+1 oy
884 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5,781 puan) tarafından

Giyinik halde duşakabine giriyorum kızımı yıkadiktan sonra babasına veriyorum. Sonrada ben çıkıyorum ama eşimi beklemek istemiyorum her zaman. Nasıl yapabilirim 

20 aylık kızım

39 Cevaplar

+16 oy
(1,965 puan) tarafından

20 aylık olmuş çocuk hala eşine ihtiyaç duyman enteresan :) bide kız çocuğu :) benimkiler ikiz. banyo kavgası çıkıyor diye birini babasına verip diğeriyle kaçıyorum. yıkadıktan sonra banyoda giydirip git kardeşine söyle gelsin diyorum sonra takas ediyoruz. sonra onu yıkayıp giydirip gönderiyorum. en son kendim giyiniyorum. ve bunu 1 yaştan beri böyle yapıyorum. şuan 2 yaşındalar. 1 yaştan önce üşüme kaygısıyla daha hızlı giydirmek için ben de yardım alıyordum ama şuan düşünüyorum çok da gereksizmiş. banyoda giydir çıkar bence

-Reklam-
+6 oy
(9,079 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

cocuk okula gdecek nerdeyse😂 oturt bi tabureye yika . yada oturmasinada gerek yok dikilsin ayakta sende yika.

(4,797 puan) tarafından

😁🤭

+2 oy
(1,515 puan) tarafından

Oturt yere yika kız ne var onda küçük deglki artik

(5,781 puan) tarafından

Duşakabin çok küçük

(9,079 puan) tarafından

dusakabinjn icine sigamiosaniz disinda  kal madem kapusi acik beri yika iste. ayaktada dikilenilir cocuk taburede de oturabilir kocaman 😂

(14,889 puan) tarafından

Kız sen dışarda dur doldur kovaya suyu yıka 

+2 oy
(953 puan) tarafından

Bebeğine çıplak babasına vereceğine Bence birlikte Sen de çıplak gir kızınla hem Üstün ıslanmamış olur bu daha mantıklı bence hiç uygun değil Çıplak bir şekilde babasına vermen  bir aylik bir bebek degil sonucta 

Benim kızım 9 aylık olacak artık altını bile değiştirmiyorum babasının yanında

+2 oy
(2,980 puan) tarafından

Kocamn olmuş 😆😆

+2 oy
(163,307 puan) tarafından

yikama pakize esini bekle 

tarafından

Eşini kek verdi diye öldürmüştür kesin :D

(163,307 puan) tarafından

pakize enteresan birisi 

tarafından

Sımdı yaw he he der

(2,225 puan) tarafından

Ben 6 yıldır burdayım. Hayatımda bu kadın kadar değişik birini görmedim 

(3,804 puan) tarafından

Pakizenin abartma seviyesi >>>>>> kardelik 

+1 oy
(5,072 puan) tarafından

Bebekler için banyo oturağı var ona oturtup yıkayabilirsin paçaları sıvayıp:D Yakına bi yere havluyu koy beraber çıkarsınız.

+1 oy
(22,994 puan) tarafından

Ben duş kabininin dışında oturup yıkıyorum sonra da kucaklayıp içeriye götürüyorum ekstra yardıma ihtiyacım olmuyor oğlum şu an büyüdü ama bebekliğinden beri böyle çok çok üstüm ıslanmış ise eşimi arada çağırırım 

+1 oy
(1,870 puan) tarafından

Canım ben sütyen ve kilodumu çıkartmadan giriyorum yanında sonra onu Bornoza sarıp duşakabin dışında iki saniye bekletiyorum. Sonra üzerime havlu sarıp içimdekileri çıkartıyorum. Sonra banyoda kızın saçlarını kurup birlikte çıkıyoruz. 

+1 oy
(4,797 puan) tarafından

Kocaman olmuş artık banyo oturağına oturt yıka çıkart kurula giydir banyodan çıkart 

Bu havada üşümez de zaten kendin çıkart giydir

+1 oy
(2,080 puan) tarafından

Banyo taburesine oturtup öyle yika havlusuna sar giydir. Benimde banyom da çok küçük , kovaya şu doldurup  ben dışında duruyorum eğilip yıkıyorum .

+1 oy
(5,448 puan) tarafından

Küçük değil ki artık desteksiz yıkanabilir. Tabureler var çocuklar için onlardan alabilirsin.

Yıkamak için her seferinde eşini mi bekledin, acil banyoya atman gereken durumlar hiç mi olmadı o zamanlar nasıl çözdün?

(5,781 puan) tarafından

Acil yıkamam gereken durum hiç olmadı

(5,448 puan) tarafından

Bilemedim ben bacım senin fazla kaygılı olduğunu düşünüyorum başka bir postta da yazmıştım. İyi bir şeyler yapmak istiyorsun ama kaygıdan neyi nasıl yapacağın kime ne diyeceğin konusunda zordasın. Maksadım asla tartışmak değil, bu kadar kaygının çocukta muhakkak izi kalacak ona üzülürüm.

+1 oy
(4,031 puan) tarafından

Niye tek başına yikayamiyorsun?

+1 oy
(717 puan) tarafından

Oğlum bir buçuk yaşında ve suda ağlıyor kaçıyor durmuyor asla , banyonun içinde suyunu vs hazırlıyorum hemen yıkayıp çıkarıyorum iki dk asla oturmaz elimde debeleniyor resmen , yani seninki daha büyük illa duşa kabin olmak zorunda değil, bizimkinin küveti var , duşa kabin var istemiyor , banyonun içinde zorla yıkayıp çıkarırım eşimi beklemem bide hamileyim son ayım, sizde deneyin bide kız çocuğu sonuçta babası olabilir ama Mecbur kalmadıkça çıplak babasına verme , 

+1 oy
(839 puan) tarafından

Çocuk oturmaya başlayınca kendim yıkamaya başladım eş her zaman evde olmuyor ki kim bekleyip durcak 

+1 oy
(14,889 puan) tarafından

20 aylık çocuğu iki kişi yıkamak manasız. Oturt yıka giydir bornozu çık. 4aylık bebeği yıkayıp kurulayıp giydiriyorum her gün yani bazı şeyleri kafanızda büyütmeyin

+1 oy
(93 puan) tarafından

Vakumlu banyo oturakları var ben kızımı ona oturtup yıkıyorum rahat oluyor.

+1 oy
(22,682 puan) tarafından

Kızımı küçük legenin içine oturtup yıkıyorum. Ben dusakabinin dışında duruyorum. Zaten kaç dakikalık iş ki. Hemen yıkanıp bitiyor. Leğen küvet yoksa banyo için olan merdivenleri vardr. Basamak yani. Ona oturttur yıka. 

+1 oy
(4,784 puan) tarafından

Niye babasina veriyosun ki ben sortla atletle dusakadinda yikiyorum sonra bornozunu gitdirip kos odana diyorum esime niye vereyim ki 8 aylikti esimle birlikte yikamayi birakali ki o zaman bile gec kalmisim yapabiliyomjsim dedim 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Bende kızımı eşimle yıkıyorum  ya o tutuyor ya ben hem hareketli hemde ayakta duramıyor 1 yaşına girecek sizinki biraz daha büyük oturakta oturmaz mı veya ayakta durmaz mı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 202 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 126 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
21 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emmarose (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 323 göst.

Kategoriler

1,467,032 soru

24,038,381 cevap

329,034 kullanıcı