0 oy
186 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (935 puan) tarafından

20 aylık kızım artık macunla fırçalasın dişimi istiyorum. Şimdiye kadar su ile fırçalıyordu. Siz ne kullanıyorsunuz temiz içerik. Agarta yada siveno diyorum ama varmı tavsiyeniz acaba?

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

20 aylık nasıl fırçalıyor 🙄  beminki 23 aylık asla ağzını açmaz  ne yapmam gerekiyo

(2,831 puan) tarafından

9 aylıkken başladık 1 yaşında da macunla. 6 aylık kati gıdayla beraber başlanması gerekiyor önce parmak fırça ile de başlayabilirsiniz. Normal fırça verin eline biraz o yapsın. Sonra siz fircalayin 2 dk kadar 

(935 puan) tarafından

Kızım alışık canım Dişi çıkmaya başladığından beri parmak fırça kullanıyoruz 4-5 aydan beri yani. Kaşıtıyorduk rahatlıyordu. Sonra bebek diş fırçası almıştım. Karanfilli su yapıyordum ona batırıp eline veriyordum dişlerini kaşıtıyordu. Sonra ben her sabah fırçalarken onu da yanıma aldım biraz o biraz ben öğrendi şükür 

(5,648 puan) tarafından

Biz de dişi çıktığı günden beri fırçalıyoruz. 4 aylıkken çıktı ilk dişleri. Dediğin gibi önce parmak fırça ile başladık. 2 yaşından beri de kendisi fırçalıyor. Ardından ben de el atıyorum tabii detaylı temizleyemiyor tüm dişlerini 

-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından

Ben 9 aylıkken başladım 0+ zaten çok sınırlı rocs la başlamıştık. 1 yaşında başladım macuna. Şuan 18 aylık, geçen ay Chicco aldım hiç memnun değilim sekerleniyor gibi. Sivenoda 2-5 yasti e bebekte. 0+ var mı bilmiyorum markada. Agarta da bana pek güven vermedi daha bilindik markalar istemistim. Rocsla yine devam edecegim

(2,831 puan) tarafından

Rocs %98.5 temiz içerikli. Kimyasal içermiyor agarta da öyle. Ben genel yerli ürünlere güvenmiyorum birde otlar kısmı beni ürkütüyor. Sizin tercihiniz tabi ki. İbarede yutulması zarar vermez diyor ya yutulabilir demiyor ben o yüzden bı kuskulanmistim ama helal haram kısmından ziyade yeşil barkod yani dogal içerik agarta da. Fakat dediğim gibi ben tercih etmiyorum güvenmiyorum böyle otvari karisimlara, kullanılamaz demiyorum 

(2,831 puan) tarafından

Agarta ayrıca 2+ yaş. Rocs 0-3. 2 yaş altı için uygun olmaması da tercih etmeme sebebim

(935 puan) tarafından

Agaratnın temiz içerik olduğunu bildiğim için tercihlerim arasında helal olsunda zehir olsun demiyorum yoksa benimde ziyadem önce sağlık 😁 yerli markada, içerik temizse ve güvenilirliğine inandığım kurumlardan sertifikalıysa destekçisiyim her zaman.

(935 puan) tarafından

Çok açıklayıcısınız çok sağolun.

(2,831 puan) tarafından

Tamam zaten yazmışsınız temiz diye ben sizi tasdikledim zaten bildiğinizi biliyorum 😂 rica ederim önemli olan dediğiniz gibi saglik. Sağlıkla büyüsün bebislerimiz ❤️

0 oy
(4,357 puan) tarafından

Direk colgate kullanıyorum öyle içeriğine bakmıyorum. Kğçğkken bahçedeki toprakları yiyorduk . Bişey olmaz herhalde 🤣

(935 puan) tarafından

En iyisi kız aslında 😁 keşke kendimi ikna edebilsem bende böyle şeylere 🙄 

(4,357 puan) tarafından

Ne kadar hassas davransak o kadar çok hasta oluyolar. Ben kendi haline bıraktım bu aralar 

tarafından

O macunu çocuk yutmuyormu canım çocuk diş macunları yutulabilir üretiliyor ph + değerleride bu yüzden var çok tehlikeli özellikle çocuklarda dikkat edilmeli 

(935 puan) tarafından

Colgate çocuk macunu kullanıyordur bence yetişkin değil. He içerik olarak dediyseniz onu bilemicem tabi benim seçeneklerim arasında yok o yüzden hiç araştırmadım

(4,357 puan) tarafından

Canım 3 yaş uyumlu kullanıyorum çocuklar için. Tutulabilir ama kızım yutmuyor çalkalayıp tükürüyor

0 oy
(4,006 puan) tarafından

Dermokilin ahududu olanı kullanıyoruz hem tad olarak iyi yutmadan bişey olmuyor hemde Türk marka

(935 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorum için 💐 

0 oy
(6,627 puan) tarafından

Rocs marka alıyorum

(935 puan) tarafından
+1

(6,627 puan) tarafından

Rica ederim 👍

0 oy
(3,365 puan) tarafından

Kızım için elmex aldık biz. Çocuklar için olanından. 

(935 puan) tarafından

0 oy
(3,278 puan) tarafından

Rocs muzlu kullanıyorum. Kızımda bayılıyor, hatta çoğu zaman elinden zor alıyoruz

(935 puan) tarafından

Hele hele muzluysa benimki de yer sürekli 😁  teşekkür ederim yorum için 💐

0 oy
(6,130 puan) tarafından

Rocs mRka kullanıyırm bebekliğinden beri kızım 4,5 yaşında hala diş macunuda fırçasıda rocs marka . Geçem gün dişçiye götürfüm kızımı rocs kullanıyorm daha iyi birşey önerirseniz alabilirizde dedim hayır gerek yok dişlerini çok gğzel fırçalamışsınız bakmışsınız devam edin dedi

0 oy
(15,033 puan) tarafından

Humble kullanıyoruz

0 oy
(2,924 puan) tarafından

Rocs elma püreli kullanıyoruz tabi yemeden fırçalayabilirsek büyük başarı oluyor🤸🏻‍♀️🤣

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 336 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
18 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 456 göst.
15 Ocak 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Feride21633 (49 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,493 soru

24,072,962 cevap

330,782 kullanıcı

...