0 oy
153 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (54 puan) tarafından

Slm 

Ben 26 yaşındayım ve herkes yaşımı sorduğunda 26 diyorum ne ben seni daha büyük sanıyordum veya mesela bugün adam 40 yaşında bana abla diyor acayip moralim bozuluyor ... 😔 Bazen yaşımı sorduklarında 30 diyorum 

3 Cevaplar

+1 oy
(3,721 puan) tarafından

O zaman kendine bak kendini sev kendin için ayağa kalk, eğer bir bakımın yoksa yüzün hep asıksa yaşlı gibi giyimin varsa ister istemez göze çarpar gülüm sana tavsiyem kendini sev ve sevdiğin için de iyi bak kendine 

(54 puan) tarafından

Teşekkür ederim ♥️ kendime bakıyorum temizim titizim yaşlanmayla giyiminin bence alakası yok be yani açık şık giyinince gencmi gorunecem ..sadece kuaföre veya güzellik merkezine gittiğim yok maddi konusunda iyi değilim cunki .. kendim hallediyorum saçımı kendim boyarim ..bakim konusunda titizimdir.. bilmiyorum ya

(3,721 puan) tarafından

Kız illa açıl saçıl demiyorum sadece daha özenli davran kendine,bende hiç güzellik merkezine gitmedim onun yerine evde doğal yöntemlerle yüzüme bakım yapıyorum spor yapıyorum ve böylelikle kendimi sevip daha genç küçük gösterdiğimi düşünüyorum ki çevremde bana söyler 24 değil de 18 gibi duruyorsun derler 

(54 puan) tarafından

Bende spor yapıyorum günde 3 saat .. hergun.. sporla bakımla alakası yok bu işin stresle var .. yaşamış olan travlarim. Hastalıklarım var 4 çeşit ölene kadar ilaç içmek zorundayim .. bunlar hepsi stres .  Bende iyi besleniyorum sporumu bakimimi yapıyorum ama kafaya çok taktigim icin bunlar 

(3,721 puan) tarafından

Ahh kıyamam öyle desene gülüm inşallah atlatırsin 

-Reklam-
0 oy
(3,092 puan) tarafından

Moralini bozma onun yerine gülerek lafını sok 

(54 puan) tarafından

Türkiye'dede laf sokmak bomba gibi oluyor.. git gide uzar mevzu sonra kavga dövüş başlar .

0 oy
(1,373 puan) tarafından

Aleykümselam canım kendini öyle düşünme bende ne düşünürsem öyle oluyor üzülüyoruz yani öyle olunca takmıcaz:) 

(54 puan) tarafından
+1

😔öylede ister istemez moralim bozuluyor ne biliyim 

(1,373 puan) tarafından

Haklısın canım :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
9 cevap 420 göst.
+1 oy
2 cevap 154 göst.