0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (7,217 puan) tarafından

Kızlar 6 aydan 6 aya kumbarada biriktirip cocugun adina hesap actiralim diyorum ama bu islerle hic alakam olmadı hangi banka iyi olur bu isler nasil oluyor her ay para yatirmak zorunda miyim birde eskiden kumbara veriyorlardi hala veriyorlar mi

4 Cevaplar

0 oy
(519 puan) tarafından

Ben açtırdım ama kumbara için değil borsa için, hisse alıp para briktiriyoruz. Orada onun icin

(7,217 puan) tarafından

Borsa isini bilmem canim anlamam  

-Reklam-
0 oy
(905 puan) tarafından

Altın hesabı actik

(7,217 puan) tarafından

Onda nasil oluyor her ay almak zorunda miyim elime gectikce yatirsam olur mu nasil oluyor sistem

(905 puan) tarafından

Biz şöyle yaptık eşimin maaşı yatınca ordan talimat verdik her ay  bin lira kesiliyor .. kendinde yatirabiliyorsun altın yükseldikçe yükseliyor düşerse düşüyor . Para . 

0 oy
(6,114 puan) tarafından

birikim hesabı açtık, elimize ne geçerse yatırıyoruz dolar olarak

(7,217 puan) tarafından

Onda sistem nasil canım her ay mi atmamiz lazim

0 oy
(3,472 puan) tarafından

Tavsiyem TL olarak biriktirmeyin. Altın hesabı açtırın altın olarak değerlendirin biriken parayı. Ben çocuklarıma hem altın hesabı hem yatırım hesabı aldım. Bazen altın alıyorum bazen yatırım fonu alıyorum.

(7,217 puan) tarafından

Onda sistem nasil canım her ay atmamiz mi lazim 

(2,305 puan) tarafından

Bizde kızıma kumbara yaptik 23 aylık bide hesap açtırmak istiyoru. Biraz bilgi verir misiniz 

(3,472 puan) tarafından

Her ay atmanıza gerek yok. Ne kadar isterseniz o kadar para yatırıp sonra bankanın mobil uygulamasından yatırım kısmına girip istediğiniz fondan alıyosunuz istediğiniz kadar. Ben kendi adıma banka hesabı açtım. Diğer hesaplarımdan ayrı tutuyorum o şekilde karışmıyor. Altın hesabı için 1 TL hesabı 1 altın hesabı lazım. Parayı TL hesabına atıp sonra mobil uygulamadan altın alıp altın hesabına aktarıyorsunuz. Annemin altınlarını da bu şekilde biriktiriyorum. Çocuklarıma gelen fiziksel altınlar evde duruyor ama para olarak gelenleri hep bu şekilde yaptık. Bayramda verilen harçlıkları da ya altın hesabında ya yatırım hesabında değerlendirdik.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Prensesannesi0806 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 276 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 273 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.