0 oy
486 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,978 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Arkadaşlar kızlarım var 11 ve 9 yaşında 

Bayram harçlıkları ile bu ayakkabıdan istiyorlar sizce güvenlimi bu ayakkabı lar

Eşim bana bıraktı araştır eğer bi sıkıntı olmazsa al dedi

Bugüne kadar bayram harçlığı ile bişey almadılar kendilerine özel hep bana verirler bende Gr felan yapardım 

Busfer alsam mı yoksa vazmıgecirsem tehlikeli olur die

Tekerleklikleri çıkıp normal ayakkabı da oluyormuş bu arada 

image

11 Cevaplar

+2 oy
(4,396 puan) tarafından

Bunların tekerleği içine giriyor ama kesinlikle tehlikeli olduğunu düşünüyorum 

(4,978 puan) tarafından

Ya evet büyük kızım bide baya sakardır bide bunu giydiğini düşünemiyorum ama çok istiyorlar 

(4,396 puan) tarafından

Bence ilerde sen ağlayacağına ,şimdi onlar ağlasın 

-Reklam-
0 oy
(9,079 puan) tarafından

bizimkide kuduruyor aylardir ama almadik . 

(4,978 puan) tarafından

Benim bide 2 tane kuduruyor düşün

(9,079 puan) tarafından

bide bunlar uygun fiyati. tekerlekleri cit deyip acilip kapanmiomis benimki tekerlekleri yanda olandan istio ki

(9,079 puan) tarafından

bide bunlar uygun fiyati. tekerlekleri cit deyip acilip kapanmiomis benimki tekerlekleri yanda olandan istio ki

image

(4,978 puan) tarafından

Bunların çocuk yaşları varmı peki benim kızlar kokoş biraz ışıklı renkli pempe olunca da istiyorlar bide üzerinde dönen bişey varmış 🤦🏻‍♀️

0 oy
tarafından

Kızımda aynısı var canım lambaları şarjlı hiç bir tehlikesi yok benim kız 4 yaşında üstelik tam suremiyor ama giyiyor yine de 

(4,978 puan) tarafından

Nerden aldınız canım peki

tarafından

İnternetten almıştı canım eşim büyük kızım için epey zaman oldu inan hatırlamıyorum bizimki tek renk pembe 

0 oy
(1,965 puan) tarafından

kendi tecrübemle söylüyorum; tehlikesini bilmem ama sürüşü iyi değil. benim patenim arka arkaya 4 tekerdi, arkadaşımınki böyleydi. kesinlikle klasik görünümlü ama sporcu stili patenleri öneriyorum ben. şahsen kızlarım isterse öylesini alırım ilerde de. bunlarda denge, yön ayarı daha zor bence 

(4,978 puan) tarafından

Paten daha tehlikelidir die düşünüyorum öyle değilmi peki

(1,965 puan) tarafından

e bu da paten ki zaten :) benim düşünceme göre mandalı eskise çocuk kayarken tekerler bi anda katlansa hiçbirşey yapamaz düşer. ama klasik patende 4 tekerden biri kırılsa dengeyi sağlayıp yine de durabilir. tabi bu bencesi...

bide paten işi cesaret işi. doğru düzgün öğrenip sürerse hiçbir şey olmaz ama korkak korkak gitmeye kalkınca ayak burkulabiliyor. tabi ayak numarasına uygun giyinmek de önemli. benim patenim büyüyüp küçülebiliyordu. muhtemelen bunlarda öyledir ama yine de bi araştırmak lazım. 

süsüne değil de kalitesine odaklanın hangi türden alacaksanız alın ama kaliteye odaklanın ki sağlıklı olsun bence

0 oy
(11,535 puan) tarafından

Benimde kızım 9 yaşında paten istiyo bayram harçlığı ile al diyo ama korkum ya birşey olsa bende ikilimdeyim

0 oy
(9,939 puan) tarafından

Zamanında çok istedim almamiştı babam içimde kalmıştir tehlikeli mi bilmem ama 

0 oy
(4,221 puan) tarafından

Paten gibi düşünmek lazım dizlik ve kask olmadan ben kullanmasına izin vermem 

0 oy
(1,797 puan) tarafından

AY KÜÇÜKLÜK HAYALİMMMMMMMM

Eşe*k kadar oldum hala içimde uktedir.

Bizim zamanımızda sadece Almanya’dan getirtiliyordu. Türkiyemde olsaydı gözümü bile kırpmaz alırdım.

Tehlikesine gelirsek, 3 ablamın 3ü de patenle büyüdüler. Babam bana scooter aldı diye ben paten sürmedim. Nasıl sürülür bilmiyorum ama ablamlar düşe kalka öğrendikleri için bir zaman sonra babam imtina etmişti. Ama aynı bisiklet sürmek gibi, bir kere dengeyi bulunca kaybetmek zor. 

(4,978 puan) tarafından

Valla korkumdann elektrikli scooter teklif ettim ama kabul etmediler 

Paten heleki tek sıra tekerleklikler benim gözümde çok tehlikeli geliyor bunlar sanki daha iyi gibi 

Bakayım birazdaha araştırayım olmadı şu Casperiye arkadaşın attığına bakayım

(1,797 puan) tarafından

Gözünün önünde olduktan sonra düşse de kalkar veya kaldırırsın. Korktuğundan imtihan olursun, Rabbime emanet ettikten sonra 2 cihan birleşse zarar veremez çocuklara. 

0 oy
(26,307 puan) tarafından

O tekerlek kısmı bazen bozulup kendi kendine açılıyor küçükken benim bir arkadaşımın vardı onu denemiştim açılıyordu ara sıra sakıncalı olabilir yani dikkat edin 

0 oy
(6,721 puan) tarafından

Ben kızıma 7 yaşındayken aldım tehlikeli bir durum olmadı kolluk dizlik ve kask almıştım dışarda giyeceği zaman bu şekilde giyiyordu şimdi normal paten sürüyor artık bende çok korkmuştum ama eşim kızıma süpriz yapmış almış

0 oy
(3,579 puan) tarafından

https://images.app.goo.gl/cJY8M

Birebir bû marka değildi (çok dikkat etmedim), buna benzeyen şekilde kızımın erkek kuzeni almış. Kendisi 7 yaşında. O kadar çok mutluydu ki, her gelene gösteriyordu 🥰

İlgili sorular

+4 oy
5 cevap 174 göst.
+3 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
6 cevap 232 göst.
0 oy
6 cevap 219 göst.

Kategoriler

1,472,420 soru

24,110,957 cevap