+1 oy
103 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (85 puan) tarafından

Hanımlar dün doğum yaptım bebeğim 2 saatte bir emziriyorum ama sütüm değil de farklı sıvı geliyo daha. Ondan sonra Mama veriyorum onu da 10 ml zor içiyo. Çok uyuyo bu arada çok nadir ağlıyo. Bugun iki defa kaka 3 ya da 4 defa da çişini yapmış, sizce hersey yolunda mı ? 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Canım benimmm. Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini. Rabbim analı babalı büyümeyi nasip etsin :)) sarı bir sıvı mı geliyor.?

(9,081 puan) tarafından

onemli olan o sari sivi gelmesi bir damlasi bile iki kilo sutten daha faydali. sakin o sari siviyi silme bebege ver o en onemli sut ilk sut birkac gun iyle gelir beyaz sut gelmez sari sut cok degerli seffafimsi sarimsi sut o.

(85 puan) tarafından

Evet canım o şekil sıktığımda rahatlıkla geliyo henüz beyaz değil, artık Mama vermeyi bırakayım değil mi

(1,870 puan) tarafından

Bence de bırak canım içebildiği kadar çok o sarı sıvıdan içsin. Onun adı kolostrum araştır bak internetten faydalarına

(85 puan) tarafından

Evet onu biliyorum canım peki göbeği hakkında bir fikrin var mı ,.

(1,870 puan) tarafından

Göbeğine noldu canım. Göremedim postta. 

-Reklam-
+1 oy
(4,876 puan) tarafından

Kuzum o gelen ön süt şuan en faydalı olan şey. Bebeğinin bagirsaklari henüz ilkel durumda herşey normal merak etme. Onun daha midesi minicik doyuyo demekki.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın olsun 

(85 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim canım ağlamaması uyuması 10 ml içmesi normal yani dimi 

0 oy
(52 puan) tarafından

Sarı süt altındır onu çocuğa içirmeye çalış çok faydalı, herşey yolunda gibi gazını çok iyi çıkarmayı ihmal etme

(85 puan) tarafından

Evet canım biliyorum artık Mama vermeyeyim dimi 

(52 puan) tarafından

Sütün yetmediğini hissediyorsan ver ama sütun yetiyorsa verme 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 425 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 208 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde SiyahMasal (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,779 soru

24,063,724 cevap

330,265 kullanıcı

...