0 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (18,496 puan) tarafından

Eşim 5 gündür sancı çekiyordu safra kesesinde taş ve çamur var. Arefeden beri bayram boyunca sürekli serum aldı. Dün de doktora gitti yatış verdi. Safra şişti şişlik inmedem ameliyat yapamam 3 ila 6 gün arası tedavi görmen lazım dedi. Görümcem de bayram için köye geldi. Dün kaynım kaldı yanında. Bugün de ben gitmek istiyordum. Kocam yani aklım onda..dün de gorumceme söylememe rağmen sabah benden haberiz çıkmış gitmiş. Aradım gorumcemin napiyorsun gittin mi diye pişkin pişkin önce yook dolmuş var mıdır acaba diyip soruyor sonra görüntülü arıyor açıyorum bakıyorum eşimi gösteriyor bana. Sinir oldum bağırdım neden habersiz gittin ben dün sana ben gitmek istiyorum demedim mi dedim. Senin çocukların küçük ne işin var dedi. Tamam küçük ama duruyorlar. Biri 6 biri 5 yaşında küçüğü de 21 aylık. Gitsem zaten 3 5 saat kalır gelirdim idare ederlerdi çocukları bensiz. Sinir oldum telefonu suratına kapattım. Ben gece doğru düzgün uyku uyumadım bı haber gelir eşim mesaj atar bişey olur diye falan benden habersiz eşimin yanına gidiyor ya. Dış kapının mandalıyim sanki. 

1 cevap

0 oy
(2,098 puan) tarafından

Sen neden bekliyorsun kendin çık git illaki gorumcenlemi gitcen ben olsam kimseyi beklmemezdim

(18,496 puan) tarafından

İşte görümcem gitmeseydi çocukları ona bırakıp gidecektim. Kaynanam aynı anda 4 çocukla başa çıkamaz çünkü. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (372 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 293 göst.
14 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde seasea21 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy