0 oy
112 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (60 puan) tarafından

Selam hanımlar oglum 2020 kasim dogumlu E devletten bulamadım nereden bakıyorduk acaba anaokulu durumunu 

2 Cevaplar

0 oy
(23,417 puan) tarafından

E devlet dışında e okul filanmı acaba 

(60 puan) tarafından

Başlığı otomatik doldurmuş E devletten nasıl bakabilirim nasıl taratayım demmek istedim 

-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından

Merhaba benim oğlum da Kasım 2021 doğumlu bende başvuru yapsam olur mu ve nasıl yaptınız e devlete ana okul yazsanız belki çıkar bide eokul diye uygulama vardı ondan takip ediyorduk genelde biz okula giderken bir bak olmadı okulu ara bir sor istersen 

(2,532 puan) tarafından

Merhaba benim oğlum da temmuz 2021 li okula gidip anasınıfı öğretmeni ile görüştüm alırız dediler isterseniz sizde gidip bı görüşün 

(270 puan) tarafından

Anladım teşekkürler ama daha bezi var eğitime başladık zaten inşallah bırakır ya geçen yazdan beri uğraşıyorum bezi yüzünden kaldık ya çok zorlu bir süreç bu eğitim ya gece napcam bilmiyorum gündüz bir şekilde oluyor gece alt değişiminde kullanılan örtü var ya onu düşünüyorum yatağına ama şimdilik bez taktım geceleri

(2,532 puan) tarafından

Bende senin gibiyim gündüzleri alıştı ama gece bez takıyorum 

(270 puan) tarafından

Bizim 1-2 kez ancak yaptı lazimliga geri hep ıslattı ama altına yapınca da söylüyor anlıyor daha bakalım gecede rahatsız olmasın da kalkmasın diye takıyorum biraz alışsın da işte bakım örtüsü koycam altına takmıycam ikinci günü bugün 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
3 Ağustos 2025 Moda kategorisinde eylul_ (2,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.

Kategoriler

1,469,143 soru