0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (287 puan) tarafından

Canım sıkkın kızlar. Annem gelecek diye bir haftadır temizlik kafamda planlar yapıyorum. Eşim iki haftaligina işi için şehir dışında olacak. O zamana denk getirmeye çalışıyoruz iki çocukla tek başıma sıkılıyorum zor oluyor. Piskolojik olarak çok hazırlamıştım kendimi hatta bir aydır plan yapıyorum. Az önce annem arayıp gelemeyeceğini söyledi. Uzun yol olduğu için buraya gelcek bir akraba ile gelecekti o gelmekten vazgeçmiş diye annem gelmiyor. Onu boşver sen bin otobüse gel diyemiyorum ısrar edip mecbur bırakmak istemiyorum. Üzülmesin diye tamam anne diyebildim sadece ama kendisi düşünsün torunum yolumu bekliyor gideyim demesini isterdim  :(

4 Cevaplar

+3 oy
(2,164 puan) tarafından

Benim ailemde ramazan bayramında gelecekti bir sürü hazırlık yapmıştım ama aksilik ya gelemediler evet çok üzülüyor insan gerçekten bende gurbette yaşıyorum bu arada seni çok iyi anlıyorum ama bazen durum el vermeyince bazı şeyler olamıyor öyle düşünme sen yine de canım benim anne o istemez mi gelmeyi hiç 

(287 puan) tarafından

❤️

-Reklam-
+1 oy
(2,799 puan) tarafından

Sen teklif et istersen imkanın varsa otobüs biletini sen al anne istersen geliş biletini ben alayım dönerken sen alırsın dersin. Kolay değil şimdi otobüs biletleri de pahalandı. Belki gelmek istiyor ama gelemiyordur. Ya da tek başına otobüsle uzun yola mı gitmek istemiyor. 

(287 puan) tarafından

Zaten ben karsiliyordum yol masraflarını. Tek başına yola çıkmak istemiyor. O yüzden gel dersem sıkıştırmış olurum gibi geldi

(2,799 puan) tarafından

O zaman zorlama canım ya kadın tek başına gelmek istemiyor demek ki üzücü gerçekten. Bende gurbetteyim gelmiyorum demesi çok üzücü. 

0 oy
(5,482 puan) tarafından

Belki de senden onu demeni bekledi ben boyle seylerde karsimdaki bi israrci olmuyosa cozum utetmeye calismiyoss demekki gonullu degildi falan diyorum 

(54,155 puan) tarafından

pek.vaktim olmuyor canim napiyosun

(5,482 puan) tarafından

Elhamdülillah iyiyim oglanla bogusup duruyorum bu ara cok fena 

(5,482 puan) tarafından

Sen napiyosun nasilsin 

(54,155 puan) tarafından

iyiyim bende Ela bire gidiyor okula git gel ogle arasi yemege eve getiriyorum sonra parkti temizlikti derken vakit kalmiyor buraya girmeye arada bakip çıkıyorum☺️

(5,482 puan) tarafından

En iyisi abla ben bu ara biraz bosum ben takiliyorum ama eski tadi yok zaten 

0 oy
(7,090 puan) tarafından

En azından seninkinin niyeti varmış benimkinde o  bile yok

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
+5 oy
30 cevap 1,131 göst.
+2 oy
10 cevap 348 göst.