+1 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

7 aylık hamileyim abiyelerim zaten bana olmuyor normal bir elbise giyeceğim pileli bir tek o oluyor zaten ama altına topuklu giyemiyorum çünkü ayaklarım şişmiş ve ağrıyor babette olmuyor ayagima spor ayakkabı giysem elbisemin altına ayipmi düz beyaz spor ayakkabı. Zaten elbisem çok klasik değil Spor tarzda. Bu arada eşimin kuzeninin nişanı 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Yok niye ayıp olsun

-Reklam-
0 oy
(7,188 puan) tarafından

Bencede olur niye olmasın

0 oy
(2,282 puan) tarafından

Neden ayıp.olsun babette giyebilirsin ben geçen sene kardeşimin düğününde öyle yaptım spor şart degilki çok şık babetler var

0 oy
(9,080 puan) tarafından

yo niye ayip olsunki . illa topuklu giymene gerek yok topuksuz babet tarzi ayakkabida olur casual tarz

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Çokta güzel olur nolacak 

0 oy
(11,479 puan) tarafından

Kız kime niye ayıp olsun. Hamilesin nasıl rahat ediyorsan öyle giy. Hamile olmasan bile nolcak sanki topuklu giymeyen düğüne gelemez diye bir kural yok bacım. Giy spor ayakkabıni rahat rahat takil

0 oy
(2,302 puan) tarafından

Kız ben kendi kardeşimin düğününde sadece misafirleri karsılarken topuklu giydim sonrasında spor giydim dolandım kaynımın düğündede aynısı yaptım rahat rahat dolandım oynadım hatta eltimin yengesi keske bende giyseymişim millet ne der diye giymedim dedi rahatım herseyden önce gelir valla bide sen hamilesin niye ayıp olsun nasıl rahat ediyosan oyle giyinirsin 

0 oy
(1,633 puan) tarafından

Niye ayıp olsun kız hamilesin sen olması gereken bu

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 508 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 377 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 189 göst.