0 oy
262 göst.
Diğer kategorisinde (1,373 puan) tarafından

Selamun aleyküm hanımlar nasılsınız uyandınız mı? 

12 Cevaplar

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Günaydın uykuyu sevmeyen bir bebekle uyanmamak mümkün mü 🤕 sabah 6 da uyandım sular kesikti baktım akıyor bulaşıkları yıkadım banyo WC yıkadım su aldım çay yumurta koydum ocağa bekliyorum kahvaltı hazırlayacağım 

(1,373 puan) tarafından

Afiyet olsun canım kolay gelsin

-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından

Aleyküm selam uyandık biz ama yine çok uykum var kızım kalktı TV açtım ona ben hala yatakta yım sanki dayak yemişim gibi her yerim ağrıyor uykum geliyir

(1,373 puan) tarafından

Bende bayram yorgunluğunu atamadım hala çok yoğun geçmişti bayram 

0 oy
(6,764 puan) tarafından

Günaydın canım günün aydın olsun inşallah 

Uyandım çok şükür işlerimi yaptım 

Bı süpürme kaldi onun içinde çok erken 

Minigime çorba yapıcam horoz kaynatıyorum 

Bugün büyük oğlumun dil eğitimi var oradan gelince güzel bardaklar kaldırım buzluğa 

Etini ne yapsam diye düşünüyorum biz yiyemiyoruz 

Karşımda pastaneci abla var geçen konusu açıldı kahve içerken  kaynat suyunu al etini atma ben değerlendiririm dedi ama azıcık çekiniyorum 

Akşam içinde ciğer çıkardım şimdiden yapsammi diye düşünüyorum ama durdumu da güzel olmuyor pek o yüzden kararsızim. 

Neyse çok yazdım iyiyim sen nasılsın 

image

(1,373 puan) tarafından

Kolay gelsin canım bayılırım köy tavuğu ve horoza ciğer içinde dediğin gibi erken.. Bende bayram yorgunluğunu atamadım hala bayram da gidemediğimiz yer var gidecez bugün nasip olursa 

0 oy
(2,098 puan) tarafından

• Aleyküm selam günaydın canim

Bende yeni uyandim anneme gideceğim önümüzdeki hafta erkek kardeşimin düğünü var evini yerleştiriyoruz oraya yardıma gitcem

(1,373 puan) tarafından

Kolay gelsin canım hayırlı olsun 

0 oy
(11,157 puan) tarafından

Günaydınlar.  Biraz rahatsızım uyuyamadim gece de 2 ay adet olmamıştım dün gelmeye başladı ama.yok böyle bir ağrı sancı kivrandiriyo

(1,373 puan) tarafından

Karnını ve ayağını sıcak tut ılık çay iç canım geçer inşallah adet sancısı çok zor 

0 oy
(2,082 puan) tarafından

Günaydınn. Aleykümselam canım 7 de uyandım oğlumun beslenmesini hazırladım kahvaltısını yaptırdım biraz önce okula gönderdim çay koycam şimdi kahvaltı yapcam sonrada işler beni bekler 

(1,373 puan) tarafından

Dün çocuklar yorgunluktan okula gidemediler bugğn herkes gitti küçük kızımla başbaşa kaldık kahvaltı yaptık kalkacam bende sabah işine nasip olursa 

(2,082 puan) tarafından

Allah'tan cok işim yok bugun benim yatak odamı toparlicam sadece bide evi komple süpürücem gece yatarken evi toparlayıp yatıyorum genelde 

(1,373 puan) tarafından

Ben akşam toplasam da sabah dağınık buluyorum o yüzden toplamayı bıraktım benim de evde işim az ama bahçede çok kendimi motive etmem lazım ☺️

(2,082 puan) tarafından

Benimkide oglan okuldan geldikten sonra dagılıyo o gelene kadar benim İşler bitmiş oluyo zatii 😅 bi salon topluyorum 😅 aman canları sağolsun dağıtsınlar bu yasalarını ilerde cok arıyacagız😅

(1,373 puan) tarafından

Aynen dağılsın takılmıyorum önceden çok takar hayatı kendime zehir ederdim 

0 oy
(17,351 puan) tarafından

Günaydın günaydın uyandık şükür 😂Evde tadilat var ev dandini arkadaşım kahvaltıya çağırdı ona gitcemm bebem uyanirsaa🌸

(1,373 puan) tarafından

Şimdiden afiyet olsun canım kolay gelsin eşya içinde tadilat çok fazla yorucu 🌸

0 oy
(4,955 puan) tarafından

Aleykum selam canim basim agriyo dunden cok uzgunum kalkamiyorum cpcuk ac kahvalti hazirlayacak mecalim yok evim dsginik kahve icmem lazim ama elim kolum tutmuyo kafam kalkmiyo 

(1,373 puan) tarafından

Hayırdır canım bişey mi oldu.. 

(4,955 puan) tarafından

CCok sukur benim bi derdim tasam yok canim komsumun kizinin basinda bi musubet varda ona cok uzuldum 

(1,373 puan) tarafından

Hadi ya Rabbim feraha çıkarsın inşallah 

(4,955 puan) tarafından

Amin canim insaAllah 

0 oy
tarafından

Aleykümselam canım uyandık uyandik çok  şükür 7 den beri uyandık kahvaltı falan derken işlerimi de bitirdim oturuyorum öylece 🤷‍♀️

(1,373 puan) tarafından

Ayyy maşallah sana canım ya oda oda topluyorum sanırım öğleden sonra anca  biter çok işim yok ama kızım izin vermiyor yapayım 🤦🏻‍♀️

0 oy
(19,949 puan) tarafından

06:40 çokta uyandık 🤪 birazdan kızı 2. Uykuya yatircam bende kahvaltı etcem inşallah 

(1,373 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende okul var mecbur erken uyandım 🤭

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Günaydın iyi çok şükür sen nasilsin

(1,373 puan) tarafından

Çok şükür iyim bende dinlenmeye çalışıyorum akşam bayramda kalan yer var gidecez uğrayamadık akşama kadar kimse  gelmezse evi süpürüp uzanacam bahçedeki işlerimi sanırım yarın yaparım 

0 oy
tarafından

Aleyküm selamm çoktan uyandık ne yesem diye düşünüyorum 

(1,373 puan) tarafından

Haşla yumurtayı koy ye en kolayı o 😊

tarafından

Yumurtayı çok zor yiyebiliyorum yazın hiç yiyemem ama keşke yiyebilsem çok faydalı

(1,373 puan) tarafından

Hadii ya... En kolay kahvaltılık da o hem pratik hem faydalı benim kzııım çok sever benn de yiyemem sürekli arada yerim oda  baharatlı ya da salata olarak yeşillikle

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 347 göst.
+3 oy
4 cevap 197 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,373 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 367 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 334 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu