+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (4,730 puan) tarafından

Kızlar ben anneme geldim bayram sebebi ile neyse teyzeme gittik bayramlaşmaya tutturdu bizde kalın teyzem evde yok ama yani ananem le kalacam bende dedimki kalamam en azından annemler çocuğu görür ben başka şehirde oturuyorum neyse bayramlaştık döndük sonra dayım çağırdı canlı müziğe falan götürdü işte gel bizde kal dedi bende dayı donecem bir kaç gün sonra annemler görsün çocuğu dedim benim dayımla teyzem konuşmuyor dayımla çıktığım gün teyzem tavır almış teyzemle olduğum günde dayım tavır almış bana teyzem sen dayınla gez yazmış dayinda teyzene gitmezsen kusur kalırsın yazmış ikiside bana küstü şimdi ben zaten yarın dönüyorum eşim hasta ben ne yapacam bunlarla bilemiyorum her bayram her gelmem aynı sıkıntı fikri olan var mı bu arada kimin yanindaysam o resim çeker atar 

3 Cevaplar

+2 oy
(22,853 puan) tarafından

Ben olsam sanırım ikisine de gitmem çünkü ikisininde amacı birbiri ile rekabet sen çok umurlarinda değilsin gibi duruyor 

(4,730 puan) tarafından
+1

Bende iksiinede gitmedim kapıdan bayramlaştık kalmadık canım ama ikiside küsmüş o diyor diğerine gitmiş öteki diyor diğerine de gitmiş yani biri teyzem biri dayım ben ikisinlede konusuyorum ama birbirilerine laf söylemeyi seviyorlar 

(22,853 puan) tarafından

Postta teyzemin evine gittim dayımla dışarıya çıktım demişsin her ne hikmet ise ikisinin de ilk yapacağı şey seninle fotoğraf çekilip paylaşmak olmuş :) annemin kardeşlerine gitmeye ne gerek var diye bir kere sorgularsam ikinizi de görmem der geçerim 

(4,730 puan) tarafından

Canım daha önce samimiyetim var teyzemin de dayiminda elinde büyüdüm bu yüzden ayrı bende yani ama bu durum canımı sıktı 

-Reklam-
0 oy
(22,570 puan) tarafından

İlkokul çocukları yapar bunu. Biriyle kusumce arkadaşının da o kişiye kusmesini ister . 

Bence sen ikisine de de seni de seviyorum onu da seviyorum. Yarın bir gün siz de barisirsiniz. Kardessiniz. Beni bu meseleye dahil etmeyin de. Bir sonraki görüşmeye de foto çekinme onlarla. Ortalık karışmaz böylece 

(4,730 puan) tarafından

Canım yaklaşık 5 yıldır konuşmuyorlar zaten yeni değil bu olay bende şaşırdım zaten sürekli yanlarında değilim gelincede böyle yapıyorlar 

0 oy
(3,336 puan) tarafından

Çok çocukça bir davranış. Sen kimle görüşür görüşürsün kime ne? Tavır alırsa alsın benim umurumda olmazdı. Koca koca insanların çocukça tavırlarını mı çekicem birde. Sen eğilip bükülüp açıklama yapmaya kalksan yüz vermiş olursun onlarda böyle davranmaya devam eder. Ben hiç bişey yapmadan döner evime giderdim.

(4,730 puan) tarafından

Anneme geldim ikisindede kalmadım zaten tavrimi koyup söyledim 

(3,336 puan) tarafından

Birinden birinde kalıp diğerinde kalmasan ne olurdu düşünemiyorum. Sadece görüştün diye böyle yapıyolarsa

(4,730 puan) tarafından

İşte orasini düşünemiyorum bile canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 265 göst.
+3 oy
11 cevap 513 göst.
+1 oy
3 cevap 211 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Summessebileyesseru (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,678 soru

24,019,787 cevap

328,174 kullanıcı

...