0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (362 puan) tarafından

Merhaba kızlar nasılsınız inşallah hepiniz çoook iyisinizdir.. 

Kızlar malum yaz geldi biri 4 buçuk diğeri 3 yasında iki kızım var. Eşimden de ayrıyım part time çalışıyorum asgarinin altında ama elhamdülillah Rabbim bereketini veriyor. 

Kızlarım nerde mayo, havuz simidi görse anne lütfen bizde gidelim diyor

Bir kaç defa instagram reklâmlarda 3gece4gün 1yetişkin 2cocuk 15bin gibi reklamlar çıkıyor bide taksit yapıyorlar açıkçası bana uygun geldi giderim gitmem bilmiyorum ama sizin böyle hem çok hesaplı hemde çok keyif alarak gittiğiniz önereceginiz  oteller vs var mı? Hangi şehirde hangi otelde di paylaşırsanz çok sevinirim belki gidecek başka birinede  fikir olur :)) 

5 Cevaplar

+1 oy
(8,998 puan) tarafından

instgram reklamlarina inanip dolandirilma sakin. gecelik bile 10 civari imkaniz yani 3 gece 15 olmasi. ets tur jolly tur tatil sepeti palan o sitelere bak da kirala biyer. instgramda dilandirilrsin haberin ola

tarafından

2 gece 3 gün havuzlu bungalov 8 bin TL verdik Perşembe günü giriş yapacağız 😁

(8,998 puan) tarafından

instgramdan mi? 2022 de iki aylik digum yapmayken esim bana supriz yapmis . 2 bin tl ye. bir gece. bin yollamis. atilan konuma gttik sapancaya kapi duvar . baska bunglov var. biz giden 17. kisiymisiz. 

madem gttik bari biyer bulalim kalalim dedik bizden onceki son bos bunglovu dolandirilan savci tutmus😂😂😂izmite gectik yuvacikda mangal yaptik donduk evimize. ertesi sene ets den kiraladik bunglov. kaldik guzeldi

tarafından

Yokk arkadaş yapıyor bu işi ondan kiraladık , dolandirirsa evi çok uzakta değil gider tepesine çökeriz 😁😁  normalde günlüğü 8 bin TL, öğlen 2'de giriş ertesi gün 11'de çıkış . Bayram telaşı bitince geri 6 bin'e düşecek fiyatlar 

-Reklam-
0 oy
(2,912 puan) tarafından

Mersin de bakabilirsn canım genelde uygun biz gittik güzel de bizimki evdi ama yeme içme falan yoktu herşey içinde daha güzel bide şehrinde aquapark a falan da gidebilirsiniz çocuklst için

0 oy
(1,163 puan) tarafından

Apart düşünürsen Marmaris'te Rose apartı öneririm fiyatı uygun. Denize yürüme mesafesi. Yemeği kendimiz yaptık ya da dışardan yedik. 

0 oy
(6,425 puan) tarafından

Aile otelleri daha uygun oluyor izmir'de sideris otel var ben gidip memnun kaldım 6 yaşa kadar ücretsiz alkolsüz muhafazakar otel yarı açık haşema gidebiliyorsun ben o şekilde  giyiyorum 

0 oy
tarafından

Biz Perşembe giriş yapacağız cumartesi sabah 11'de çıkış yapacağız Sapancada havuzlu bungalov tuttuk 8 bin TL verdik , yeme içme bize ait 

(8,998 puan) tarafından

instgramdansa amanin dikkat bence . mesut ku mahmut mu ne esimin oara attigi dolandirildik biz 2022 de😂😂

tarafından

Yok yok eşimin arkadaşının yeri 😁

(8,998 puan) tarafından

he ozaman no problemo

(5,607 puan) tarafından

Toplam 8 bin mi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 142 göst.
+3 oy
3 cevap 109 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (896 puan) tarafından soruldu