+1 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (311 puan) tarafından

Ben 2 ayda bir yıkıyorum içini bosaltiyorim kurutuyorum sonra tekrar dikiyorum biraz zahemtli oluyor ama içim rahat etmiyor çift nevresim kullanıyorum .Arkadaşımda sene bir yikiyorum yazdan yaza dedi acaba ben mi abartiyorum sene olmasada 6 ayda bir yıkamak mi mantikli ?

8 Cevaplar

+1 oy
(243 puan) tarafından

Ben iki haftada bir yüzlerini yıkıyorum ama içini de ayda bir açıyorum 

-Reklam-
0 oy
(7,025 puan) tarafından

4 sene evli olup hiç yıkanmayan ben  yünleri ama kılıfları yıkarım hep

(311 puan) tarafından

Ben komple yastıkla yikjyorum içindeyken sonra yunlerini boşaltıp kurutuyorum tekrar koyuyorum 

(7,025 puan) tarafından

Ben bir ara yapayım dedim yünleri bir birine yapıştı  sonra annem dedi kalsın  ben gelince yapayım misafirlerin hiç kullanilmadi eşim ve bizim yastiklar tek kullanılmış  kılıfları hep değiştiririm temiz

(6,595 puan) tarafından

A çok mantıkliymis ben de öyle yikayayim yün yastığı

(2,199 puan) tarafından

Evet yün yıkamak çok zor  ben yikarken leğene basıyorum sodamatik biraz çamaşır suyu atıp birgün bekletiyorum sonrada duralayip yumasatici döküp bı çuvala koyup sabaha kadar suyunu cektiriyorum onuda serio bı cubukla kabartiyorun öyle tekrar yastıklara koyuyorum 

(9,080 puan) tarafından

yunse bilemem onu seriyorlar kurutuyolar cirpiyolar falan cok zor is heralde ben beceremem. babannemin bana verdigi iki yun yorgan vardi ceyizime yaptirdi. ama evime almadim bile onu kullanamam da saklayamamda . noldu bilmiorum o

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Bizim yatakki ler elyaf yüzünü çıkarıyorum komple makinaya atıyorum Max senede 4-5 kere yüzlerini sıklıkla yıkarım

0 oy
(1,299 puan) tarafından

Benimkiler de boncuk elyaf . Senede bir kere komple makineye atarım yıkanır. Kılıflarıni 4 günde bir yıkarım. 

0 oy
(12,083 puan) tarafından

Ben boncuk elyaf kullanıyorum olduğu gibi makineye atıp yıkarım en fazla ayda 1. Çok sık yıkıyorum ama içim rahat ediyor

0 oy
(6,725 puan) tarafından

Benim aldığım yastık yıkanmıyor dış yüzeyi çıkıyor onu ayda bir yıkıyorum ayrıca yastığa su geçirmez yastık alezi bide yastık kılıfı takıyorum onlarıda yazın iki yada üç günde bir kışın haftalık değiştirip yıkıyorum

0 oy
(2,199 puan) tarafından

Ben elyaf kullanıyorum eşim ve ben misafirlarindki yün yastık pek yatan olmadı o yüzden senede bir yıkıyorum ama kılıflarıni misafir gittikten sonra  yıkıyorum 

0 oy
tarafından

Benim iç kılıflar fermuarlı sende öyle yaptırsan dikmekle uğraşmazsın. Elyafların kısa tarafında pamuk yastıkların uzun tarafında fermuar var kolay da takılıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.