0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (798 puan) tarafından

Hayırlı günler herkese... sık sık buraya girme fırsatım olmuyo ancak başım sıkışınca veya çok sıkılınca size koşuyorum , bi tavsiye, bi fikir, bi destek arıyorum :(

4 yaşında miniğime tuvalet eğitmi vermem gerekiyo ama nasıl yapacam bilmiyorum o kadar canım sıkılıyoki sanki hiç òğrenemeyecek diye düşünüyorum , çok üzülüyorum tuvalet eğitimi onun için o kadar ònemliki okul hayatı ve ileriki hayatı için

Özel durumu var konuşmaıyo henüz yürümesi çok sıkıntı dengesi hiç yok , özel eğitimcilerin tavsiyelerini uyguluyorum, uyguladım ama yok yok beceremiyorum yapmıyo tuvalete, bende çok çabuk pes ediyorum 

Alıştırma külodu alayım dedim oda ćok pahalı geldi bana işe yararmı onuda bilmiyorum

Bi tavsiye verecek olan varmı :(

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çocuğunuz engellimi peki kendını ifade edebılıyormu cnm

tarafından

2 saatte bir tuvalete götüeseniz belki ogrenır bıde oyle deneyın

(798 puan) tarafından

10 dk bir götürüyorum mümküm değil oturtamıyorum ćığlık kıyamet

tarafından

Ozaman beze devam edeceksin canım cok ta sıkma yani büyüdükce sakinleşir  dert etme

(798 puan) tarafından

Bağladım tekrardan bezi olmuyo zaten ama işte yaşıda geçiyo

Sağol canım teşekkür ederim

tarafından

Gecsın cnm yası nolcakki ayıp bırseymı herkes kendısını kınasın herkes kendıne baksın cnm bnm 

-Reklam-
0 oy
(5,582 puan) tarafından

Bu konuyu ergoterapist çözebilir canım,varsa maddi imkanin özel bi ergoterapistten yardım al. 

(798 puan) tarafından

Ergoterapistin tuvalet eğitiminde yardımcı olacağını hıç düşünmemiştim ,bakarım eğer çok maliyetli değilse

Sağol canım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 138 göst.
+1 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
5 cevap 147 göst.
8 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 221 göst.
19 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (683 puan) tarafından soruldu