Bugün tv de şöyşe duydum testesteron seviyesinin azaldığını söyledi bilir kişi. Erkek adam hanımı haksız dahi olsun kesinlikle eşini savunmalı dedi. Maalesef haklı olduğun yerde dahi eşinin savunmaması üzücü bir durum. Anneme bakma demek yerine o an eşinde aynı ortamda isr ve bu konuşmaya dahil olduysa ben karımı vrlevki tekerlekli sandalyede olsun velevki yatalak olsun yinr alırdım demesi icab ederdi.
Sen de şaka da olsa eşinib eril kişiliğini zedelememek açısından sümüklü diye hitap etmemelisin. Hayatım ben de böyle böyle dedim hata ettim diyerek özür beyan etmelisin diye kanaatindeyim.
Olaya kayınvalidr hanım gözüyle de bakınca maalesef ki sen de olsan ve gelinin oğluna sümüklü dese sen de gelininin açığını direk yüzüne vururdun. Bu psikolojik olarak bir savunma mekanizması tabi bu doğru mu kesinlikle doğru değil. Fakat şakalarınızı aile büyükleri yanında saygıya binaen yapamalısınız. Normal zamanda kimsenin olmadığı eş ile başbaşa olunan ortamda dahi sağlık ile alakalı olan en ufak şey üzerinden dahi şaka yapılmaz.