+1 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Iyi aksamlar kizlar artimed gebelik testi yaptim adetim 10 gun feln gecikti ama son 3 aydir duzensiz bu testi yaptim hemen cikti cok belirgin ama inanamadim acikcasi

5 Cevaplar

+1 oy
(3,005 puan) tarafından

Canım eczanelerde satılanlar genellikle sağlam oluyor güvenilir oluyor

(17 puan) tarafından

Artik gebelik testide hatali cikiyor ya ondan emin olamadim canm

-Reklam-
+1 oy
(716 puan) tarafından

Pozitif görünüyor bir de erken gebelik testi yap ya da kan ver Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🥰 

(1,537 puan) tarafından
+1

Mesajdan sonra özele kapatmissin yazamadim

(17 puan) tarafından
+1

10 gun gecikme var ama son zamandir cok duzensiz biraz daha bekleyip kan vercem insallah 

(716 puan) tarafından

Ben özele kapatmasını bilmiyorum nasıl açabilirim @Esma36

(716 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah bebek istiyorsan vardır Yüce Rabbim gönlüne göre versin 🥰🥰

+1 oy
(52 puan) tarafından

Evet ben bu teste güveniyorum ekseri de bu markayı alıyorum varsa var yoksa yok çıkıyor 

(17 puan) tarafından
+1

Hemen cikti baya belirgin sekilde ama inanamadim cok belirtim de yoktu 

+1 oy
(765 puan) tarafından

Ben bu testle ogrendim hamile oldugumu simdi 31 haftalik hamileyim

(17 puan) tarafından
+1

Rabbim varsada hayirlisini sagliklisini versin herkesin gonlune gore tesekkur ederim

+1 oy
(88 puan) tarafından

Asla asla ve asla diyorum canım adet olmadım eşim bu markadan almış anında pozitif çıktı şok oldum 1 saat içinde nöbetçi eczaneden aynı marka 2 adet test aldım onlar da negatif verdi adet olmayınca aynı markanın testi ile tekrarladım ve pozitif çıktı ama sonuç negatif 4 gün sonra adet oldum bu süre zarfında farklı markadan test tekrarladım hepsi negatifti ama sizin adetiniz baya geçmiş doğru sonuç da vermiş olabilir en güzeli kan testi verin yada başka bir marka ile testi tekrarlayın

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 332 göst.
0 oy
11 cevap 638 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,688 soru

24,062,430 cevap

330,215 kullanıcı

...