0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından

Oğlum 5 yaşında anadınıfına kayıt yaptırmak istiyorum kayıtlar ne zaman başlıyor süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan yazabilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(2,962 puan) tarafından

Bizim okulumuzda 1 temmuzda başlıyor. Kayıt yaptıracağınız okula gidip sorun bence.

(83 puan) tarafından

Teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
(17,204 puan) tarafından

Okul, yeni dönem için temmuz ayının ilk iş günü kayıtlarımız başliyor diye mesaj yolladı. Genelde o tarihte başliyor. 

0 oy
(104 puan) tarafından

Bazı okullarda erken oluyor gidip tek tek bilgi alın yoksa kontenjan kalmaz.

0 oy
(4,051 puan) tarafından

Bizde 1 sınıfa başlayacak kızım ne oluyor nasıl oluyor bilmiyorum okula gitmem lazım galiba 

0 oy
(74 puan) tarafından

Cocugunuz kac dogumlu

(83 puan) tarafından

2020 mart

0 oy
(294 puan) tarafından

Benim oğlum 2021 doğumlu Kasım alırlar mı acaba bende düşünüyorum vermeyi bu sene ama bezi var daha eğitime başladık yavaş yavaş zaten tuvalet için kayıtlar bildiğim kadarıyla Eylül'de son diye biliyorum ama bilen varsa söylese daha iyi olur ona göre görüşmeye gideriz 

(2,176 puan) tarafından

Canım 4 yaş anasınifi için küçük hemde bez için geç kalmisn 

(294 puan) tarafından

Maalesef ki öyle 2 yaşından yani önceki yazdan beri uğraşıyorum ama niyeti hiç yok hep korku isteksizlik vardı defalarca da anlattım zaman tanıdım denedik olmadı şimdi yeni yeni oturuyor yapmaya gayret ediyor lazimlik tuvalete falan bakalım istediği olduktan sonra alışır hemen diye düşünüyorum almazlar mı 4 yaş anasınıfına alıyorlar artık diye biliyorum 4 yaşı oğlumda istiyo gitmek çevresini gösterdim okulun çocuklar vs anlattım istedi yani hazır gibi çevremde de gidenler var gelişimi için iyi olanlar falan  geceleri nasıl yapmalıyım peki gece bez bağlıyorum ama alt değişiminde kullanılan örtü var ya onu düşünüyorum aslında kaçırır  falan diye gündüz bikac altına yapıyor ama lazimliga yapıp yaptı diye sevindiği oldu öğrenecek gibi duruyor bu sefer inşallah 

(2,176 puan) tarafından

68 aylık olduğunda alıyorlar bizim burda sizin orda nasıl bilmiyorum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 95 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Mucizelerim (95 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 224 göst.
25 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde mehal (818 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 284 göst.
17 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sil bastan_ (3,410 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 431 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,306 soru

24,109,696 cevap

332,905 kullanıcı

...