0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (849 puan) tarafından

Yaylada kaynanamdaydık. Eşim de hava değişiminde hemen hasta oluyor. Hapşırık burun akıntısı falan vardı. Yine yanımızda hapşırdı. Kaynanam da vah oğlum hasta mı oldun vs dedi. Ben de şaka niyetine gülerek dedim ki bana sümüklü oğlanı vermişsin bir de üzülüyor musun falan dedim. O da ciddi ciddi senin de belin ya.muk nolmuş yani dedi. İlk ne duymadım dedim sonra gülerek dedi senin de belin y*****Biz bir şey diyor muyuz dedi. Belimde skolyoz var. Öyle aşırı derece değil. Küçükken de vardı ama yeni yeni ağrı yapmaya başladı kaynanam da daha yeni öğrendi bir ay bile olmadı öğreneli. Öğrendiğinde de madem belin yamuktu oğlumu niye aldın dedi. Ben de ortam gerilmesin diye o bana büyü yapmış diye şakaya vurdum. Sonra annenler niye bakmamış bilmiyor muydu dedi. Ben de biliyordu dedim. Sonra madem biliyor bize.. Dedi gerisi gelmedi lafın. Büyük ihtimalle bize niye verdi diyecekti. Neyse ben bir şey demiyorum dedi. Sonra şaka yapıyorum vs dedi. İlkinde tamam şaka yaptın da yani ne bileyim ne bu? İnceden kırıldım açıkçası

Eşime de dedim. Anneme çok bakma konuşmak için konuşuyor dedi 

17 Cevaplar

+8 oy
(8,189 puan) tarafından

Kaynanan hem hadsiz hem terbiyesiz.. Ahlaki güzel olan biri hastalık hakkında böyle bir yorumda bulunmaz 

(849 puan) tarafından

Evet bence de öyle ama işte 

-Reklam-
+1 oy
(22,944 puan) tarafından

Bilseydim sana sağlık raporu getirirdim deseydin. Yıllardır bildiği şeyi şu an dile getirse de ayıp ama öğrenir öğrenmez bunu dillendirmesi çok çok insafsızca Yamuksa bunca yıldır neden fark etmedin demekki seninde gözlerin iyi görmüyor demek istedim tövbe estağfurullah 

(849 puan) tarafından

Yok daha yeni öğrendi bir de diyor ki bana niye demedin sakladın. 

Bir de gözle gürülmüyor anca çıplak bakarsa belli. Kıyafet varken fark edilmiyo 

(22,944 puan) tarafından

Seninle değil oğlunla evlendiğim için sana detaylı rapor verme ihtiyacı hissetmedim deseydin tamamen terbiyesizlik ya onunla konuş ya eşinle konuş bundan sonra imasını dahi yapmasın benim kulağımda işitme kaybı var bir kulağımda hiç günlük hayatımda sorun olmadı kayinvalidemlere hiç söyleme gereği duymadım bir ameliyat oldum boylu boyunca yara izim var onu da düğünden sonra görüp öğrendiler 

+1 oy
(4,743 puan) tarafından

Ikiniz de aynisiniz bacim sen niye esine sumuklu diyosun koskoca adam 

(849 puan) tarafından

Ben eşimle şakalaştım ve biz hep böyleyiz. Kaynanam da şaka yapar gibi söyleseydi sorun yoktu ama ikinci kez aynı konu üzerinde ciddi şekilde konuşması kırıcı oldu 

(4,743 puan) tarafından

Ben seni anliyorum canim haklisinda ama bence gerek yok sende esini kucuk dusuruyosun boyle saka mi olur annesi zoruna gitmistir biri benim oglu.s bisey dese benjmde zoruma gider hakliyken haksiz duruma dusuyosun 

+1 oy
(1,374 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugün tv de şöyşe duydum testesteron seviyesinin azaldığını söyledi bilir kişi. Erkek adam hanımı haksız dahi olsun kesinlikle eşini savunmalı dedi. Maalesef haklı olduğun yerde dahi eşinin savunmaması üzücü bir durum. Anneme bakma demek yerine o an eşinde aynı ortamda isr ve bu konuşmaya dahil olduysa ben karımı vrlevki tekerlekli sandalyede olsun velevki yatalak olsun yinr alırdım demesi icab ederdi. 

Sen de şaka da olsa eşinib eril kişiliğini zedelememek açısından sümüklü diye hitap etmemelisin. Hayatım ben de böyle böyle dedim hata ettim diyerek özür beyan etmelisin diye kanaatindeyim. 

Olaya kayınvalidr hanım gözüyle de bakınca maalesef ki sen de olsan ve gelinin oğluna sümüklü dese sen de gelininin açığını direk yüzüne vururdun. Bu psikolojik olarak bir savunma mekanizması tabi bu doğru mu kesinlikle doğru değil. Fakat şakalarınızı aile büyükleri yanında saygıya binaen yapamalısınız. Normal zamanda kimsenin olmadığı eş ile başbaşa olunan ortamda dahi sağlık ile alakalı olan en ufak şey üzerinden dahi şaka yapılmaz. 

+1 oy
(4,876 puan) tarafından

Ayy heee annesine bakmazsın artık neye bakacan neyi takacan acaba??? Anasına iki çift laf edememiş alan memnun veren memnun ben seviyorum karımı diyememis seni de gecistirmis. Ona bakma buna bakma kendine dense ne yapar acaba. O kaynanani da Allah bı yamultur kendine gelemez büyük konismasin. Herkes çektiği hastalığı keyfinden mi cekiyo

0 oy
(11,401 puan) tarafından

Gerçekten çok kırıcı yine saygısızlık etmemissin susmussun helal olsun 

0 oy
(3,983 puan) tarafından

Ben olsam özür dileyene kadar konuşmam yalan yok. Yanına da gitmem kalkar eve gelirim o laftan sonra. 

0 oy
(14,850 puan) tarafından

Skolyoz ile gribi mi kıyaslıyor yazık ona. ALLAH ıslah etsin. 

0 oy
(2,494 puan) tarafından

Çok boş konuşmuş yani beli eli kolu bacağı kusurlu olan evlenemez daha doğrusu ailen bize nıye verdi derken sanki biz gelinler birer kız çocuğu değilde hayvanmışız gibi lanse etmiş çok üzücü bnim kaynanam bu kadar değilde 1 kez madem beğenmiyorsunuz nıye aldınız kocalarınızı dediydi bnde sen beğenmediğin kocayı nıye aldın askerdeki oğlunu bırakıp dediydim size söylenilene bna dese büyük kalp kırarım

(849 puan) tarafından

Ay değişik kafaları var ya. Bir ara kafamda kist vardı kısmi damar tıkanıklığı vardı. Bi kez sakın kimseye deme diye tembihlemişti. Niye millet duyunca ne oluyor acaba 

0 oy
(919 puan) tarafından

üzüldüm canım Allah kalbine merhamet versin ki bir daha bu tarz birşey diyemesin 

0 oy
(22,651 puan) tarafından

İkiniz de çok saçma konusmussunuz. Senin de onun da birbirinize kırılmaya hakkınız kalmamış. 

0 oy
(18,424 puan) tarafından

O kadar engelli hasta insan var evli o zaman hep sağlıklı insanlar evlensin geri kafalı c.hil bugün saglikliyiz ama yarın ne olur bilemeyiz haddini de bildirmemis gulmussun ben bile sinir oldum

0 oy
(3,717 puan) tarafından

İnsanın hastalıklarıyla dalga geçenler ne kadar da eğitimsiz terbiyesiz kişiler ya 

0 oy
(1,970 puan) tarafından

Siz de hatalisiniz ama karşılığında hastalığınız için bize niye verdi diye şuursuzca yorum yapmasını gerektirmez mesela sende başka bir sumuklusun vs diyebilir.

Keşke deseydiniz Allah vermesin oğlun bir kaza gecirir bırak skalyozu felç kalabilir oğlunun garantisi var mı diyin izin vermeyin gülüp geçmeyin yarın daha fenasini söyler çünkü 

0 oy
(1,929 puan) tarafından

İlk fırsatta içindeki pisliği dışa vurmuş. Bence asla şaka yapmıyordu

(5,725 puan) tarafından

Bence de 

0 oy
(2,224 puan) tarafından

Çok yanlış konuşmuş. Sen espri yapmışsın. Ama senin esprnde hani nasıl anlatsam çok gereksiz olmuş. Soğuk olmuş. Ama ne olursa olsun bu senin rahatsızlığınla kıyaslanacak bir durum değil. Hani kaynananin bu yaptığı karşında senin orda cevabını vermen gerekirdi. 

0 oy
(5,725 puan) tarafından

Anneme çok bakma aman umursama konuşsun konuşsun sussun derler ama düzgünce bir uyarsa annesini taş yağar

Ben olsam ben de kırılırdım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Arzem34 (3,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 664 göst.
0 oy
23 cevap 400 göst.
31 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 378 göst.
2 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,576 soru

24,032,568 cevap

328,769 kullanıcı

...