0 oy
85 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

Kızım 3 buçuk yaşında çişini gidip tuvalete yapiyor ama kakası geldigi halde bilerek ve isteyerek kiloduna yapiyor videolar izledik kitaplar okuduk ama hep Red ediyor hayır tuvalete yapmayacağım diyor .. kakasını yapınca gösteriyorm klozete atıp suyu çekiyoruz bak buraya yap üzerine yapma pis kokar diyorum ama yinede hayr diyor ne yapmam grrek

4 Cevaplar

0 oy
(3,254 puan) tarafından

Bir wc eğitimi veren ergoterapistle sorununuzu çözebilirsiniz.

-Reklam-
0 oy
(763 puan) tarafından

Benim kızım da aynı şekildeydi birazcık da zamana ihtiyaç oluyor öğrenmesi için bir anda her şeyi öğrenemez ben kızıma külodunu kaka yaptığı zaman kilodumun çok pis olduğunu ve onu atmak zorunda olduğunu söyledim gözünün önünde de çöpe attım bu şekilde devam edersen kilodun kalmaz dedim ondan sonra kakasını da çişini de tuvalete yaptı ama biraz da bu çocuğun yapısına bağlı eğer çocuğunuz çekingen bir yapıdaysa korkutmak iyi bir fikir olmayabilir.

0 oy
(213 puan) tarafından

Birebir bizi anlatmışsınız. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Anlatıyorum anlamıyor. Anlıyor da işine gelmiyor.

0 oy
(4,347 puan) tarafından

Bizde aynı durumdayız. 10 gündür eğitime başladım başladığımdan beri kızım kabız oldu kakaısnı beze yapmak istiyor onda bile lavman yapıyorum 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 677 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 204 göst.
0 oy
11 cevap 303 göst.

Kategoriler

1,466,939 soru

24,037,276 cevap

328,991 kullanıcı

...