0 oy
88 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz kızımın burnu çok tıkanıyor ağzında köpük çıkti az önce korktum buhar felan verdim ilacı ile iyi gelirmj bilemedim verdim ama yine anı hirildi felan var buhar makinesine sıcak veya soğuk su katsam iyi gelirmj sizce 

4 Cevaplar

0 oy
(2,166 puan) tarafından

Onu bilmemde burnunu temizle önce kaç yaşında yada kaç aylık . 

(2,737 puan) tarafından

Aman iyi ol canım gelmene sevindim 🤲❤️ bende doğum yaptım sen yokken 😅😅

(2,166 puan) tarafından

Ya teşekkür ederim ❤️ 

Oyy maşallah sübhanallah rabbim analı babalı büyütsün minaggini ne kadar oldu .🥺

(2,737 puan) tarafından

12 gün oldu küvezdeydi erken doğdu 35+3 haftalık dün akşam 6da anne bebek uyum odasına aldılar birlikteyiz şimdi biraz sarılığı var gibi dediler kan aldılar bakalım 2 saate sonuç çıkacak ama bugünde burdayız 

(2,166 puan) tarafından

Minnak dayanamamis erken gelmiş saglik olsun  kuşum . Sarılık inşallah sınırın altında gelir yanına almışsın artık bol bol emzir geçer Allah'ın izniyle sarılığı dualarım seninle inşallah çabucak evinize gecersiniz 🌼

(2,737 puan) tarafından

Allah razı olsun canım 🤲🤲❤️ şimdiye kadar küvezdeyken hep sarılığı yok ölçüyoruz ölçüyoruz çıkmıyor diyorlardı teni sarı demki diyorlardı bugünde sarılık çıktı başımıza 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

-Reklam-
0 oy
(3,193 puan) tarafından

Buhar makinesi dediğin ağıza takılmalı ise eczaneden serum almalısın serum suyu onu katmalısın suyun faydası olmaz 

0 oy
(2,737 puan) tarafından

Canım nebulazatörden bahsediyorsan serum suyu verebilirsin ama hırıltı felan varsa doktora götürmekte fayda var neticede ciğere inmişse çok zor düzelir buhar makinesi yani nebulazatörler için ilaçlar var onları kullanman gerekebilir 

0 oy
(14,983 puan) tarafından

Serum fizyolojik sadece konulur ilaç dışında sıcak su ayrıca sıcak buhar demek tıkanıklığı artırır sıcak

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 122 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Hayat &ask (209 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 351 göst.
0 oy
2 cevap 131 göst.
14 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Starlice34 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 515 göst.
18 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Haticekubra (210 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,108 soru

24,053,906 cevap

329,819 kullanıcı

...