Kızlar normal bir yükseliş mi bu aynı durumu yaşayıp devamında yükselen var mı lütfen cevap verin oturdum ağlıyorum iki kez düşük yaptım daha önceden
Yükseliş var düşüş yokki niye ağlıyorsun bunun için
Beklenen yükselme bu değilmiş 20 bin üstü olmalıymış iki gün sonra ikiye katlanması gerekliymiş
Evet Yükseliş var ama 2 günde bir iki katı artması gerekiyor ya en son verdiği kan 5 gün arayla
MasaAllah baya guzel yukselmis aglama sevin
Haklısınız elimde olmadan yapıyorum Allah’ıma teslim ediyorum,
Naptin gittin mi doktora
Kendi doktorum şehir dışında, sadece bugün ki kan tahlili sonucunu ilettim kendisine o sa beklentimizin altında dedi
Hayirlisi olsun canim bi baska doktora gidip ultrasona girseydin keske
Bu akşam gideceğiz inşallah
Üzme canım kendine her şey olacağına varır Rabbim hakkında hayırlısını versin
Lütfen dua edin
Değerlerin düzenli artmış stres yapma canım kesenin gözükmesi lazım bu değerle birde niye sürekli istendiki kan ben ilk verdim 12 filandı iki gün sonra 218 çıkınca bir daha vermedim kan 1 hafta sonrda kese gözükmüstü
Daha önceden iki kez düşük yaptım çünkü doktorum istedi keseyi gördük geçen hafta ama beş gün önce ikiye katlaya katlaya bugün ki değerlerin 20 bin olması gerekiyordu kahroldum
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun iyi düşün stresten uzak dur haklısın zor bir süreç inşallah bir sorun olmaz da kalp atışınıda duyarsın güzel haberinide paylaşırsın
Allah razı olsun inşallah veririm o güzel haberi lütfen duanızı esirgemeyin
5ve 10 u arasında beklenen yükselme yok canım. 7 sinde 8-9 bin civarı 10 unda 18 civarı beklenir
Canım kese görmek için git bu değere kese görünür. Sonrasında Allah a dua tutunmayı Rabbim sağlae üzme kendini
Keseyi geçen hafta gördük küçüktü ama vardı
Kalp atışı için bekle bir hafta o zaman canım. Ya da iki gün sonra tekrar kan ver eğer sorun varsa düşüşe geçer. Ama tek çözüm beklemek
Düşük önleyici Protestan kullanıyorum aynı zamanda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Kalp atışlarını 6. Haftada mı duyuyoruz
İki evladımı da 6+5 te duydum canım. Dediğim gibi veren Rabbim kendini üzme inşallah tutunacaktır. Kulun elimde olmayan şeyler için yıpranma
1,469,862 soru
24,078,305 cevap
331,052 kullanıcı