0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından

Detaylı ultrason devlet hastanesine yapabilir miyim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Araştırma hastanelerinde var diye biliyorum

-Reklam-
0 oy
(2,751 puan) tarafından

Perinatoloji bölümü olan devlet hastaneleri detaylı ultrason bakıyor. Gitmek istediğin devlet hastanesinin perinatoloji bölümü var mı diye bak. 

0 oy
(296 puan) tarafından

Evet yapılıyor ama her hastane yapmiyo maalesef ki başakşehir çam sakura yapıyor ben orda yapmıştım perinatolojiden Alcan ama randevu kadın doğuma değil 

0 oy
(23,824 puan) tarafından

Genelde üniversite hastanelerinde yapılıyor ama aylar önce randevu alman lazım ücretli bölümü de var yaptırmak istersen devlet hastanesi de yapıyor da hepsi yapmıyor internetten bak bı istersen 

0 oy
(41 puan) tarafından

Evet yapıyorlar ama her hastende değil, araştırma hastanesi, üniversite hastanesi olması lazım. Önce kadın doğuma sıra alıyorsun, ben detaylı için randevu almak istiyorum diyorsun o seni yönlendiriyor. Benim gittiğim hastane de bakmiyorlar, doktor araştırmaya git anca randevu bulursun dedi, 14 haftalıkken gittim randevu almaya, bana 26. Haftaya randevu verdiler doluymuş. Çok uzak hafta yani 20+24 hafta arasında bakılması lazım ama randevu yok mecburen öyle oldu. 1 ay sonra gideceğim detayliya şuan 22 haftalık. Devlet olunca öyle işte haftasını önemseyen yok ne zaman sira gelirse. Özelde de pahalıdır baya 

0 oy
(1,631 puan) tarafından

Bakıyorlar 5 dakika sürüyor gittim kadın doğum hastanesinde baktılar 5 dakika tek sürdü yarım saat 40 dakika sürer diye düşünmüştüm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
0 oy
2 cevap 286 göst.
0 oy
0 cevap 88 göst.
0 oy
5 cevap 301 göst.

Kategoriler

1,474,707 soru

24,143,617 cevap