+1 oy
856 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,607 puan) tarafından

Giyinik halde duşakabine giriyorum kızımı yıkadiktan sonra babasına veriyorum. Sonrada ben çıkıyorum ama eşimi beklemek istemiyorum her zaman. Nasıl yapabilirim 

20 aylık kızım

39 Cevaplar

+1 oy
(909 puan) tarafından

Canım benim kızım 8 aylıktan beri taburede yapıyor ben tek başımayım yardım eden kimsem yok eşim de işte çalışıyor zaten o gelene kadar akşam geç saat oluyor Yani kendini yanlış alıştırmışsın öyle olmaz benim kızım mis gibi sandalyede oturuyor asla da kımıldamıyor şu an 13 aylık Hatta belki 7 aylıkken bile başlamış olabilirim yani bazı şeyleri abartmamak gerekiyor kızım 20 aylık Yani Neredeyse 2 yaşında kocaman bebek gözünde büyütme bence ilk başta zorlanırsın ama normal bebek sandalyesi ile yıkayabilirsin ilk başta

-Reklam-
+1 oy
(1,616 puan) tarafından

Ben kızımı doğdugundan beri tek başıma yıkıyorum.  Kızınızı yıkayın çıkarın giydirin. Sonra kendiniz girin. Benimde duşa kabin dar ama hep böyle yaptım. Ayakta yıkıyorum kızımı bende ıslanıyorum eğer sonrasında duş alamyacksam paçalarımı sıvayarak yıkıyorum. Eğer sonrasında bende gireceksem iç çamaşırlarımla yıkıyorum çıkıp onu giydirip ben giriyorum sonrasında

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

2.5 yaş ve 6 yaş oğlanları sırayla tek yıkıyorum belim çok ağrıyor olursa eşim yıkıyordu o da artık şehir dışına gitti 

Önce küçüğü oturağa oturtup yıkıyorum çıkartıp giydirme abisini yıkarken tek kalmak istemiyor o yüzden banyoya sandalye atıyorum o orda dururken abisini yıkıyorum 

Doğduklarından beri tek yıkarım çok nadir eşimdem destek alırdım 

(561 puan) tarafından

Yani seninki de mahremiyeti yok saymak abisini kardeşinin önünde yıkamak ya da babalarına bu yaştaki çocukları yıkatmak erkek olsa dahi yanlış küçüğü uyurken büyüğü yıka ikisi de uyaniksa yıkanmasi gerekiyorsa ki en fazla on dk de yıkanır bir çocuk küçüğü oyalayacak bir şeyler yap 

(4,727 puan) tarafından

Duşa kabini kapatıyorum canım abisini görmüyor çıplakken

(4,742 puan) tarafından

Erkek çocuğu babasının yıkamasında ne gibi bir sakınca olabilir ki 

+1 oy
tarafından

Ben 5 aylık bebegımı banyoda kaygan fayansın üzerinde yıkadım tek elle hemde üstüm bıle ıslanmadı sen nasıl yıkayamıyon ser yere Bı çapıtı oturt üstüne yıka koskoca cocuk olmus bırakma esıne oyle 

+1 oy
(8,846 puan) tarafından

O sırada doğduğundan beri yardimsiz yikayan ben 🫣🫣🫣 oğlum çok küçüktü korkuyordum ilk çocuktu bide bi sure beraber yıkadık ama daha sonra hiç yardım almadım gerekte duymadim

+1 oy
tarafından

Dogduklari günden beri tek yıkıyorum duşa kabinin disinda kal üstünü niye çıkarıyorsun yıka kucağına al cik

+1 oy
(5,104 puan) tarafından

20 aylikken ben bebek kuvetinin içinde de yikiyordum 

Duşakabinde de yikiyordum 

Bence eşin olmadan da yapabilirsin 

(5,607 puan) tarafından

Duşakabin küçük olduğu için küveti sokamiyorum

(5,104 puan) tarafından

Küveti oraya sokma zaten canım 

Altına bisey şer fiskiyeyi aç oturttur cocugu öyle yıka 

0 oy
(561 puan) tarafından

Ay daha neler duyacağiz al bir çocuk küveti oturt içine yıka istediğin yerde banyoya bile gerek kalmaz eskiler legende yikiyorlardi kaç yaşına kadar 

Tuvalet eğitimi başlangıç zamanlarına gelmek üzere kızın mahremiyet eğitimine böyle baslangic yapman bence hatalı senle yıkamak da eşinin çıplak alıp giydirmesi de çocukta mahremiyet konusunda sakıncalı 

(1,870 puan) tarafından
+1

Asıl biz neler duyacağız acaba? İki yaşındaki bebekten bahsediyoruz. Öbürü de babası. Abartmayın. Mahremiyet eğitimi bakım verenler ve diğerleri olarak verilir. Baba da anne kadar bakım verenlerin içindedir. Sizin mantığınızla oğlan çocuklarını da babası yıkamalı. Buradaki kaç baba yapıyor bunu. Gayet olağan birşey demekki. Duyduğunuza bu kadar şaşıracak bir durum yok yani. 

(4,742 puan) tarafından
+1

Diğer kişiyede 6 yaşındaki oğlan çocuğunu babası yıkayamaz mahremiyet demiş ne alaka anlayamadım

Babaya 6 yaşındaki çocuk hemde erkek niye mahremiyet olsun 

Fazla abartılıyor bence

(1,870 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum. Abartılacak şeyler abartılmıyor ama konu banyoya alt değiştirmeye gelince durum bu

0 oy
(1,923 puan) tarafından

Eşimle bı yada iki yikamisimdir oda çok küçükken sonra hep ben yıkadı 

0 oy
(6,823 puan) tarafından

2.5 yasina kadar kuvetinde yıkadım dus kabinin önüne koydum kovaya su ayarladım yıkadim 2.5 dan sonra dusa kabine sokdum yıkadim o kucuk kovasina duş basligiyla su doldurur ben yikarim en sonda basini yikar cikariz islatir beni onu giydirip sonra kendi ustumu degistirdim hep

0 oy
(4,860 puan) tarafından

Banyoya sokuyom ikisinide 15 dk da bitiyor işim kimsede yardim etmiyor biri 4 yasinda biride 1 bucuk yasinda oglumun 

0 oy
(1,316 puan) tarafından

Sen ıslakken kayıp düşmekten korkuyorsun sanırım. Banyo önüne bir paspas koysan kaymazsınız. Banyo içi içinde kaydırmaz taban alabilirsin. 

0 oy
(2,896 puan) tarafından

Bismillah de gir banyoya ben iki kızımda da öyle yaptım cesaret yoktu yıkamaya smdi kızım 11 aylık geçen ben yıkadım tek başıma yere birdey serdim oturtturdum sadece bana engel olan büyük kızım o da 4 yaşında eşim o sırada dışarı çıkmışti kapıyı açsın diye. Banyoya almadım yıkadım zaten 10 dk. Saatlerce yikamiyorsun

0 oy
(242 puan) tarafından

17 aylık oğlumla 4 yaş oğlumu aynı anda yıkıyorum. Biri girince diğeri kapıda ağlıyor. Bizim duşa kabin de çok küçük yuvarlak leğen sığıyor sadece. İkisini de leğene oturuyorum sırayla sampuanliyip lifliyorum o sırada oyuncakla oynuyorlar. Küçüğü ilk çıkartıyorum giydirip abisini çıkartıyorum. Bunu dert edinmenize şaşırdım.

0 oy
(1,358 puan) tarafından

Ayakta dursun ben ayakta durmayı öğrendikten sonra kendim yıkamaya başladım 

0 oy
(75 puan) tarafından

Ooo bacım hem 6 yaşındaki oğlumu hemde 11 aylık oğlumu tek başıma yıkadım dogduklarindan beri :) acaba eşim bi kere maşrapa tutmuş mudur:D

0 oy
(11 puan) tarafından

Sürekli neden yargı dağıtıyorsunuz çok ayıp gerçekten karşınızdaki yanlış düşüyorsa yada bilmiyorsa bile ona fikir sunun neden sürekli ezip üstten bakmaya çalışıyorsunuz yazık günah sizde annesiniz  şu davranışlar yakışıyor mu size . Ve kadının yazdığı yazıyı iyi okuyun sırf ezmek için farklı tarafa çekmişsiniz .

(18,316 puan) tarafından

Sen önce onun insanlara yazdıklarına bak ca.hil etti çocuğuna şekerli şeyler veren anneleri genel olarak yorumları da kırıcı ve tuhaf insanlarda haliyle tepkili 

(5,607 puan) tarafından

Çocuklarına şeker veren cahildir demedim. Şekerin zararlı olduğunu bilmeyen cahildir dedim. Bir bakın bakalım herkese aynı mı benim üslubum. Yoksa haddini bilmezlere mi tepkili yorumlar yapıyorum

(18,316 puan) tarafından

Hadsiz bir yorum yazdığımı düşünmüyorum onlarca kişi haksız sen haklısın şekerim soruların da verdiğin cevaplarda o kadar alakasız ki sırf sormak için soruyorsun insanlara demedigini bırakmadın herkesin anneliği farklıdır bizim sana saygımız sonsuz ama sen asla saygı duymadın en ufak eleştiri de saldırdın resmen 

(18,316 puan) tarafından

He bide hemen hemen herkesin fikri aynıydı herkes hadsiz o zaman ki oraya yorum yazanlar da buranın daimi üyeleri ve gayet bilinçli insanlar . Mesela beni anneligimden vurdun sizin gibiler diyerek sen benim anneligimi nerden biliyorsun ağzından Allah namaz kuran düşmeyen birisin kul hakkını da düşün olur mu şekerim ❤️ Hadi selametle ..

0 oy
(1,303 puan) tarafından

Ben kızımı küvete koyuyorum önüne oyuncakları koyuyorum banyoda o onlarla oynarken yıkıyorum. Benim de dusakabinin içinde küvet var. Dışında yıkıyorum. 4 yaşında bu arada doğduğundan beri küvette yıkıyorum. Fiskiyeyi sevmiyor. Öyle oturup kendi kendine banyo olmaz biseylerle oynarken oluyor

0 oy
(15,351 puan) tarafından

İç çanaşırların ile yıka ne olacak çıkarken de kendi havlunu sar çocuğunu da dar 

20 aylık ayakta duran seni anlayan bir çocuktur :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emmarose (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 322 göst.

Kategoriler

1,465,678 soru

24,019,787 cevap

328,174 kullanıcı