0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

...nsnsjsmsmsmsnnse

3 Cevaplar

0 oy
(5,811 puan) tarafından

Ne kadar oldu borç vereli

(196 puan) tarafından

6 ay oldu.ckk bir para değil ama şuan bize ialc gibi gelevek bir para

(5,811 puan) tarafından

Eşim borç verirken tarih istiyor ne zaman geri vereceksin diye. En iyisi de böyle yapmak sanırım çünkü kimisi borcu hiç önemsemiyor

(196 puan) tarafından

En mantıklısı vallahi.bende diyorum ne zaman verecek .o gün mü bu gün mü.en azından verip vermeyeceğini ogrenirdim.vermezsede vermez diyor

-Reklam-
0 oy
(9,080 puan) tarafından

ayleyin canim kredi kayninda cekerdi yani uyanik cekmemis siz 3 binlik birca kredi cekip 6 etmiasiniz bide gereksiz yere kendi paranizla rezil oluosunuz . borca girdiginizi bilmiomu kaynin . hani ben olsam derim yani abi senden birc almistim simdi ihtyacin var heralde sana ufak ufakda olsa odim diye. 

(196 puan) tarafından

Hiç umrunda mı ki.ne soruyor ne söylüyor.zaten bizde hiç istemedik .6 ay geçti.odeyecek adam her ay maaş gününde bin lira bin lira yine öder.niyeti üstüne yatmak iste.bemim kocam da vermesede sıkıntı yok diyor. Bana deseydi en baştan ona verecem öylesine destek amaçlı tamam derdim.ama borç niyetiyle verip sonradan kocamın bu söylediği çok dokundu.cunku o gün parası benim bilezik paramdi.bir sene boyunca biriktirdik.yatirimlik olsun diye.

(9,080 puan) tarafından

kusurabakmada kocanda sag. gunden geldi haydan geldi toplu para diye huya gtmene gerek yokki. gun icin her ay birc oder gibi odedi. neticede. bilezik alir takardin yada para evinin baska bi ihtiyacini gderirdi . buyuk para cunku . ucbes bin olsa arada kaynardi ne farkeder dese esin sorun olmazda buyuk para yani yuzkusur bin

(196 puan) tarafından

Canım 130 bin TL gün parasiydi.15 bin verdik  içinden.geri kalaniyla  bilezik aldım.ay hepsini vermiş olsak kocam bana vermezse vermez parayı dese kıyameti kopartirim..15 bin TL olduğu için 6 aydır hiç istemedik henüz.o da veriyim demiyor 

0 oy
tarafından

Valla eşim kardeşlerinden abisinden alıp verir kendi aralarında ben karışmam hiç 

(196 puan) tarafından

Geri veriyorlarsa ne mutlu.bende karışmak istemiyorum iste.ama en sonunda patladım 

tarafından

Bilmiyorum ki canım aralarında alıp verirler benimde kız kardeşimle aramda borç olayı olmaz kimin paraya ihtiyacı varsa veririz geri almayız 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,612 soru

24,047,180 cevap

329,461 kullanıcı

...