya Karaman gezdik durduk.evvelsi akşam geldik çok şükür kafa dinlemece yorulmuşum hâlâ kendime gelemedim.😁

(7,466 puan) tarafından
+1

Öyle valla bende geldiğimden beri uyumak istiyorum ne kadar yorulmuşsam

0 oy
(9,373 puan) tarafından

Nerde dinlenme bayram resmen üstümden geçti halada devam ediyor akşam eve döndüm Allah razı olsun kocam temizlemiş evi onunla uğraşmadım ama çamaşır işi maf etti beni bugün 

(7,466 puan) tarafından

Ben çamaşırlari gelmeden annemde yikadim gelince yerlestirdim hemen kolay oldu

(9,373 puan) tarafından

Annemin makina bozuktu baya birikti 

0 oy
tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun canım🌸 

Ay mayan olursa paylaşıp anlatır mısın nasıl yaptığınıı. Geçen başladım şansıma hava çok soğudu sobayı da kaldırmıştım olmadı. Çok istiyorum evde ekmek yapmayı seviyorum. 

Bende ikinci kahvemi içiyorum sağlıklı beslenmeye çalışıyorum kahveyi serbest bıraktım sıkılmamak için 🥹

image

(7,466 puan) tarafından

Anlatırım canım inşallah ekmegi falan yapayım burda paylaşırım 🥰 bayramdan sonra bende biraz beslenmeme dikkat etmem lazim cok kacırdım bu aralar 

tarafından

Bayramın ilk günü hariç hep ıvır zıvır yedim yemek yemedim çocuk gibi 😂 düzenli öğün yapmak çok iyi geliyor 

0 oy
(376 puan) tarafından

Seninde bayramın mübarek olsun canım. Bayram cok yogun gectı. Gelen giden misafir coktu. Kurbanla uğraştık bı yandan. Memleketteydik. Evime geldim temızlıgı öncesinden yapmıstım. Ama yine heryer karışmış. Kaç makına camasır çıktı bir yandan onları hallediyorum. Daha yemek düşünmedim basım çok agrıyo 🥴

(7,466 puan) tarafından

Yaa bütün kadınlarda aynı dert yemek temizlik. Bende şuan düşünüyorum ne yapsam diye sıcakta bişeyde yapasim gelmiyor 

(376 puan) tarafından

Aynen öyle canım Sağlık olsun.. Diyetteyim çocuklar  makarna istiyor Ben de sadece  çorba içmeyi düşünüyorum. Yanına da salata yaparım olur biter, zaten etten usandık. Bayramda çok dikkat edemedim 😏 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 497 göst.
22 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde hayal20 (5,469 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 166 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 355 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Tansugoc (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 125 göst.

Kategoriler

1,468,183 soru

24,054,870 cevap

329,854 kullanıcı

...